Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 08:26 3 209 39

Цецка Цачева: Ще бъда президент дори на тези, които не ме харесват

  • цецка цачева-
  • избори-
  • президент

Ако тя не спечели на първи тур, премиерът Бойко Борисов ще понесе политическа отговорност и ще подаде оставка

Цецка Цачева: Ще бъда президент дори на тези, които не ме харесват - 1

"Ще бъда президент на всички българи, дори на тези, които не ме харесват". Това заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева за "Здравей, България" по Нова телевизия.

Тя потвърди, че ако не спечели на първи тур, премиерът Бойко Борисов ще понесе политическа отговорност и ще подаде оставка.

"За втория тур няма и да се наложи да се взема такова решение, защото аз ще бъда следващият президент на Република България", каза Цачева.

Тя беше категорична, че ГЕРБ няма да води преговори с никакви политически сили и инициативни комитети.

По повод въпрос на кандидата на "Обединените патриоти" Красимир Каракачанов дали подкрепя трайното заселване на нелегални мигранти у нас, Цачева поясни, че прави разлика между икономическите мигранти и бежанците, които бягат от военни конфликти.

Що се отнася до отношенията между Анкара и Брюксел, кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Пламен Манушев коментира: "Турция може и да стане член на ЕС, ако изпълни всички условия. Същото се отнася и за въвеждането на безвизовия режим".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д'Мин

    1 0 Отговор
    "Ще бъда президент на всички българи, дори на тези, които не ме харесват"
    Значи на болшинството!
  • 2 555

    0 0 Отговор
    Не им ли правят тест за наркотици и упойващи вещества на гостите си в студиото, преди да се появят пред камерите и да продължават да бълнуват ???
  • 3 омг

    0 0 Отговор
    Ще бъдеш, като купите по най - бруталния и нагъл начин изборите отново!
  • 4 некойси

    1 0 Отговор
    Изключително нагло от нейна страна!
    Това значи ли, че избора на президент е предрешен щом е толкова сигурна?
  • 5 Веси

    0 0 Отговор
    Вие за тъпи ли взимате народа?! Че бб, заплашва най - нагло ,че ще има предсрочни избори ако не станела цц президент! С една дума ,гласувайте за нас некадърници, дето сте на хранилка при нас щото кокала ще изтървем! Та от там ли идва увереността в спечелването... много жалко , но ще ви се поиска и на вас сметка за всички дивотии!
  • 6 Гейяджия

    0 0 Отговор
    Този ако представлява България това ще е гибел.Ни визия ни данни,абе нищо.Освен бузките да и станат по-пухкави друго няма да се случи.
  • 7 Гражданин на РБ

    0 0 Отговор
    Ако стане президен за първи път ще има държава, която ще си има БЕЗПОЛОВО същество за президент, това ако е лицето на БЪЛГАРИЯ ............без коментар
  • 8 кроко

    0 0 Отговор
    Той и трайчо лети някъде в небесата: каза че щял да си обяви имотното състояние като влезнел на Дондуков...

    Увереността в победата идва не от многото на хранилка при тях или от покупката на гласове, а в това че те ще броят гласовете и оповестяват резултатите.

    Иначе плювньо също е президент, дори на тези, дето не го харесват.
  • 9 баш батка

    0 0 Отговор
    Хем хората няма да гласуват за тая паплач, хем ще стане! За жалост изборите са манипулирани като всичко. За това няма да си губя и времето да гласувам!
  • 10 onq s konq

    1 0 Отговор
    Толкова ли е трудно да се разбере,че България има нужда не от Президент-манекен,а от Президент който ЩЕ ПОДКРЕПЯ БОРИСОВ В ОТНОШЕНИЯТА СЪС ЗАПАДНИТЕ НИ ПАРТНЬОРИ,А НЕ ДА САБОТИРА ДЕЙСТВИЯТА МУ И ДА ТЛАСКА СТРАНАТА КЪМ РУСИЯ!

    Коментиран от #17, #21

  • 11 гост

    1 0 Отговор
    А, НЯМА НУЖДА ТОЧНО ТИ ДА СИ НИ ПРЕЗИДЕНТ.
  • 12 гост

    0 0 Отговор
    А, НЯМА НУЖДА ТОЧНО ТИ ДА СИ НИ ПРЕЗИДЕНТ.
  • 13 гост

    0 0 Отговор
    А, НЯМА НУЖДА .
  • 14 Гост

    0 0 Отговор
    Трябва да си луд за да гласуваш за такъв екземпляр.
  • 15 Я па таа

    0 0 Отговор
    "Ще бъда президент на всички българи, дори на тези, които не ме харесват" - ами то в Конституцията никой нищо не споменава за харесване! Ако си президент, значи си президент на всички българи, а не само на зомбитата от ГЕРБ! Т. че кажи нещо по-оригинално.... е, ако можеш де...
  • 16 Стефан

    1 0 Отговор
    Е щом всичко е решено няма смисъл да гласуваме!

