576 3

Новото издание на Лотарията на НАП бие по интерес първото

Тази година играта има сайт и във Facebook

Венцислав Михайлов

Второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП отново превзе интернет и социалните мрежи. Само седмица след старта, за участие във втората част на популярната игра на данъчните, са регистрирани над 470 000 фискални бонове на обща стойност над 8,5 млн. лв. Близо 30 000 от вече регистрираните бележки са от ПОС терминал.

Тази година късметлиите ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията, но и на специално създадената във Facebook страница. В социалната мрежа потребителите ще могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и, освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Данакоплатец
  Отговор
  1 16:35  19.10.17
  Национална лотария (НАП). Пародия на държава, малкия и честен бизнес с последни сили успява да плати данъците си, който всеки месец се увеличават и измислят нови и нови схеми да рекитират и гражданите и бизнеса и с тези пари правят лотария и замазват очите на хората, виждате ли така ги накарахме да пуснат касова бележка да им вземем парите, а парите изтичат по всякакви схеми и канали, но не и за нуждите на хората, за здравете на хората и на нашите деца. Успех и дано спечелите 2000 лева, за да си платите данаците!
 • Българин
  Отговор
  2 21:28  19.10.17
  Да те "пропуснаха" буквално цялото разграбване на държава от 90 г. до днес като "допуснаха" да се стигне до тежкото състояние, разорение и безпомощност на държавата в момента. Но сега.... ООо сега вместо да търсят пропуските в работата си в миналото и да спасят каквото е останало, отново "пропускат" двулично политическо -олигархично структури на големите: то не бе КТБ, то не са хиляди обществени поръчки към общините и по високите етажи, мръсни канали, чужди експлоатиращи монополи да властват и експлоатират цялата икономика, за какво -за сметка на малкият частен български бизнес. Позор!!!! И така с непринудено блага и в същото време атрактивна новаторска, свежарска томбола показват своето чисто и благородно приятелско лице. Браво ! Това е по важно!
 • Българин
  Отговор
  3 21:37  19.10.17
  И за който нещо не е разбрал : питайте ги колко и какви фирми, с колко милиони задължения към държавата-просто изчезват /продадени на цигани, безследно изчезнали или просто фиктивни/ и каква е събираемостта от тези същите ощетяващи цялата държава фирми? И питайте от къде си "избиват" "загубите" причинени от тия същите нередовните платци ??

Напиши коментар:


Публикувай