21 Март, 2019 17:14, обновена 21 Март, 2019 17:22 27 642 167

Борисов за апартаментите: Тъжно и гадно ми е, решенията ще бъдат тежки (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • цветан цветанов-
  • артекс

Цветанов да си направи изводите, посъветва премиерът

Борисов за апартаментите: Тъжно и гадно ми е, решенията ще бъдат тежки (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ще изчакам кратко време прокуратурата и Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество да се произнесат относно покупката на апартаменти на членове на ГЕРБ. Внимателно ще проследя тези случаи, защото решенията ще бъдат тежки. Тъжно ми е, че вчера дадохме над 31 милиона лева за пенсионерите, а добрите неща, които правим, потъват и заминават.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел по повод скандала с апартаментите в жилищна сграда на фирма "Артекс", закупени от членове на ГЕРБ.

"Тъжно ми е, че в ден, в който вчера дадохме 53 млн. лева и за великденски надбавки, и само в рамките на 3 месеца над 106 млн. лева за Коледа и Великден повече за българските пенсионери, всичко това потъва, заминава. Много ми е тъжно и гадно, защото обяснения има. Говорих с Цветанов по телефона, той утре отива в Америка. Аз чак вечерта се връщам, в сряда ще се прибера и ще говоря с тях. Ще говоря още веднъж и ще събера и Изпълнителната комисия. Никак не ми е приятна тази тема. Да, тя е във всички случаи според тях законна. Затова ще изчакам кратко време. Доколкото знам са сезирани прокуратурата и КОНПИ, да се произнесат", сподели Борисов.

"Виждам едни лидери на партии взимат за по 200 лева квадрата, други за по 1200 лева и са виновни. Все пак трябва да се изправя и срещу моите колеги в ГЕРБ, които казват: "При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, докато нашите политически опоненти застават вкупом и казват, че подкрепят виновния. Ако щете дори единият взел или му дали пари от КТБ 1 млн. лева, другият му откраднали 1 млн. лева - на Вежди Рашидов, и ги слагат на една плоскост. Не е все едно да загубиш 1 млн. и да получиш 1 млн. Грешно е и никога не съм го правил, да кажа нещо, което не е правилно или не е добро", продължи Борисов.

"Мога да ви уверя, че в ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава - това, че там, ако вземеш апартамент или вземеш предприятие, е нещо нормално. Въпросът е ГЕРБ прави ли така, това е тежкият въпрос, това е морален въпрос. Всичко е много добре планирано. Цветанов също трябва да си направи изводи откъде дойде тази атака по това време. Можеше да дойде след изборите, можеше да дойде по-рано. Но това пак не ни оправдвава. Така че като се видим, ще водя разговор дали е законно или не", заключи премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борисов Фен

    360 22 Отговор
    Всички от ГЕРБ са КРАДЦИ но ц.ц яко го хванаха и сега ще си го отнесе защото или той или цялото правителство

    Коментиран от #3, #5, #51, #78, #129, #156

  • 2 Цацаров

    288 21 Отговор
    Е естествено е че Цветанов ще излезе чист.

    Коментиран от #34, #152

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Знам

    253 12 Отговор
    Леле какви политици имаме ... ужас

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Али Баба

    264 20 Отговор
    Бочко, не се прави на незнаещ какво прави лично ръководената от теб шайка. Ако ще чистиш, нищо няма да остане от разбойниците около тебе! Нали за това сте на власт - за лични облаги, народа кучета да го ядат!
  • 7 пффффууу

    55 4 Отговор

    До коментар #4 от "Знам":

    Нищо не знаеш
  • 8 Всичко е точно

    98 0 Отговор
    Парите ги няма

    Коментиран от #18, #148

  • 9 Насо

    179 9 Отговор
    Гадно МУ ,той дал ,хората нямат пари за хляб, а те с по няколко апартамента , а всеки ден гледаме как чрез измами взимат на хората единствените жилища. Работили цял живот за тях. Дал баба ми трансплантирана взима 160 лв. пенсия. Лошото ,че и другите са такива. Има два начина за спасение според мен или поробване или атомна бомба. Друго спасения не виждам не говоря за емиграция ,защото там също си никои.

