2 420 7

Сложиха две скоби за час на наш известен актьор

Превръща се в тенденция

Светослава Ингилизова

Шофьори отнасят по две скоби за неправилно паркиране вместо една. За това сигнализират все повече водачи в социалната мрежа. Първи в популярната група "Забелязано в София" на 9 януари се оплакал Христо Стойков. Той е публикувал снимка на лекия си автомобил "Мерцедес", който е отнесъл двойно наказание за неправилно паркиране, пише "Телеграф".

От публикацията става ясно, че водачът е оставил колата си в центъра на столицата, но е пропуснал да плати за паркиране в зона. Първо му е била поставена една скоба, а след няколко часа - втора.

Причината за двойното наказание е, че нарушителят така и не се е появил след първата санкция. "Ако до 19 часа все още не се бе обадил да плати глобите си, автомобилът му щеше да бъде вдигнат с паяк" уточниха от Центъра за градска мобилност.

В коментари под публикацията и други водачи споделят, че им се е случвало същото нещо и са отнасяли по две скоби за неправилно паркиране. Сред потърпевшите е и артистът Дарин Ангелов. В неговия случай обаче автомобилът му е бил заскобен два пъти в рамките на час.

Ангелов паркирал колата си в 12,30 часа на бул. "Мадрид" и изпратил SMS, но грешен - сбъркал една буква. Затова получил и скоба. Дарин си платил за разсеяността, махнали му я, служителят му поставил розово листче на автомобила и му казал, ако има работа, да си я свърши.

След 30 минути обаче, като се връща при колата си, артистът вижда, че има втора скоба. Оказва се, че няма право да остане на същото място, дори и след като си е платил глобата. Става ясно, че нищо не може да освободи колата на Дарин освен още 31 лева.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • байтошо
  Отговор
  1 10:47  15.01.18
  "изпратил SMS но грешен - сбъркал една буква." Вие като ги пишете тез работи какво си мислите, че ядем доматите с коловете ли... Бил забравил.. глупости, решило е п**** да мине тънкана, скапан народ-скапана държава
 • Анонимен
  Отговор
  2 11:40  15.01.18
  Този не беше ли медицинския експерт, дето скочил от сцената и извадил с пръсти "глътнатия език" на зрител? Даже после ходеше по телевизиите да я раздухва тази небивалица...
 • Голям прос
  Отговор
  3 11:45  15.01.18
  Артист! Гледа да мине тънко, но се оказва двойно. Тоя театър сме го гледали
 • бис
  Отговор
  4 11:47  15.01.18
  Тоя се прави на артист и в живота, забравил че не е на сцената.
 • ССС
  Отговор
  5 13:37  15.01.18
  ОБРАТНО В 1 КЛАС ДА СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕ...И КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ "ЗВЕЗДА"...?
 • Русенец
  Отговор
  6 14:58  15.01.18
  Градска мобилност са такива цербери, чи могат да те закопчаят даже ако си си помислил да паркираш.
 • незнайко
  Отговор
  7 11:05  16.01.18
  Нека пак да си паркират така. Имат пари да плащат. Гъзарията иска финансови жертви!

Напиши коментар:


Публикувай