618 3

Красимир Ангарски: Кирил Ананиев за здравен министър е добро попадение

Една от мерките трябва да е намаляване броя на болниците

Стефанаки Йоанис

Изборът Кирил Ананиев да бъде предложен за здравен министър е политически добре премислено, добро попадение е. Това обяви в предаването „Тази сутрин” по бТВ бившият министър без портфейл в служебното правителство на Стефан Софиянски и зам.-кмет на София Красимир Ангарски.

Според финансовия експерт една от мерките трябва да е намаляване броя на болниците, тъй като 400 лечебни заведения за население от 7 млн. души е твърде много. Ни може всеки да разкрива болница, където иска, това не се случва в никоя държава, коментира Ангарски.

Управляващата коалиция – ГЕРБ и Обединените патриоти, се разбраха вчера кого ще предложат за здравен министър след оставката на проф. Николай Петров. Неофициално стана ясно, че това е зам.-финансовият министър Кирил Ананиев. Красимир Ангарски пък беше сред спряганите имена.

По думите на Ангараски като човек, изготвил бюджета на държавата, Ананиев добре знае какво е предвидено за здравеопазване и има ясен план. Според него е важно и какъв екип ще сформира.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бай байо
  Отговор
  1 11:34  07.11.17
  А дали ще се справи с източване на огромни средства от здравната каса. Ще имали реформи за броя на болниците в BG ? Няма как да има 500 болници за 5 милионно население.
 • ЦРУ
  Отговор
  2 16:27  07.11.17
  Той досега беше надзорник в Здравната каса и е пряко виновен за източването!Ще затворят общински и държавни болници за сметка на Частните,които са в ръцете на БСП,ДПС и Турция!Много приятно лечение ни чака,ще ни оберат до шушка,а пък който оцелее ще е на късмет!
 • ЦРУ
  Отговор
  3 17:07  07.11.17
  На 10-ноември-Денят символ на Демокрацията във България ще бъде обявен за министър на Здравеопазването едно човече от Държавна Сигурност,което освен да краде и замита,друго не знае!Путин ви държи под контрол и ви обижда на тема история!България е руска губерня-икономически и политически!Бягайте далеко!

Напиши коментар:


Публикувай