    Коментиран от #108

  • 10 1234

    177 9 Отговор
    Някой верва ли на глупостите на тоя турчина бил загубил един милион в КТБ та той и Костов първи си прибраха парите изобщо тиквата сега ще лъже ще маже само и само да замаже очте на хората
  • 11 Цецо шлифера

    186 9 Отговор
    За къщата в Барселона нищо не казваш, само апартаментите гледаш.
  • 12 Иванов

    204 6 Отговор
    Бойчо, не се тормози, главният прокурор ти е приятел и всички проверки ще са ок!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Генералът

    135 2 Отговор
    Стига празни приказки. Действия и резултати чака народа. То е ясно че гарван на гарван око не вади.
  • 15 Batushka

    134 5 Отговор
    Последно 31 или 58 милиона са дали за алчните пенсионери?
  • 16 Гербестан

    196 6 Отговор
    И върна се Борисов и кво ????...взе да обяснява, какви били комунистите преди 70 г !?!? Ми те герберастите са същите сега, какво прсвят настаняват се вкупим на култовата ул. Латинка на която всички знаят, кой живееше !!! Герберастите са шлаката на комунистите и произхождат от тях, така че ще се опитват и да живеят и държат, като тях ! А Борисов нека си дрънка за лади и мерцедеси и да се опитва да се прави на Бай Тошо ! ГЕРБ убиха България сега само сипват пръст !
  • 17 Цвъки Апартамента

    108 2 Отговор
    В зандана
  • 18 дамбулова

    27 8 Отговор

    До коментар #8 от "Всичко е точно":

    Бойкоооо,убичъм тъ.
  • 19 Ab alio axspectes,alteri quod feceris!!!

    106 2 Отговор
    Да се приключва с тия ,нанесоха много щети срещу българските семейства,те бяха на съществуване ,сега са на оцеляване.
  • 20 ТОЧКАТА

    102 4 Отговор
    Май му загубих мисълта!!!!Нерде проскубаните и жалки великденски ,,подаръци,, дето не мръднаха 10 години при боковите УСПЕХИ!!!!!...нерде ,,американската мечта ,,на цецо......И що пак запраши там??Да си опресни технологията ли???То ние се досещаме как става реалност ,, американската мечта,,---банани/молитви,мечта,банани/молитви и --хоп сбъднала сеее!!!!!
  • 21 Партия гребцв

    119 1 Отговор
    Като гризачи сте ве, всеки ден намирате да гризнете от народа, ама такъв е човека иска още и още няма наяждане , от милион на 2-3-4 ,милиард и до безкрай, еми избирате си бойчето няма да ревете сега. Само горивата за седмица скочиха с 10ст.

    Коментиран от #37

  • 22 Милиончева

    19 45 Отговор
    А така,добре че ние Импексова минахме между капките,а сега като дойдем на власт да не се казвам Милиончева ако не опъна някой и друг милиард,че парите от КТБ то свършиха.
  • 23 Киро

    103 2 Отговор
    Абе Борисов всеки ден си на някаде сприсе бе човек примиер си на България не на Швейцар ия какво зависи от теб бе човек.Не е нужно да бягаж до бруксел да даваш интервю пред български журналисти.
  • 24 Вярно е

    79 0 Отговор
    Тежки ще са решенията, трябва да се освободят от позициите, които заемат. В противен случай, логично е да има нови избори за Събрание.
  • 25 Реалист

    19 79 Отговор
    Ревете като помияри след лъв и само като се обърне Баце и скимтите и се нареждате на опашка. Ако Цецко е сгафил ще си отнесе шамарите. Интересно КОГА МИЛИЙОНЧЕВА ЩЕ ОБЯСНИ ЗА ОФШОРКАТА И ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ 2 МИЛИОНА, КОГА КУРНИ ЩЕ ОБЯСНИ ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ТЕХНОИМПЕКС И ЩЕ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ ДОЛАРИ... КОГА? А и да не забравя - подгответе се да ревете още по-вече след изборите, хахахахахаха...

    Коментиран от #48

  • 26 Dedo vi

    110 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тъжно ми е, че в ден, в който вчера дадохме 53 млн. лева
    -------------------------------------------
    Това нагло псе кога ще разбере че тия пари не са негови??????

    Коментиран от #143

  • 27 Владимир Реджепович Бойкович

    93 2 Отговор
    Няма пари , бюджета жалък, от капитан Андреево на ден от пръсканата вода имате 50 бона х365 колко милиона ? Удеве четах , че гърците до момента са дали 660 000 лв за винетки Само гърците , а тирове автобуси дето минават през България колко милиона са? И пътища няма , Абе толкова години кражби да има , народа да мизерства и младежите да са спасяват от терминала към Европата. Описвам ви България в няколко реда, подробно ако пишем ще стане роман!

    Коментиран от #73

  • 28 Бончо педала

    94 1 Отговор
    другарю министър , вие тези пари за пенсии от вашия джоб ли ги давате ???---- а вашето богатство и вашите апартаменте са купени с нечестни и крадени пари от народа
  • 29 Ххх

    84 3 Отговор
    Мутрите и СЛУГИТЕ им се подготвят за пенсия... Апартаментчета, ТЕЦове, хотелчета, КОНЦЕСИИ, Ф16, къщурки в еспаня..... Последни напъни. Ще има конфискации... ,,ВЪЗРАЖДАНЕ"
  • 30 Простак

    78 1 Отговор
    народа гладен беден , те купуват жилища за по 500 000 лева (половин милион)
  • 31 кънчо

    96 1 Отговор
    Борисов,Борисов погледни назад и сам прецени правилните решения взети от теб и ГЕРБ.Няма такива.То не беше
    мюфтийство,то не беше НОЙ,само за този месец.Да се подигравате със собствения си народ е грозно,тъжно и престъпно!За съжаление
    това е истината.
  • 32 999

    89 1 Отговор
    Тъжно и мъчно му било а на мен ми е мъчно за БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД обран и прокуден по света. Тъжно и мъчно ми е за образованието,за издевателствата над възрастните хора и т.н.
  • 33 Голям прос

    24 1 Отговор
    Упс! Къде сбъркахме....?
  • 34 288

    69 2 Отговор

    До коментар #2 от "Цацаров":

    ПРИ ТОВА НЯМА ДА МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ .....ДА ИЗЛЕЗЕ ЧИСТ ТОЯ ПРОТИВЕН БЕЗГРЪБНАЧЕН ЧЕРВЕЙ !!!

    Коментиран от #44

  • 35 Ставри

    64 2 Отговор
    МНОГО СИ МИЛОСТИВ БЕ БОЙКО? ЗАТЯГА ЛИ СЕ ПРИМКАТА?
  • 36 eво

    68 1 Отговор
    Не знам какъв е сценария,но това с падащи глави,наказания и заслужена справедливост е поредния евтин пи ар за предстоящите евро избори.НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВА.НИКОЙ!
  • 37 .....

