728 5

Милен Велчев: Огнян Герджиков е почтен и отговорен политик

Стефанаки Йоанис

Проф. Огнян Герджиков е почтен и принципен политик, с когото като премиер ще може да спим спокойно през следващите два месеца. Това каза пред „Тази сутрин“ по бТВ бившият финансов министър от правителството "Сакскобурггоотски" Милен Велчев.

Депутатката от НДСВ Антония Първанова пък обясни, че когато се чула с Герджиков по телефона по повод неговата номинация за служебен премиер, тя му пожелала от служебен премиер да премине към премиер и на редовното правителство.

Първата задача на служебния кабинет е да докаже, че може да се проведат честни избори, посочи Първанова. Важно е да се гарантира изборният процес и да няма скандали от типа на Костинбродската афера, каза тя. Почтеността на новия премиер изпъква пред всички други негови качества, каза Милен Велчев.

Ще бъде загуба на време и енергия, ако се тръгне към ревизия на правителството на Борисов. Има прокуратура, която да се занимава с това, посочи Милен Велчев, който препоръча служебното правителство да се насочи към провеждането на изборите.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лупи
  Отговор
  1 10:05  27.01.17
  Човека дето се вози на яхта с мафиоти и бивши агенти на ДС по политическата част изказва компетентно мнение... :) Оправихте ни за 800 дни нали?

  Коментиран от #3

 • БОКО
  Отговор
  2 10:48  27.01.17
  За разлика от теб!
 • Доко Казановата
  Отговор
  3 12:19  27.01.17

  До коментар #1 от "Лупи":

  Виж кви хубаи рабоити ни казва човека, ве пич! Глей кво говори: "... с когото като премиер ще може да спим спокойно през следващите два месеца."... начи нещо се пхраи и мъти на тия яхти, разбииш? не може да спиш спокойно с такъв премиер и да си сигурен, че нема да осъмнеш от трети пол разбийш? Кво става не вдявам, разбийш? летеца е пич, мъжко момче, може да лети, но професора и подобните му професори ги напатихме десетки годинки тук уж всички почтенни всички работят за добруването ни, а щои я духаме не вдявам, разбийш? Герджика да не е ходил на покаяниев Атон и да са го ръсили със светена вода? Толкова почтенност в един човек направо ангел, светец? да му викаме ли свети Отнян?
 • Све
  Отговор
  4 19:04  27.01.17
  Никой крадец няма да си пожелае ревизия. Далаверите на МВ, Шулева, Паси, анемичния Сакс и компания струват на народа повече от 10 милиарда. Пълна ревизия е задължителна
 • Све
  Отговор
  5 19:07  27.01.17
  Много затъпяхме българите. Няма нито леви, нито десни, комунисти, демократи. Има ЧЕСТНИ ХОРА И ПРЕСТЪПНИЦИ

Напиши коментар:


Публикувай