3 771 3

Мъж се задави с кюфте и издъхна

Мартин Христов

73-годишен мъж е издъхнал при злощастни обстоятелства в Хисар вчера. От полицията потвърдиха лошата новина и казаха, че няма никакви данни да умисъл от страна на друг човек.

Жертвата е на 73 години, човекът няма заболявания, бил изключително здрав и още работел в един от хотелите на курорта, съобщи Блиц.

Снощи той отишъл с приятели в местен ресторант, поръчал си кюфтета.

Още на първата хапка се задавил, останалите мъже се опитали да го спасят, но за жалост не успели. Дошлата спешна помощ само констатирала смъртта.

Близките на починалия са в тотален шок, не могат да повярват на случилото се.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анонимен
  Отговор
  1 22:54  01.02.18
  Да не съумееш да окажеш първа помощ на задавил се човек - позор! Станахме държава, пълна с невежи, където актьори претендират, че "вадят с пръсти глътнат език", а шарлатани лекуват всичко през телевизора.
 • Нелепо е
  Отговор
  2 00:20  02.02.18
  Хора това наистина е ужасно нелепа смърт и не я пожелавам на никой ! Лично аз имах подобен инцидент ,в който за щастие ми се размина - задавих се с гроздов сок - дефакто нямаше твърд предмет а течност , но понеже има някаква киселинност влезе в реакция тази киселина с организма и кривото гърло буквално ми се запечата ! Борих се 1 минута и минах през ада направо - не го пожелавам на никой бога ми - проблема реших с чаша вода изсипах я в гърлото си и така се отвори проклетото криво гърло и усях да започна да дишам .Това е наистина ама наистина ужасно нелепо и може д се случи на всеки един от нас без да очаква .Ако водата не ми беше помогнала бях готов да си продупча трахеята за да си взема въздух ...Пазете се хора ..горкия човечец лека му пръст и съболезнования на близките ама никой не е застраховн на този свят кога , как , къде в колко часа...
 • ГОСТ
  Отговор
  3 18:24  03.02.18
  сигурно е депутатско не са хапка за всяка уста

Напиши коментар:


Публикувай