1 346 6

Борисов връща Боршош в НДК

Борисов връща Боршош в НДК
Светослава Ингилизова

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, министъра на културата Боил Банов и освободения изпълнителен директор на „Национален дворец на културата – Конгресен център София” ЕАД Мирослав Боршош. Това съобщи началникът на правителствената пресслужба Севдeлина Арнаудова.

На срещата беше обсъдена работата на ръководството на НДК и бяха изчистени противоречията относно начина на управление на държавното дружество. Премиерът Борисов ще внесе за разглеждане на утрешното заседание на Министерския съвет проект на разпореждане за промяна на органа, който да упражнява правата на държавата в „НДК – Конгресен център София” ЕАД.

Предложението е те да преминат от министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 към министъра на културата, а Мирослав Боршош да бъде възстановен като изпълнителен директор и член на Борда на директорите на НДК.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • на бъчвата чепа
  Отговор
  1 17:52  27.06.17
  Вчера прогнозирах, че кратка, ще е радостта от уволнението на това тарикатче и се оказах абсолютно ПРАВ !!! Нали се сещате, защо толкова бързо го върнаха на службичката това неръкотворно ? Никога няма да се оправи тази държава, никога и прав са тия които викат, че ни гербаха майката !
 • 2 18:47  27.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Премъдрият Боко
  Отговор
  3 19:23  27.06.17
  Възниква още един интересен казус, а именно сега, като отнемат водопада от "Директорката на водопад" Лилиту тя какво, ще е управлява ? Премъдър е Буда и великолепни са решенията МУ!!!
 • Хитър Петър
  Отговор
  4 08:36  28.06.17
  Я като си платиш как се сближават мненията и те връщат на работа. Това е запазена марка в тази държава.
 • срамувам се
  Отговор
  5 11:32  28.06.17
  ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА! ГОРД СЪМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГРИН ЗАРАДИ МИНАЛОТО НА СТРАНАТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОВА МЕЖДУ 1944 И 1989 Г., НО МЕ Е СРАМ, ЧЕ СЪМ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 Г. НАСАМ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Я УПРАВЛЯВА.
 • Koito i da e
  Отговор
  6 15:10  28.06.17
  А замисляте ли се че това е правилен ход тоя са го на.рали връщат си управлението а той само да седи там за да няма скандали с уволенения точно с ремонта на НДК преди председателството..... докато не си повярваме че нещата се оправят макар и бавно никога няма да се опраиме

Напиши коментар:


Публикувай