    60 1 Отговор

    До коментар #21 от "Партия гребцв":

    Не са никакви гризачи, а лешояди.
  • 38 Като ги гледам

    69 0 Отговор
    двата апартамента со горе долу 1/3 от отпуснатите пари за пенсионерите за Великден!
  • 39 Тъпанар

    76 0 Отговор
    Като даваш на пенсионерите парите потъвали. А като грабите вие не потъват ли?
  • 40 Реалист

    24 0 Отговор
    Само на негрите ми харесват повече от бойковия...
  • 41 сноу

    63 0 Отговор
    Аха-а ,значи дон Цвъки припка да са оплаче на америте ,че го захапаха тук по одрискания задник.Знае той ,знае-е ,на кого да се циври ..нали орева света и всички ТВ студия и натъпка парламента до комина с "аз искам да добавя.."да си гушнем оня барутник Ф16 ама всичкото за наша сметка .Цвъкун е нагъл и хитър като цяла върволица хлебарки.
  • 42 Гост

    49 1 Отговор
    Накажи ги Баце.... Тия ти сринаха имаджа. Зарад тия ще береш ядове на изборите. Хората почват предизборна кампания вече, а тия те дънят яко баш в тоя момент.
  • 43 Давид

    55 1 Отговор
    Дано внуците ти и децата на Цветанов с инвалидна количка да стигат до хола и да ви е много трудно от партера до върха да им триете лигите и лайната . И да сте живи и здрави 50 години напред да ги обслугвате . Българска клетва винаги лови . И червен конец не помага .
  • 44 Золтан

    47 2 Отговор

    До коментар #34 от "288":

    Няма да излезе чист. След известно време ще започне възмездието над всички длъжностни лица, лъгали, крали и вредили над българите. Ще умрат и те и децата и внуците им, където и да се намират, каквито и пазачи да ги пазят. Борисов е част от виновните. Той както винаги лъже театрално. Изчисляват редица пенсии по методиката намаляваща пенсиите, а тези от НОИ подкрепят това престъпление и го наричат справедливо. И това което са окрали от българите ще стане на прах заедно с децата им. Те не се страхуват от наказания, но ще изтръпнат един ден. Мафията се мисли за недосегаема но няма недосегаеми. Цацаров също ще получи наказание и много магистрати, за съучастие в престъпленията им. Редица полицаи също. Избрани са да управляват справедлив, честно, а ограбват и прецакват народа. Ще платят и внуците им. От калпави дървета, гора не ще остане.
  • 45 Зайко Байко многознайко

    46 2 Отговор
    Оставка на мутренското правителство!.................-:)............! Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, Западните Балкани, Румъния, Франция до Саудите опря и накрая при Тереза Мей се озова. Всички обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега. Сега в Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят!От както гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е "изпълнено" , но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия почукат го по зелената балка и казват, догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат на дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря, да проверят и те дали узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел и Симо айдука от време на време по главата да го чука.Правилно другарко Мастурбаркова, бетонирайте пътя с цветя и рози, че Тиквоций Първи и без това не знае две думи на кръст от който и да е чужд език! " Всички тук парле ву франсе" , тази фраза още звучи в ушите ми от времето на посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на банкяския макак!Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавляват група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк. Падам от смях.Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното, по-добре ли щеше да ни представи оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете, без ж
  • 46 .....

    65 0 Отговор
    Значи една от най-големите банки отпуска 28 милиона кредит на фирмата строител, а изп. директор на тази банка същия ден придобива огромен апартамент там за 42 хил. евро. Ако отиде обикновен човек в тази банка ще му разкажат играта и ще го разкатаят колко му е нищожна заплатата, за да изтегли кредит за жилище, което ще изплаща 30 години. После обясняват колко сме стабилни и се чудят кой и как фалира КТБ. Много жалка държавица.

    Коментиран от #58

  • 47 Патриот

    56 0 Отговор
    Поредния гвоздей в ковчега на ГЕРБ
  • 48 Само питам

    23 1 Отговор

    До коментар #25 от "Реалист":

    Лъвовете крадат ли апартаменти?
  • 49 Зайко Байко многознайко

    55 1 Отговор
    Крадци безобразни, народни кръвопиййци нямате милост към народа си. Бъдете проклети!
  • 50 Васил

    35 6 Отговор
    Сега разбрахте ли защо сте били 500 години роби?
  • 51 бл.134 в Зап. парк

    32 2 Отговор

    До коментар #1 от "Борисов Фен":

