933 6

Още не знаят защо ученик нападна преподавателка в гимназията по туризъм

Още не знаят защо ученик нападна преподавателка в гимназията по туризъм
Светослава Ингилизова

Педагогическият съвет ще решава каква ще бъде санкцията за 17-годишния ученик, който нападна учителка от столичната гимназия по туризъм.

Директорът на училището Антоанета Джонева разказа пред "България он еър", че в края на миналата седмица преподавателите са поканили на разговор майката на младежа, защото са забелязали прояви на агресия и неспокойно поведение от негова страна.

"По време на разговора, който беше в присъствието на класния ръководител, педагогически съветник и зам.-директорът на гимназията, 17-годишното момче хуква към учителската стая, където влиза с крясък и напада учителката", посочи директорът.

Тя допълни още, че няма информация за действия, които да са отключили агресията към именно тази преподавателка.

Тя се е отървала с охлузвания и се очаква днес да се върне на работа.

"Предстои да започнем процедура по налагане на санкция за ученика, както изисква нормативната уредба", поясни Антоанета Джонева.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 08:47  21.06.17
  И какво друго може да има като наказние освен изключване и изпращане в поправителен дом за подобни агресивни индивиди?

  Коментиран от #3

 • Гост
  Отговор
  2 09:10  21.06.17
  Надрусан.
 • Коко
  Отговор
  3 09:26  21.06.17

  До коментар #1 от "гост":

  Не си наясно със съвременната образователна система в България. Ще му наложат най-тежкото наказание - преместване в друго училище. По-тежко от това няма. И той ще отиде там като герой, няма да има нужда да се доказва и тепърва да гради авторитет.
 • Дедо Грую
  Отговор
  4 09:42  21.06.17
  Тепърва ще "умуват" какво да го правят!? Те това е димукрация! На малкия хайван му треба пердах и много, много бачкане. На малоумните родители също.
 • Иван
  Отговор
  5 09:50  21.06.17
  Без да знам причината, само мога да добавя, че не винаги вината е в децата. Доста голям брой учители са с явни психични проблеми, вместо да стоят с усмирителна риза в лудниците, те си го изкарват на невинните деца, стресират ги, не ги учат на нищо и провалят тяхното бъдеще. Учителят не е възпитател, работата му е да предаде урока и да пише оценки. Психотестове трябват поне всеки месец за даскалите
 • чичо
  Отговор
  6 11:57  23.06.17
  Абе тая т.н. директорка луда ли е!!!! Заради левчетете, които и вкарва в бюджета това самозабравило се пишлеме, тя е готова да плюе на достойнството на своята учителка! Не било ясно що го бил направил, видите ли, пикльото!!! Ми защото така са го възпитали в къщи, защото така е прието в нашето проеврогейско общество, защото разрушихме моралните ценности на народа, защото възпитаваме неграмотни чалгари, щото у нас всяка мерзост е безнаказана.....Ето това са част от причините!!!!

Напиши коментар:


Публикувай