682 2

Подновяват протестите в Асеновград

Съдът прекрати съдебното производство срещу заподозрените цигани, пребили деца, трениращи гребане

Снимка: БТА/Архив
Снимка: БТА/Архив
Константин Карагьозов

Близки на децата спортисти, които пострадаха при побой, нанесен им от тълпа цигани в края на юни в Асеновград, подновяват масовите протести тази седмица.

Повод за това стана документ, получен от Йордан Тодоров, баща на две от пострадалите деца.

В него пише, че съдът прекратява съдебното производство срещу заподозрените за участие в побоя жители на циганската махала поради процесуални нарушения и делото се връща на прокуратурата.

Йордан Тодоров се опасява, че това ще доведе до освобождаване от ареста на хората, които са нападнали децата и техните треньори. Мъжът е категоричен, че уличен протест ще има още в края на тази седмица.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Олигарха
  Отговор
  1 09:30  23.10.17
  Абе няма проблем и те са човек, нищо по-черен човек ама и те са хор и те искат да изнасилват, бият, колят дайте им свобода нали е демокрация! Българския съд се придържа стриктно към каноните на демокрацията и брани шведските футболисти, майките с колички от Афганистан, турските бракониери, лилавите "българи", олигарсите, метресите, Митьо Очите(тоя не само съда ами цялата държава го брани), Лимонката, Гришата, Домусата и хиляди знайни и не знайни "герои" в тая територия! Да живеят юристите! Да живеят олигарсите! Да живее колонизатора, да е жив и здрав и да намери петрол да ни осере черноморието и да ни даде 3,5% от печалбата!Да живее свободата, на малцинствата, които скоро няма да са малцинства... Ще търсите Тодор скоро със свещ ама няма да го има!
 • От Бг.малцинството съм....
  Отговор
  2 12:51  23.10.17
  И кво ..ПРОТЕСТИ..???.!!!....?!? Еми хубаво , на никой не пречим и никой не ни взима на сериозно... Няма закони за братята роми !...

Напиши коментар:


Публикувай