1 020 4

Борисов: Боршош не съм го чувал от години

Снимка; Архив
Снимка; Архив
Светослава Ингилизова

Никога, по никакъв начин не са водени разговори и преговори за коалиция с БСП! Защото то няма и как да стане – преговори за коалиция се водят по друг начин – с работни групи, излъчени екипи, кой с какво сяда на масата. Ние един месец преговаряхме за коалиция. Тук с БСП изобщо не е ставало въпрос за това. Когато предложихме най-високия парламентарен пост на г-жа Нинова, то стана публично, ясно и открито. Преди това той (Гергов – б.а.) ми се е обаждал, но не по този повод. Това заяви в интервю за "Епицентър" премиерът Бойко Борисов по повод изявленията на Георги Гергов, че няколко пъти е говорил с него за коалиционно управление между ГЕРБ и БСП.

По темата за "суджукгейт" и изключването на Живко Мартинов от партията премиерът заяви, че във вторник Цветан Цветанов ще отиде в Добрич.

"Разпоредил съм се – разформироваме цялата организация на ГЕРБ в Добрич и правим нова", каза Борисов.

На въпрос дали той е "чадъра" на Мирослав Боршош, защото си е позволил да не се яви пред парламентарната комисия, Борисов отговори: "Не общувам с него от години. Боршош не съм го чувал и виждал от години!"

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 09:35  25.07.17
  Как да го видиш я?Пуска ти плика с парите а ти ни лук ял ни лук мирисал. На тоз будаляв народ какво им обясняваш. Гледай си рахата . И винце има и СУДЖУК бол та НАЗДРАВЕ.
 • Гостенин
  Отговор
  2 10:56  25.07.17
  Не минава ден без сериозеб скандал в тая държава и то само за крадене става въпрос!!88
 • Тиквата
  Отговор
  3 12:38  25.07.17
  А,онзи от Добрич,не го познавам,заклевам се в майка ми
 • Ник
  Отговор
  4 12:48  25.07.17
  Да бе! - Не го бил чувал от години !?! То не мина много време от скандала с Лиляна, която го уволни и после Винету го върна... - Не бе хич не са се чували и не са водени разговори ... --------------------------------------------- За "суджук гейт" като гледам този не излезе да изчисти името си, а изпращал Цветанов във Вторник. - Той и прокуратурата изпрати там по същото време... Не бе! - Имаме независима прокуратура... - Те случайно са на едно и също място с Цветанов и не си говорят въобще!

Напиши коментар:


Публикувай