902 8

Христо Иванов: Докладът на ЕК е политическа поръчка

Докладът бил написан щадящо

Светослава Ингилизова

Докладът на еврокомисията беше наврян в ъгъла с общото усилие на управляващите на настоящото ръководство на ЕК. Те се отказаха да стимулират реформите у нас, може би са загубили вяра. С всичките си проблеми Европа е доволна една страна да си стои в кьошето. Така Христо Иванов, лидер на „Да, България” коментира мониторинговия доклад за страната пред бТВ.

По думите му той е написан щадящо и изпълнява политическа поръчка. „При желанието на Юнкер това да е позитивен доклад, това не се получи. В него няма резултати и накрая има едно изречение, че нито един от показателите не е удовлетворен, това е погром”, посочи бившият правосъден министър.

Преди дни десни формации създадоха инициатива „Български манифест за Европа”. Иванов обясни, че партиите са обединени от виждането, че българската демокрация е атакувана, а държавата е завладяна от модел на управление, олицетворен от Бойко Борисов и Делян Пеевски.

„България губи своята посока и трябва да я върнем. Това е експертен тим, който да произведе визия за България и мястото й в Европа”, обясни той.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 11:20  20.11.17
  Браво Христо
 • Финдли
  Отговор
  2 12:29  20.11.17
  Най-после някой се престраши да каже публично за люксембургската връзка. После нямало такива работи в ЕС. Много били принципни.
 • Русенец
  Отговор
  3 13:10  20.11.17
  Докато чакаме крадците в парламента да приемат закон срещу корупцията ще е такова безвремее ! Борбата с корупцията трябва да стане насилствено за управляващите с обща национална стачка и блокиране на цяла България ! Спиране на заплатите на депутатите и магистратите и конфискуване на имуществото им, независимо от това на какъв пост са били. Там всички са съучастници и чисти няма !
 • Свободен
  Отговор
  4 14:38  20.11.17
  Нали ти си същия. Ще махнеш Бойко и ще сложиш Иво Прокопиев.

 • случаен
  Отговор
  5 14:40  20.11.17
  Браво, че го е прочел! Какво ще рече политическа поръчка? Кой го е поръчал и кой е приел поръчката? Напоследък се наслушахме на глупости! Вчера пък Елена Йончева, вярната дружка на Корнелия, голяма комбина, голямо нещо, обвиняваше ГЕРБ н някакви грехове. Точно така каза - "грехове"! Човек се замисля кой допусна толкова много грехове в 100-тодишната си история и сега обвинява другите, като не е наясно какво точно означава грях!? Кой допусна Русия да ни зароби, да ни диктува какво да правим години наред, кой изби елита на нацията ни, всички успели хора, които с честен труд бяха постигнали успехи в бизнеса си и в политиката, кой разсипа селското ни стопанство, кой избиваше хората по границите, само защото не искаха да живеят като роби и да ръкопляскат на разсипията?!. Кой ни затвори като овце в кошара и ни зароби, за да радва управниците от Кремъл, кой доразсипа държавата след като свали Тодор Живков от власт? И още много въпроси искам да задам на другарката Йончева. Защото наглото поведение на двете жени и пригласящите им е едно крайно дебелоочие!
 • Васил
  Отговор
  6 18:31  20.11.17
  И една шепа хора искат човек, който прави такива безумни твърдения да ни управлява и да работи с ЕК. Само си представям как ставаме държава от третия свят, това ще е резултатът.
 • Добър ден
  Отговор
  7 19:05  20.11.17
  А Христо Иванов Бойкикевия е абсолютно политическо недоразумение.
 • Мила
  Отговор
  8 20:15  20.11.17
  Да бе, и кой го казва? Политическата пионка на Прокопиев!

Напиши коментар:


Публикувай