Last news in Fakti

7 Март, 2018 09:43 4 639 28

Прокуратурата в Пловдив: Д-р Иван Димитров се е опитал да прикрие извършено престъпление

  • галя андреева-
  • жоро плъха-
  • д-р иван димитров

Лекарят няколко пъти е сменил и версията си за това с какво точно е бил замерян и наранен

Д-р Иван Димитров категорично се е опитал да прикрие извършеното престъпление. За целта той е потърсил и помощта на свои приятели. Това коментира пред bTV Галя Андреева, говорител на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Димитров е направил самопризнания след повдигнатите обвинения. Няколко пъти е сменил и версията си за това с какво точно е бил замерян и наранен. Ножът, с който е бил прободен, е бил в дома на доктора.

Медикът каза, че е бил наръган на две места в крака, показа и раните си. „Истината ще излезе наяве, аз не съм престъпник!”, подчерта д-р Иван Димитров пред медиите. Видимо разстроен той обясни, че 6 пъти къщата му е била обект на кражби.

През последните дни бяха организирани мащабни протести с искане за освобождаване на лекаря, а ВМРО предложи законови промени, свързани с неизбежната отбрана.
Вчера обаче от прокуратурата посочиха, че д-р Димитров е причакал рецидивиста Георги Джевизов – Плъха, стрелял е по него с незаконно притежаваното си оръжие и след това с приятел е опитал да прикрие стрелбата.

Съпругата и децата на доктора категорично не са били в жилището на адреса, в който е влязъл крадецът. Жилището е било в ремонт, а семейството е било в село Крумово, коментира още говорителят на пловдивската прокуратура.
„Крадецът е бил сам, не е имал съучастник. Ножът, с който д-р Димитров твърди, че е бил улучен от Плъха, е открит в дома на лекаря, бил е измит”, каза още Андреева.

Д-р Димитров се е почувствал зле и днес вероятно ще бъде настанен в болница, съобщи кореспондентът на bTV в региона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    53 5 Отговор
    Антибългарската "право"раздавателна система и антибългарските медии прикриват 30годишен цигански геноцид над българите в България, по села и градове.

    НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ!

    Коментиран от #18

  • 2 Салам Алеко

    16 0 Отговор
    В цялата държава е така, вече и българите почнаха да се прикриват, учат се от отгоре и от от долу!
  • 3 SAAB

    26 3 Отговор
    Изгоря доктора.....римляните спечелиха...ще продължат да безчинстват безнаказано !

    Коментиран от #5, #14

  • 4 Жабок

    39 2 Отговор
    Задавам въпрос и не чакам отговор Защо този доктор е докаран до там сам да си пази имота? Отговора няма я държавата Не разчита на полиция и прокуратура Докаран е до там да вземе охраната на своето имущество в свои ръце.А защо ли?Защото тези служители не работят Те само симулират работа.Защо ли? Ами така е по лесно Трябва да го освободят незабавно да направят работещ закон такъв че никой да не му минава през ум да краде Трябва прокурора който се обижда че го нарекоха мишка Ами мишка е щом се страхува от плъха.Този прокурор трябва да се извини на доктора за думите _така наречен доктор .Ами доктор е човека Работи и спасява живот без да гледа кой какъв е.Цигънката съпруга на плъха да се съди за съучастие в кражби защото тя живее с тези средства от кражби.

    Коментиран от #7

  • 5 JEEP

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "SAAB":

    За съжаление си много прав.
    Не виждам вариант да се измъкне, а безчиснтвата ще продължат.
    Най-добре е да се разреши във всеки дом да има оръжие, което да е за самозащита, но без право да се носи извън имота. Тогава много неща ще си дойдат на мястото.
  • 6 толерантен

    18 2 Отговор
    Задавам отговор. За да ни доведат до гражданска война с циганите, сащ да се намесят от базите си "умиротворително", с помощта на 12хил. либийски "демократични" мюсюлмани в защита правата на "ромите" от дискриминация.
    В последна сметка, да бъде разтурена една русофилска държава, която не могат да излъжат с "демкрация", "толерантност", "евроатлантическа солидарност" и "агресията" на Русия.
  • 7 толерантен

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Жабок":

    Реплика 6 е до "жабок"
  • 8 СССР

    1 2 Отговор
    Срамота!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 бай Тодор

    32 1 Отговор
    Стига сте писали само за доктора ами пишете колко ограбени, убити и изнасилени има по селата и градовете от тия гнусни ЦИГАНИ? Чия е аломафията бе, не е ли и тя циганска а?
  • 11 25623