    Не ги давай Бойко.
    Изборите са загубени .
    Но предателите остават за винаги
  • 52 Опълченец

    60 4 Отговор
    Хах! Над 106 милиона дал на пенсионерите за коледа и велик ден.
    Голям прас :) Това за пенсионери в цяла България а той до колкото съм иформиран има 3-пъти повече в банковата си сметка. И му било тъжно.
    По-просто говедо от този идиот не съм виждал!
  • 53 Давид

    29 1 Отговор
    Децата ви инвалиди да се пенсионират .
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Мирко

    38 0 Отговор
    Той : Ох лошо ми е ! Пак на изловиха по бели гащи.
  • 56 Опа

    57 1 Отговор
    И как ги даде тези милиони на пенсионерите, от твоя джоб? Даде или разпредели? Тъпак мисли, че територията му е собственост!
  • 57 Рамбо

    53 1 Отговор
    тиквата е ОГРОООООМЕН ЛИЦЕМЕР !!!!!!!!!!!
  • 58 .....

    17 1 Отговор

    До коментар #46 от ".....":

    Поправка 42 хиляди лева, не евро.
  • 59 Антигробар

    38 3 Отговор
    БРАВО НА ГРОБАРИТЕ. ТАКА СЕ ПРАВИ. НА ТАКЪВ НАРОД, ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ. КАК ДА НЕ ГО ГРАБЯТ И ДЕРАТ ПО 100 КОЖИ КАТО КАКВОТО И ДА МУ НАПРАВЯТ ВСЕ ЗА ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАТ. ИДВАТ ИЗБОРИ НАРОДЕ ПАК ЗА ГРОБАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ, ЗАЩОТО Е ВИДНО, ЧЕ ТЕЗИ 10 ГОДИНИ ДРАНЕ НЕ СА ВИ СТИГНАЛИ И ОЩЕ СИ ИСКАТЕ ВИЕ. ДАНО ОЩЕ 10 ГОДИНИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ, ЧЕ ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА, АМА И ТОГАВА СЕ СЪМНЯВАМ КАТО СЕ СЕТЯ, ЧЕ 500 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ПОД РОБСТВО.

    Коментиран от #71

  • 60 Йй890

    35 1 Отговор
    Той дава крадеца ма бъдещето и настоящето. Кой окраде оенсионния фонд? Герберастите са 60% уртаци на всеки лев влязъл в държавата България! Направиха ни най големите мизерници в ЕС за да си купува апартаменти и къщи в чужбина и да си живеят като баровци от Калифорния. И ма юен ми се кара нов Мерцедес и аз иска апартамент но не мога да си купя щото герберастите искат да крадът!
  • 61 ТОЧКАТА

    44 1 Отговор
    аха ,,значи такива апартаменти долитат на крилата на Ф16!!!!

    Коментиран от #76

  • 62 Лаура Кьовеши

    52 1 Отговор
    Такава корупция каквато е в България никъде по света няма
  • 63 Източникът

    57 1 Отговор
    Първа за далавера та съобщи Свободна Европа. Да го кажат на Бойко та да не се излага с приказки.

    Коментиран от #66

  • 64 Бойко Буратино

    50 1 Отговор
    Щото дал полагащото се на пенсионерите да ги оставиме да крадът на спокойствие! Така ли?
  • 65 чичо Фори

    29 1 Отговор
    пазарна икономика шефе...справка и разяснения при бат ваню костов и други другари...
  • 66 7765

    26 1 Отговор

    До коментар #63 от "Източникът":

    Знае много добре, но не му оферта да го признае, а и слагачите журналисти не го подсетиха!
  • 67 адвайзър немолитвен

