817 5

Статуквото изпитва страх, атаките са яростни

Калина Петрова

В последната седмица срещу Обединение ДОСТ започнаха яростни псевдопатриотични атаки и безумни обвинения, които се повтарят в медийното пространство и създават изкривена и изопачена представа за нашата коалиция. Това заяви доц. д-р Орхан Исмаилов, лидер на НПСД и съпредседател на Обединение ДОСТ.

Доказал съм, че съм човек на честта и достойнството и като офицер от Българската армия, и като заместник-председател на Държавната комисия по сигурност на информацията и на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и РС на БА. През годините съм бил лично атакуван и несправедливо обвиняван не заради професионалните ми качества, а заради различното име, което имам. За съжаление в 21-ви век това бреме носят над половин милион български граждани – етническите турци.

Като лидер на Народна партия свобода и достойнство и съпредседател на Обединение ДОСТ няма да изневеря на принципите си да защитавам истината и хората, които ни гласуват доверие.

Затова след цялата информационна помия, която се изля в медиите срещу нас, аз съм длъжен да отговоря. Правя го заради всички истински, честни и трудолюбиви хора, които ни повярваха, че можем след 27 години да се справим със задкулисието и феодалния модел по места. Обединихме се за реална демокрация в България, нашата Родина. Статуквото изпитва страх от нас! Страх, че получаваме масова подкрепа от хората по места, страх, че убедително ще влезем в 44-то Народно събрание. Именно заради това са яростните атаки и манипулираните социологически проучвания.

Действията и провокации срещу нас и обвързването на нашата политика с друга държава са насочени не срещу съпредседателите на коалицията, те са удар срещу обикновените хора, които повярваха в нашата кауза и се присъединиха към Обединението.

На всички, които започнаха кампанията срещу Обединение ДОСТ ще припомня:

Никой не е по-голям от борбата за свобода и достойнство, никой не е по-голям от идеалите за демокрация, никой не е по-голям от собствения си народ.

Аз и Народна партия свобода и достойнство ще продължим да водим позитивна предизборна кампания, но няма да позволим да се петни името, което заедно с членовете и симпатизантите на партията градихме четири години.

Призовавам всички честни хора да гласуват с бюлетина номер 13 на 26 март, това ще бъде нашият отговор!

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 681
  Отговор
  1 18:32  09.03.17
  Марш в Анадола....
 • све
  Отговор
  2 18:59  09.03.17
  БСП И ГЕРБ, с Патриоти, ДПС, РБ После пият, пеят и НИ СЕ СМЕЯТ. Данъчната политика е същата… Делят си огради, пътища, КТБ, БТК, Булгартабак, субсидии, КОНЦЕСИИ ГОРКИТЕ КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ КАТО ИЗМРЕМ. ???
 • Гост
  Отговор
  3 19:08  09.03.17
  БСП,ГЕРБ ,ДПС и ДОСТ е едно и също . Последни напъни на мафията .
 • Хасан
  Отговор
  4 19:48  09.03.17
  Еднакви сте.. Същите сте.. Продажни сте.. Същия бардак, същите К..в..
 • Петър Анков
  Отговор
  5 21:55  09.03.17
  БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТУРСКИ ПАРТИИ!!! Турците да си стоят в родната Турция!!! Който счита, че зад пердето наречено демокрация и човешки права могат да са яростни проводници на ТУРСКИТЕ интереси тук в БЪЛГАРИЯ са сбъркали адреса!!! Предателите и продажниците нямат място в Родината ни!!! БЪЛГАРИЯ НА БУЛГАРИТЕ!!!

Напиши коментар:


Публикувай