2 262 7

Пак объркан пенсионер в насрещното край Бургас, петима са ранени

Мартин Христов

79-годишен водач на лек автомобил „Форд” е предизвикал жестоката катастрофа край Ветрен. Към 09:30ч. вместо по Детелината, той навлиза в лентата за насрещно движение от Бургас към София.

Възрастният водач блъска лек автомобил „Шкода”, със словенска регистрация, управлявана от словенски гражданин.

По първоначална информация пострадалите са общо петима души. „Форд”-ът е с бургаска регистрация.

Припомняне, че преди два месеца на същото място възрастна водачка предизвика жестока катастрофа със загинали.

Бургас / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • КАТък
  Отговор
  1 12:41  28.08.17
  Сложете ограничение 30 и се скриийте зад близкия храст - проблема както винаги е в превишената скорост
 • Будалата
  Отговор
  2 13:12  28.08.17
  Проблема е в тез където вземат заплати и нищо не вършат по организацията на движение по пътищата. Абе как извън България всичко е измислено както трябва. Абе знаци, абе то светлинна сигнализация, абе то кръгови, абе светлинни табла за трафик и всичко така е направено , че колкото да си прост да се оправиш.
 • ДДДДДДД
  Отговор
  3 13:16  28.08.17
  Понякога така са направили отклоненията, че не само дъртите, ами и по-млади може да не видят някакво отклонение навреме. С глобите по 3000 лв. държавата се опитва да напълни финансовия си търбух, а не да решава проблема. Който кара в насрещното да му взимат книжката за две години с полагане на обществено полезен труд в чистене покрай магистралите и после пак го питайте, дали ще повтаря.
 • това не е държава
  Отговор
  4 13:36  28.08.17
  Защо се подчертава, че водача е бил пенсионер???????????? Какво, като е пенсионер, щом има книжка и минал преглед, значи е ГОДЕН и може да шофира! Объркана е държавата, а не водача, че цари пълен безпорядък и безхаберие, а за инцидентите се пише няколко дена и след това нещата пак тръгват по-старому. Колко още хора трябва да умрат, за да си размърда задника някой дебел чиновник?
 • Войвода
  Отговор
  5 15:24  28.08.17
  Крайно време е да се въведе забрана за шофиране след определена възраст (70 год. примерно), както има минимална възраст за шофиране - 18 години. Възрастните хора са със забавени рефлекси, не ориентирани и объркани в повечето случаи. Когато са си взели книжките преди 20, а някои преди 30 и повече години не е имало толкова движение! Жалко е като отнемат живота на някой невинен!!
 • Moliva
  Отговор
  6 15:26  28.08.17
  След предишния ужасен инцидент, трябваше още на другия ден да обозначат и маркират по-ясно разклона. Маркировката трябва да е такава, че дори ПЕНСИОНЕР да не може да се обърка. Всеки човешки живот е еднакво важен.
 • Марио Ангелов
  Отговор
  7 10:24  29.08.17
  Според рушветчийте от КАТ изкуфелите баби и дядовци ,неграмотните мангали на който продават книжки ,не са проблем.Важното е да се вдигат глобите и рушветите!

Напиши коментар:


Публикувай