2 401 8

Колата на НСО, която вози Панов, била с развити болтове

Всичко се е случило след заседанието на Висшия съдебен съвет миналия четвъртък

Колата на НСО, която вози Панов, била с развити болтове
Стефанаки Йоанис

Автомобилът от НСО, ползван от председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, е бил с липсващи и развити болтове.

Той е уведомил за инцидента президента Румен Радев при вчерашната им среща. Държавният глава проявил разбиране, разказа самият Панов пред журналисти, без да поясни за какво точно става дума.

По-късно се разбра неофициално, че от ВКС са уведомили с писмо шефа на НСО Ангел Антонов, а той е разговарял по телефона и с Лозан Панов. Доклад за инцидента е написал и шофьорът му, който е служител на служба. Започнала е проверка, съобщи "Правен свят".

Всичко се е случило след заседанието на Висшия съдебен съвет миналия четвъртък, шефът на ВКС отпътувал с автомобила на НСО за Берковица, където присъствал на встъпването в длъжност на новия председател на районния съд Юлита Георгиева. По пътя Панов и шофьор чули странен шум, но не успели да разберат откъде идва. На връщане обаче спрели в малко населено място и тогава водачът видял, че на задната лява гума липсват два болта, а други три са развити.

Засега от НСО не дават информация, вероятно такава ще бъде изнесена след приключване на проверката.

Преди около месец, след като в разгара на ЦУМ-гейт беше посрещнат пред ВСС с одрани агнешки главички от младежи с маски, Лозан Панов заяви, че не изключва и "физическото му отстраняване".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • фдгдф
  Отговор
  1 10:14  07.06.17
  гумаджията не му завил добре болтовете и голямата работа
 • Неграмотник
  Отговор
  2 10:29  07.06.17
  Най вероятно е с цел сплашване. Единственият български магистрат който иска промяна.!Не се давай Лозане, на края на народа ще му писне от беззаконие и ще се търкалят глави.... Трябва да има някой от системата който да преброи отрязаните :)
 • Петър Кимонов
  Отговор
  3 11:17  07.06.17
  От гумаджията е. И на мен ми се е случвало- точно задна лява, бях с Нисан Патрол. Ихвърча и смаза предния капак на един гоУф и после се търкаля половин километър надолу по улицата. Добре, че не удари пешеходец, щеше да го утрепе на място. BTW: за това по закон е виновен единствено водачът, негово задължение е да преглежда колата преди потегляне. Още повече, ако е от НСО.
 • АЗ САМ
  Отговор
  4 11:59  07.06.17
  Панов е единственият борец с-у мафията сега. Радане...Мартине...Атанасов...Хр.Иванов...спите ли ! има спешна нужда от нов Десен Блок!

  Коментиран от #7


 • майна
  Отговор
  5 12:17  07.06.17
  да си знаят като са бъркали в кацата с меда
 • Снайпериста
  Отговор
  6 13:39  07.06.17
  ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
 • 7 21:45  07.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • незнайко
  Отговор
  8 11:20  08.06.17
  Няма такъв случай! Това се пуска нарочно в публичното пространство! Какво целят не се знае? Ако евентуално е истина, то явно не е била затегната както трябва джантата. Никой не е пострадал от падане на задно колело в града.

Напиши коментар:


Публикувай