    Аз лично гледах интервюто тази сутрин и тя президеншата се изказа точно така,което е доста нагло от нейна страна!
  • 17 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Конь, партньори има само в леглото! Със запада, изтока, севера и юга може да има само интереси. И не винаги интересите на запада миже и трябва да съвпадат с нашите. Ако все си ги избитраме такив акато тиквата и чехълчо, ставаме партньори в смисъла на леглото - който го извади по-голям, той е отгоре.
  • 18 Ник

    0 0 Отговор
    Посланието на тази ми звучи като: "Ти не ме искаш но аз ще бъда всеки ден до теб".
    Пак да припомня случая с мъжът и. Може ли от гробищните паркове в Плевен да станеш директор в РВД? - Това разбира се е чиста злоупотреба с власт!
    Е?
    След като има надлежни примери за злоупотреба как да гласувам доверие на подобен кандидат?!?

    Коментиран от #23

  • 19 onq s konq

    0 1 Отговор
    Като гледам коментарите масово хората НЕ РАЗБИРАТ ОТ ПОЛИТИКА !Сегашното правителство издигна българия до невиждани висоти и дори германците ни завиждат А ВИЕ САМО МРЪНКАТЕ !Най-правилния избор е Цецка Цачева !!! САМО ТЯ МОЖЕ ДА ПРОДАЛЖИ ДЕЛОТО И ДА НИ СБЛИЖИ ОЩЕ С АМЕРИКА А НЕ С РУСИЯ !!! НИЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ ТОВА И ВСЕКИ ЗДРАВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ И ЗА БОЙКО БОРИСОВ !!!

    Коментиран от #20, #22, #27

  • 20 хах

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    ХаХАХАХХАХ До невивдани висоти, затова народа ни сам си говори и изперка от безпаричие..
  • 21 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Толкова ли е трудно да разбереш, че България наистина има нужда от президент а не от лакей?
    И толкова ли е трудно да разбереш, че гласуваме за личност не за партия?
    И как не можеш да видиш, че ГЕРБ не е демократична партия а АВТОРИТАРНА!
    - Как не можеш да видиш, че те не са дясна, а ЛЯВА ПАРТИЯ?
    Високите разходи и стимулирането на дефицити в непроизводствени сфери са ЛЕВИ МЕРКИ.
    Как не виждаш, че Борисов продължава да точи Бюджета с Делян Пеевски и шефа на Лукоил? ( Особено последният търг на община Гълъбово, Стара загора - 3 фирми канят и трите свързани с дебелия)

    Какви примери искаш още глупаво момче?
    - Ако не си някакъв надрусан партиен член, не те разбирам!
  • 22 омг

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Съвсем определено не познавам някой, който ще гласува за тия крадци, освен ако не са го набутали на работа някъде, където не му е мястото, и взима едни пари.. да е жив и здрав
  • 23 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ник":

    Абе един тип (не му помня името) от собственик на баничарница, ГРОБ-аджиите го направиха щеф на АЕЦ Козлодуй, ти ми говориш за шеф на РВД!

    Коментиран от #24

  • 24 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "кроко":

    Ти сериозно ли?
    То тогава сме в същият риск както при Чернобил...

    Коментиран от #31

  • 25 НАДЕЖДА

    0 0 Отговор
    ХВАЛА , ДА Я ПОДАВА ВЕДНАГА ДА НЕ МЪЧИ НАРОДА.Публикувано във факти.бг: Е , ако спечелиш ще продължиш с обядите за по 2,3000лева. Ще назначиш и мъжа си за шеф на въздухоплаването. Ако има балъци да ти се вържат , а това е циганския вот който Борисов, цветанов и къмпани ще спазарят. Инак никой не те иска, но и пияната ти визия не предполага, че ще си президент на нацията. Заблуждавайте се от ГЕРБ /Граби Е.ати и Работата Българска.
  • 26 Име на гост