    12 3 Отговор
    Не е така! Война ли искате????
    Това е неразумно и не върши никаква работа.
    Повече от ясно, че политиците манипулираха пак народа!
  • 12 българин

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Доктор":

    Наивна душица си, "докторче". Не е само за изборите.
  • 13 ДДД

    14 1 Отговор
    ЗАКОНА е на страната на грабителя
    какво да прави човека?
  • 14 ГоГо

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "SAAB":

    Т.н "римляни" или по скоро патладжани, си играят с нашето търпение, т.е с огъня. Както избухнаха протестите в Пловдив, София, Ст.Загора и други градове, така моше да избухне и цяла България. Чудя се къде ли ще се дене платените гладоподаватели, тогава?

    Коментиран от #15

  • 15 SAAB

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГоГо":

    Простичко е .....пазят си ги "патладжаните" , като в оранжерия са !
    "Избухването" е мит ! На тая територия няма нито едно успяло въстание ....това го знам от историята , защото винаги има предатели ...и сега са налични .....240 +

    Коментиран от #17

  • 16 соросоидни кърлежи

    5 2 Отговор
    Така става, когато пикаеш в чужд двор.
  • 17 ГоГо

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "SAAB":

    Адски си прав, дявол да го вземе! За това не се сетих. Но и "оранжериите" понякога дават фира, не са бункери,я!
  • 18 Трелос

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "българин":

    Защо така яростно не се вдигаме за наистина важните неща в та държава,които докараха и до икономически упадък на цялата нация и до морален такъв. Геноцида сами си го причиняваме мълчейки за буквалното изнасилване от страна на управляващите.Иначе що се отнася до убийството на лекаря то е мисто расистко нява какво да се лъжем и отгоре на всичко е искал и да прикрие следите.Но понеже мнооого голяма част от бг население е същевременно и дебилно и мразещо всичко и всички излезнаха така спонтанно да протестират. Това е истината!!!!!

    Коментиран от #22

  • 19 EDDD

    10 1 Отговор
    Мисля че по важния въпрос е оня циганин ,какво е правил в чужда собственост , щом му е минало през ум да е там няма какво да се търси виновен за станалото виновния си е само и еднинствено мангала дето е отишъл да краде , а отностно доктора той вместо да бъде награден сега ще искат да го съдят че си е пазил неговото , ебаси смотаната държава , и после имало голяма престъпност еми ще има щом така се наказват невинните хора .
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 писна ми

    1 3 Отговор
    Сега беше момента да се променят много неща , включително да се премахнат тези престъпници който ни управляват вече 28 години. За жалост българите ще си останем роби , видя се за пореден път. Заслужаваме да бъдем роби до края на живота си . Писна ми вече да чета тъпи коментари от надъхани клавиатурни мишки. Пред компютрите всички се правите на мъже и ръсите акъл , а в действителност сте жалки отрепки наречени българи. Жал ми е , и ме е срам вече да се наричам българин.
    Българин това е синоним на РОБ. Свиквайте с това.
  • 22 Ели

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Трелос":

    Този така наречен доктор ще си плати бе, няма защо да си косим нервите с него. Така или иначе справедливостта ще възтържествува, защото всичко е в ръцете на Господ и Той ще въздаде всекиму според делата!!! Ако престъпника не се разкае и не стане нов човек!
  • 23 Именно

    0 0 Отговор
    Даже и пистолетът-самоделка да е негов (на доктора) това не го прави автоматично убиец. Той все още си е действал в самозащита (освен ако не е тръгнал да го гони по улиците да го стреля).
    Тоест престъпление пак може да има (незаконно оръжие), но това е различно от убийство.
    Ако човек и в дома си не може да се защитава, тогава явно трябва да си търси правата другаде - отвъд терминал-2
  • 24 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор
    важно е да се покаже на цигано -роми,че има закон срещу българите, и те спокойно могат да колят и да режат...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    ТО Е ЯСНО
    ВЕЧЕ Е ДУХНАЛ ЗАД ГРАНИЦА
    КАЗАЛИ СА МУ КАКВО ДА НАПРАВИ
    СЪДЕН ДОКТОР НЯМА
  • 27 сталин

    0 0 Отговор
    за убйството в нови хан -говореха полицайте.прокуратурата мълчи. за убйството в пловдив от доктора -прокуратурата говори полицияга мълчи.на кого да вярваш.....
  • 28 Митев

    0 0 Отговор
    Орден трябва да дадете на доктора! Така ще намалеят кражбите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове