2 769 3

Психолог: Като щрауси си заравяме главите пред детската агресия (ВИДЕО)

Психолог: Като щрауси си заравяме главите пред детската агресия (ВИДЕО)
Снимка: Shutterstock

Проблеми за децата дебнат отвсякъде и нашата задача е да говорим ясно и открито за тях. Това каза кризисният психолог Младен Владимиров пред ФАКТИ.

Според него за агресията започва да се говори много късно, а родители и училища отричат или неглижират проблема.

За корените на агресията сред децата, идеята за камери в училищата, какво се случва с децата жертва на насилие, ролята на родителите, търпимостта на обществото и други аспекти на проблема гледайте интервюто с Младен Владимиров:

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • АБВ
  Отговор
  1 17:24  01.06.17
  Родителите оправдават децата, когато са си техни, затова все чуждото дете е лошо, а нашето провокирано или хиперактивно. В училище се правят опити да се потулят случаите, защото ако Иванчо дърпа косата на Виолета, виновна е класната Даскалова. Училищните психолози са досадни и за децата, и за учителите, и реално не са вкарали никого в пътя. От древността се знае, че агресията се спира със сила. Методът сега е категорично отречен и резултатите са закономерни.
 • AMG
  Отговор
  2 17:34  01.06.17
  Боя изгражда,а не разгражда.....

  Коментиран от #3

 • 555
  Отговор
  3 21:28  01.06.17

  До коментар #2 от "AMG":

  Некой ден материалите ще работите на полето и нема да имате време да коментирате глупости а децата ви нема да дружат с хорските деца и така ще се създат новите класи в България

Напиши коментар:


Публикувай