830 4

Викат в съда премиера за турските ваксини

Общо четирима души са подсъдими, делото все още не е започнало по същество

Мария Атанасова

Премиерът Бойко Борисов ще бъде разпитан като свидетел по делото срещу бившия здравен министър Петър Москов.

Защитата също така няма да се откаже от показанията и на другите министри, но около 180 свидетели няма да бъдат разпитани. Други 10 анонимни свидетели все пак ще бъдат разпитани.

Специализираният съд даде ход на делото срещу бившия здравен министър. Той е обвинен в това, че не е изпълнил служебните си задължения, като е приел дарение от Министерство на здравеопазването на Турция на ваксини.

Спецсъдът отказа да върне делото на прокуратурата, като това е второто дело, което съдът не връща от началото на тази година. Общо четирима души са подсъдими. Делото все още не е започнало по същество.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • за пореден път
  Отговор
  1 09:03  20.06.18
  Досега не чух да има някой пострадал от турските ваксини. Поне не е огласено. Мине-немине и пак - турските ваксини, та турските ваксини. Какво им е на тези ваксини, има ли отровени от тях? Поне да се обясни за какво е цялата тази дандания. Защото имаше едни други ваксини, от които много деца пострадаха необратимо. Какво става?

  Коментиран от #4

 • българин
  Отговор
  2 09:59  20.06.18
  А какво стана със скенерите за пръстови отпечатъци в здравните заведения?
 • SAAB
  Отговор
  3 10:05  20.06.18
  Повръщай .....мазник !
 • фак..ти
  Отговор
  4 04:44  21.06.18

  До коментар #1 от "за пореден път":

  СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ СА ДОКАЗАНИ,МОЕТО ДЕТЕ СЪЩО Е ФАКТ.МНОГО МАЙКИ ИСКАХА ОТПАДАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ВАКСИНИ.В БЪЛГАРИЯ ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ СЕ ЖИВЕЕ ВЪВ ФИЛМНА УЖАСИТЕ!!!!

Напиши коментар:


Публикувай