    48 1 Отговор
    Бойко! Бойко ! Жал ми е и ми е тъжно за теб. Помниш ли когато каза,малко преди да напуснеш парламента начело на правителството"Борисов-2"..." аз и народа много добре се усещаме.Развил съм нещо като шесто чувство,когато народът не е доволен,аз го чувствам.......". сега не усещаш ли,че всеки ход е грешен и закъснял?! Какво ще ми чакаш КОНПИ и прокуратура-та?! Размахай метлата и още докато е в Щатите/на инструктаж/ изгони и Цецо Крадецо и Цецка и Вежди.Няма никакво значение дали сделките са ЗАКОННИ!!!! Важното е ,че не са МОРАЛНИ!!!!. Вярно,преди време Хидроинженероглу беше казал,че..."Моралът не бил обект на правото...",но той затова досега се крие в Сараите и не смее да си покаже носа навън. Морал,чест,родолюбие,съвест,жертвоготовност....ето това са нравствените категории,които биха ти възвърнали онова усещане,че народът пак те разбира,уважава и обича.Действай и не се помайвай!!!! Казвам ти го с най-добро чувство.

    Коментиран от #74

  • 68 никси

    27 0 Отговор

    До коментар #13 от "Али Баба":

    забрави да добавиш другите 200 останали в парламента ,тормозят 5 милн.души в бьлгария ,общо 240 разбоиника в косткюми и дантелени рокли.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Диоген

    24 7 Отговор
    Току- що гледах новини по ТВ" Европа". Не е само Цецо. И Корнелия, и Жельо Бойчев и Р.Радев, и от ДПС, и кой ли не.

    Коментиран от #79

  • 71 гост

    32 1 Отговор

    До коментар #59 от "Антигробар":

    Герб ги избраха Мафията и циганите !!!!! В село Плачи дол ГРОБАРЯ кмет плати на циганите с желязото от пазара за животни продаде им общински места !!!!! ВСИЧКО в тая ( държава) се купува !!!!! Хайде да видим какво ще направи БОЙКО - НИЩО !!!!! Народа отдавна се изниза през терминал 2 . Тук май останаха само антигробарите циганите и политиците!!!!!
  • 72 Дида

    31 1 Отговор
    Аз вика никога не казвам нещо ,което не е правилно или добро Боже,Боже ,гледа те бруталника ,лъже те и сам се вярва !
  • 73 годечанин

    28 0 Отговор

    До коментар #27 от "Владимир Реджепович Бойкович":

    забрави да допьлниш от КОНТРАБАНДА И АКЦИЗНИ СТОКИ каде са ПАРИТЕ .
  • 74 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 6 Отговор

    До коментар #67 от "адвайзър немолитвен":

    Бойко Борисов ги изработи всичките кукловоди и се промуши през „иглени уши” . Ето за това ги е яд, най-вече на себе си, че проспаха и подцениха „бодигарда на бай Тошо”, а всъщност ръководител катедра в академията на МВР в Симеоново .
    Кукловодите се усетиха и заеха всички капии. Така че и дюшеш да хвърляш, друг да не може да се промуши. В държава като нашата, където трима комунистически министър председатели са били офицери от Лубянка, московската агентура е проникнала до всички нива.
    По тази причина трудно се намират ръководни кадри.
    Ясно е като бял ден, че целта е Борисов да бъде изолиран от другите в ръководството на ГЕРБ....
  • 75 бай онзи

    45 3 Отговор
    кво си дал ти бе нещастник?!? От джоба на данъкоплатеца 40лв надбавки, нашия си купува апартаменти за по една торба пари. Само единия апартамент на тоя крадливия с пипонестата тиква струва колкото половината надбавки за пенсионерите! СМРАД БЕЗОЧЛИВА!
  • 76 краси радков

    23 2 Отговор

    До коментар #61 от "ТОЧКАТА":

    ДОЛИТАТ С ПОРЕДНАТА ЗАКУСКА В ЩАТИТЕ .
  • 77 Точи и меси

    38 1 Отговор
    Дали на пенсионерите ?!! А що не кажеш как по новата формула за изчисляване им ги взе ? Даваш еднократно - пък им ги удържаш всеки месец !!
  • 78 ДДимитърдд

    8 44 Отговор

    До коментар #1 от "Борисов Фен":

    Абе зомби днес излезна информация, че Нинова, заместника и Добрев, Жаблянов, Бойчев са си напазарували много повече имоти и то евтино, но вие като папагали повтаряте лъжите на Нинова техноимпексова, Цецо та Цецо. До кога ще вярвате на лъжите на президента Радев и неговата съпартийка и шефка Нинова. Мислете пък после пишете.