    0 0 Отговор
    Я ся всички комунистически тролчета да кажат правят ли ви дупенцата Стефане-Стефане??? А???? Иначе въпросната комсомолска секретарка е възможно най-лошият избор на банското тикве и ЦЦ наглеца. Каракачанина с Боленчо, да ама не!!! Митьо и Радо, това е логичният избор. Идиотската държава, само клоуните може да я управляват. Аз на бюлетинката една мръсна думичка с три букви ще напиша. Така съм сигурен, че няма да ми манипулират моят глас.
  • 27 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Хахаха, ти в колко теми си пуснал един и същ пост? Това предизборно-агитационно мероприятие ли е? Ама съвсем по комсомолски! Ей, много загубени овце имало!
  • 28 гост

    0 0 Отговор
    Не спорете Цв.Цв. е попълнил бюлетините и всичко е запечатено в чувалчетата.
  • 29 Гого

    0 0 Отговор
    Чистачките на летището, мазохистите и ромите много те харесват то това ви е електората!
  • 30 Картър

    0 0 Отговор
    КЪРВАВИЯТ ЗАЛЕЗ НАД БЪЛГАРИЯ НАБЛИЖАВА, ИЗТИЧАТ ПОСЛЕДНИТЕ НИ ЧАСОВЕ...
    Цецке, ти ще си президент на никоя държава и на никой народ! Победата ти ще е пирова, с фалшификации, корпоративен и ердугански вот.
  • 31 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ник":

    Няма риск, все пак другите по веригата са знаещи и можещи. Такива са бушончета, служат за да подписват договори с когото трябва за колкото пари трябва. И ако стане нещо да изгърмят поне за пред медиите, а наш тиквьо да се бие в гърдите като шибек, че пак е хванал някой! Специално тоя май изгоря в началото на Орешарски. Въобще във всяко министерство като видиш тези, които вече няколко мандата седят, това са хората, които реално вършят работата и знаят нещо. Всичко друго е наши хора за един мандат малко да захлебят. Лошото е че с ГРОБ само плява идва, като ония с коня.

    Коментиран от #33

  • 32 onq s konq

    0 0 Отговор
    Цецка е човека който ще оправи българия!Интелегентноста и струи отвсякъде!Тя е УМЕН човек който ще води добра политика!Ще гласувам за нея с двете ръце /копита/

    Коментиран от #34

  • 33 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "кроко":

    Не помня толкова зле да сме били нито по време на СОЦ-а, нито непосредствено след 89год. Дори и при масовата кражба при Костов пак не сме били толкова зле!
    Не знам хората хората си дават сметка, че докторанта по маркучи ги зароби за следващите 50 години с дългове.
    Положението е отчайващо! Мисля че без "пускане на кръв " тук няма да се разминем.
  • 34 Да го тура на Катъра

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "onq s konq":

    Ей колкото пъти вляза да чета Факти само на теб се натъквам!
    А бе "въри работи"! - Не ти се отдава мисленето!
    " А Кво стана с онази щайга под сайванта (БМВ 3-та)"?
    Къкат ли е още кокошките или я върна за скрап? -
    Извади ли зелето?

    Коментиран от #36

  • 35 tati

    0 0 Отговор
    НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ И НЕ ИСКАМ ДА СИ ПРЕЗИДЕНТ !
  • 36 Ми седнеш на

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Да го тура на Катъра":

    Много добре му го написа на онзи с коня.Хайде и аз да му драсна два реда.Конче като ти харесва Ц.Ц. ходи си лягаи с нея и не ни пиши колко е стабилна тази дърта кранта.Отивай да гласуваш с двете си ръце за тази.Аз ще гласувам за Марешки не ни трябват гладни президенти които да охранваме.
  • 37 Трави

    0 0 Отговор
    Много е отвратна.
  • 38 таХанХалва

    0 0 Отговор
    Много си е хубава Цецка, таман олицетворение на всичко БГ.
  • 39 555

    0 0 Отговор
    Много е сигурна тази Вещица че ако не спечели първия път то втория ще спечели с сигурност...Изглежда е толкова сигурна в ,,СИСТЕМАТА НА ИЗМАМА"..която Боко Т. ще приложи на тези избори и евентуално на скоро предстоящи парламентарни избори за да си вземе властта само за. него... без да му се мотат в краката разни коалиционни партньори Боко т. много се хвали че е печелил наред какви ли избори...САМО ЧЕ НИКОГА НЕ ИМАЛ абсолютно мнозинство за разлика от други партии.Точно това ще се опита да направи ......без да подбира средства .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове