3 868 10

Нападнатата камериерка: Изрита ме като футболна топка

Жената е обидена от поведението на шведския турист

Нападнатата камериерка: Изрита ме като футболна топка
Стопкадър: NOVA
Константин Карагьозов

Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта "Слънчев бряг", се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия.

"Изрита ме като футболна топка", описва случилото се Диана Петкова пред "Нова телевизия". Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказва Диана.

Жената, завършила специалност "Статистика" в икономически институт, признава, че ѝ е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си. Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. "Искам да ѝ кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.

„Моето желание е да стои в затвора”, признава пък пострадалата Диана.

От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост 2
  Отговор
  1 13:14  11.06.17
  А дано прокуратурата наистина да си свърши работата! С нетърпение чакам развитието на казуса и влизането му в съдебна фаза.
 • Затворник
  Отговор
  2 13:41  11.06.17
  Значи при смърт на три лица на пътя 3 години за Трайков а тоя за един ритник и той толкова да получи (къде е справедливостта?) Не ме разбирайте погрешно!
 • 3 14:00  11.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гост 2
  Отговор
  4 14:31  11.06.17

  До коментар #3 от "Ddhshshs":

  Нищо мръсно и неморално няма в това една българка и българска гражданка, да работи като камериерка в български хотел в Слънчев бряг. Тя не проституира, а отдава своя наемен труд, срещу който наем получава насрещно заплащане. Тази дейност е законна в България и се нарича трудово правоотношение по сключен трудов договор , като е регламентирана в КТ/ Кодекс на труда/. Твоят коментар обаче е обиден и е гавра с една жертва. За това и трябва да бъде изтрит от модераторите в този форум, още повече, че изцяло е написан на шльокавица.

 • 5 14:31  11.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бай Иван
  Отговор
  6 14:47  11.06.17

  До коментар #3 от "Ddhshshs":

  Рагин,че си родоостъпник и подлога това е ясно.Вземи поне на кирилица да се научиш да пишеш.
 • 7 18:19  11.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 18:31  11.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 9 22:14  11.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Иван
  Отговор
  10 04:35  12.06.17
  Не знам какъв изверг трябва да си ,да риташ беззащитна жена в главата . Ако го докопам тоя ............................... Ще видим сега кой още ще е за докопване от съдебната система , а там е пълно с боклуци и чисти престъпници мислещи се за недосегаеми

Напиши коментар:


Публикувай