    Коментиран от #84

  • 79 ахсх

    18 2 Отговор

    До коментар #70 от "Диоген":

    Корнелия през 2004 в Овча Купел, колко да струва?!
  • 80 1122

    31 1 Отговор
    Защо се излагат Господин пример. За всички е ясно но не само това. Жалки сте. Елате на гости на кмета на Пловдив. Ще се възхитите.. Гарантирано..........
  • 81 Жана Дарк

    33 2 Отговор
    Груба Евтаназия и Разруха на Българщината - арогантна и безочлива мафия !
  • 82 Отврат

    38 1 Отговор
    Лицемерен самозабравил се престъпник.
  • 83 христо

    31 1 Отговор
    Има просто решение!На следващите два избора червен картон и мутрите ще се отекат в канала заедно с апартаментите си!
  • 84 Коста

    30 2 Отговор

    До коментар #78 от "ДДимитърдд":

    Абе пелтек - ти на каква позиция си в герб ? Гъзолизач? Колко гушна за тия години ?
  • 85 Иванов

    32 1 Отговор
    Господин Борисов,ще светне ли най-после синята Ви лампа?

    Коментиран от #93

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Гого

    44 3 Отговор
    Започва да лъсва крадливото лице на ГЕРБ. Може би е дошло време да харчат откраднатите милиони. Не е само Цветанов. Вежди Рашидов, Ц. Цачева, Влади Горанов, Зам министърката и още мноооого знайни и незнайни Гербери. Лъсват мащабите на кражбите по всички нива. Очевидно не става въпрос за милиони, а за милиарди. Гадното е, че искаха да лишат 12000 души с предстоящо пенсиониране от техните няколко лева за да закърпват двата края, да дават мизерни заплати на мед. сестри, на учители, деца с увреждания и т.н. а те да лапат безогледно и без никакъв срам. ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ГЕРБ. Вижте го хубаво и си направете изводите. Крадлива партия, с крадливи водачи. Докога ще ги търпим?
  • 88 Варна

    32 1 Отговор
    Някой прочете ли до край какво иска да каже вожда? - Аз такива тъпотии рядко чета! Това е малко в стил Димитър Пенев... - Трябва ти преводач!
  • 89 onq s konq

    2 40 Отговор
    На русофилската сган тука дето се тръшкат като заклани кокошки от яд че и те не могат да си купят апартаменти ОБВИНЯВАЙКИ ЦВЕТАНОВ ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ ТОЙ ИМ Е ВИНОВЕН съобщавам: РАДЕВ-ВАШИЯТ КУМИР каза:"Оневиняването на Цветанов е ГАРАНТИРАНО"!Затова "ОТБОООЙ":)

    Коментиран от #92, #100, #106, #109

  • 90 пико

    28 0 Отговор
    Като се замисля се получава нещо феноменално.Честните хора с десни възгледи и честните хора с леви възгледи безкористно се молят за махането на това болшевишко управление на ГЕРБ.
  • 91 Тиквата с магнолиите

    28 0 Отговор
    В рамките на 3 месеца между двата празника ...коледа и великден Боко бил дал 106 млн ...А бе разликата не е ли 5 месеца между декември и април....на Боко много му е слаба математиката Освен да си брои крадените милиарди ..друго може ли да смята.
  • 92 Бачо Киро

    26 2 Отговор

    До коментар #89 от "onq s konq":

