2 010 7

Новият ни еврокомисар

Стефанаки Йоанис

Преглед на печата

„24 часа”

10 000 лева струва кукерски костюм

Най-пъстрите, атрактивни и уникални празници у нас са през януари в Пиринско. Хиляди мъже, жени и деца обличат кукерските костюми. На площадите излизат чаушето в Разлог, станчинарите в Петрич, бабугерите в Банско. Старци обикалят по селата в Симитлийско и Благоевградско.

„Труд”

Семейство Паси е новият BG еврокомисар

Името на Гергана Паси в последните дни упорито се върти из медиите като една от възможните кандидатури за служебен външен министър в правителството, което предстои да бъде назначено от новия президент Румен Радев. В политическите среди с не по-малка упоритост текат облози, че това е просто камуфлаж, тъй като амбициите на блондинката и нейния съпруг- атлантикът Соломон Паси били далеч по-големи.

Гергана Паси се целела в поста еврокомисар, а външният министър Даниел Митов бил склонен в 12 без пет, преди кабинетът да сдаде властта, да номинира бившия министър по европейските въпроси.

„Стандарт”

Чиновник затвори руската църква в Княжево

Чиновник развали празника на руската общност в София, която искаше да чества Бъдни вечер и Рождество в църквата „Св. Пантелеймон" в Княжево. Измислена грипна епидемия даде повод на директора на дома за хора с деменция Румен Младенов, в чийто двор е храмът, да забрани службите. Това се оплака пред "Стандарт" архимандрит Филип Василцев, предстоятел на Подворието на Руската православна църква в София. Синият храм в столичния квартал е построен от руски белогвардейци през 1923 година. Той се намира на територията на старческия дом, който е към столична община и в момента е приютил 78 души. Храмът, с ремонтирани наскоро дограми и покрив, се използва от всички миряни. Българите искаха вчера да почетат Богоявление, а руснаците се готвеха за тържествената служба за Рождество,

което те посрещат на 7 януари.

„Монитор”

Агнешката партия взе на мушка Темида, за да застрахова тарторите си от разследвания

Мафиотският кръг на „Агнешките главички” си учреди партия в един от столичните молове, а грантовият барон и провален правосъден министър Христо Иванов бе инсталиран за неин лидер.

Датата навръх Ивановден не беше избрана случайно – като реверанс към патрона на събралите се - драгалевския лаборант Иван Костов, акуширал задкулисно създаването на новия политически проект. В мола се събраха редица протестъри, захранвани с грантове от близките на Сорос фондации, заедно с отрочета на видни комунистически фамилии, отгледани и обучени да изпълняват повелите на благодетелите им от олигархичния агнешки кръг.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • аааааааа
  Отговор
  1 09:33  08.01.17
  Пратете Румяна Желева - там питали за нея..
 • ооооо
  Отговор
  2 09:35  08.01.17
  вън продажните еврейски к...лета от България! вън Паситата и останалите юдеи, близиг.зци на американските кравари!
 • kcaniba
  Отговор
  3 09:48  08.01.17
  тези жидомасони са бетер кърлежи...
 • гост
  Отговор
  4 12:11  08.01.17
  Хора с лица на ...ду пета.
 • фен
  Отговор
  5 15:19  08.01.17
  Отврат повръщане гадене Причина. ....евреин
 • българин
  Отговор
  6 15:30  08.01.17
  няма ли българи?
 • майтап
  Отговор
  7 15:25  09.01.17
  Още един бок..ук!

Напиши коментар:


Публикувай