2 018 7

Свидетел по Суджукгейт: Мартинов лично ми носеше еленското месо

Светослава Ингилизова

Помещение, разположено под офиса на ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов, приличало на месарска фабрика. Там се съхранявали много колбаси, с които бившият народен представител се сдобил чрез изнудване. Това разкри пред Нова тв свидетел по аферата „Суджукгейт”, който твърди, че е дал огромно количество суджук на Мартинов.

„Идваше при мен и казваше, че трябва да му дам суджук, за да го носи на премиера. Ако не изпълнех исканията му, ме заплашваше с проверки от НАП и Икономическа полиция”, разкрива мъжът, пожелал да остане анонимен.

Той коментира и твърдението на Мартинов, че в България няма откъде да се вземе толкова голямо количество еленско месо, с което да се произведат тонове суджук.

„Еленското месо за суджука, който му доставих, Мартинов ми го докара лично, със собствения си автомобил”, каза производителят.

„Караше ни да правим и кетъринг. Казваше, че е за събитие на ГЕРБ, а се оказваше, че той самият има празник”, разказва още мъжът.

Той категорично отрече обвиненията на ексдепутата, че му е длъжник.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • РАЗУЗНАВАНЕ ПРИ ОДМВР ДОБРИЧ
  Отговор
  1 11:41  17.09.17
  Цялото Ръководство на Икономическа Полиция при ОДМВР-Добрич яде от Крадените СУДЖУЦИ и СЕ СМЯХА С ПЪЛНО УСТИ .....най -виновен е началникът на икономическа ИВАН НИКОЛОВ ВЪТКОВ -той яде най-много СУДЖУК....
 • Политолог
  Отговор
  2 12:22  17.09.17
  Как може да се подронва авторитета на г-н Борисов това е много тежък удар по авторитета на премиера и партията не е допустимо премиера да оставя работата така името му е опетнено лично от крадеца Живко Мартинов-суджука който нанесе съкрушителен и непоправим удар по репутацията на БОЙКО..и ПАРТИЯТА ...
 • Веселин Колев адвокат
  Отговор
  3 12:47  17.09.17
  Спечели ли делото Живко Мартинов -СУДЖУКА Това ще е ЯСЕН ЗНАК ЧЕ СУДЖУКА ГО Е ВЗЕЛ ПРЕМИЕРА . Думата на премиера срещу думата на ЖИВКО МАРТИНОВ-СУДЖУКА $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
 • Живко Мартинов
  Отговор
  4 13:01  17.09.17
  Суджука съм го взел не за мен ; А за друг човек в нужда и съм го предал лично под бройка в Централата;
 • Началник от Софиския зандан
  Отговор
  5 18:17  17.09.17
  Наказателния кодекс предвижда 18 години затвор по чл.195 ,ал.1. т. 7 нк. за когато деянието е извършено повторно кражба придружено с изнудване. това е само за едно от престъпленията този престъпник има 20 обвинения - с сигурност влиза в зандана. Марш в Центрофугата ще Рекетираш Хората аааааааа Деградирал ,Неудачник , Разведен ,Депресиран, Кръгла нула си Джика зандана те зове,
 • Гост
  Отговор
  6 21:10  17.09.17
  Жиката Суджука е рекетьор! Престъпник демек! Айдук пладнешки!
 • Милена от НАП Варна
  Отговор
  7 22:51  17.09.17
  Да се разследва Живко Мартинов от къде така рязко забогатя много имоти ,, закупи'' на безценица от Държавата земеделски земи по 10 лева на декар при цена 3500 лв -декара в Каварна и Шабла, Хотели , Дискотеки , Доста държавни имоти по центъра на гр. Добрич заграби на Безценица с пари изкарани от РЕКЕТ от Добруджанци - Дай че Бойко Б. - Иска дай каквото имате Бойко иска - Направо ги спукваше от РЕКЕТ Страшен Мазник е тоя живко мартинов най-известния бандит в Добруджа е Живко -Суджука. Този Мартинов е за ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ЗАМЯНА.

Напиши коментар:


Публикувай