    Що да не мога бе, веднага му плащам на Цветанов апартамента по 700 евра за квадрат, тъкмо ще спечели. Отивай го навивай, хем да го освободя от горещия картоф, хем и за теб ще падне някой лев.
  • 93 годечанин

    25 0 Отговор

    До коментар #85 от "Иванов":

    АКО НЕ СЕ ОСАЗНАЕ ,СКОРО МОЖЕ ДА ИЗВАДИ БЕЛОТО ЗНАМЕ И ТО МНОГО СКОРО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРО ДЕПУТАТИ ,ЗАЩОТО НАРОДА НЕМУ ВЯРВА И МУ ПИСНА ДАГО МАЧКАТ 30 ГОДИНИ ВСЕ ЕДНИ И СЬЩИ ИДИОТИ САМО СЕ ПРЕБОЯДИСВАТ
  • 94 Ставрю

    38 0 Отговор
    Какво си дал бе Борисов от твоя джоб ли ги извади. Не те ли е срам. Във вашата партия всичко е корупция и измама. Направете едно проучване за доверието към партията ви. Просто сте отваратителни и кобрата Цачева и тя не се наяде.
  • 95 Живите мъртви на България

    26 0 Отговор
    Бедни ми, бедни Борисов, да си бяха купили по един остров или къща в Барселона, а те български материал нещастен, апартаменти ще ми купуват
  • 96 гнида

    36 0 Отговор
    Какво си дал на пенсионерите ??? От твоя джоб ли ги извади ?? Ей това е наглост и безсрамие в най-висша степен !
  • 97 фгх

    33 0 Отговор
    Абе хора, не Ви ли писна вече да се ПОДИГРАВАТ вас?
  • 98 Зайко Байко многознайко

    22 1 Отговор
    Наглият каунЬ от партията ГЕПИ , не ме очудва състезава се с Тиквоций Едно. Скоро може да си купи нещо по-така в Барселона, където ще изкарат старините си, ако разбира се тука не ги пребият със сопи преди това. Мерзки и нагли крадци при това " изрядни"😡👉👌 Добре е да се концентрират в т.н. герберастки общежития от високо ниво, после ще ги отлавят по-лесно. Важното е дали ще сме живи да видиме. Дядо ми Мъдрият заек обичаше да казва:" чедо не ти трябва да членуваш в никоя партия, тези са днеска утре са други, жалко не можа да види, как събориха комунетата. Аз обаче съм убеден, че ще видя, как ГЕПИ заминава на политическото бунище.
  • 99 Бай Шиле

    8 21 Отговор
    БОЙКО ДОБРЕ ВИ ГО КАЗА: Не се занимавайте с апартаменти,мапартаменти и други глупости.Я си спомнете комунистите в какви палати живееха,а и за една Жигула чакахме десет години.Слава богу,днес вече е друго:в един ден можеш да си купиш апартамент, да затвориш ул."Лтинка" и да си спираш спокойно Мерцедеса.
  • 100 сдфр

    21 6 Отговор

    До коментар #89 от "onq s konq":

    По-големи русофили от ГЕРБ няма, не са по различни от БСП, бЕгай У лЕво да играш.
  • 101 Б. Б

    21 0 Отговор
    Като махнеш Цъфи тогава говори.
    Вземете най накрая нещо и за хората да направите.
  • 102 Потърпевш

    34 1 Отговор
    Хора за 9 години от управлението тиквата и шайката му герб и патерици РЕАЛНОСТА е цецо крадец за 9 години 7 апартамента в София и няколко гаража, Цветелина Бориславова 3 банки. 70процента от хотелите на Пампорово и тридесет процента по морето, тиквата имоти безброй във Америка, Испания и България.......ТОВА една трохичка открадната от шайката герб и коалиците техни !

    Коментиран от #134

  • 103 687

    21 0 Отговор
    Ми Бойко да не пита кой живееше в Лозенец по Татово време (по канал 1), а да погледне кой купува сега там...
  • 104 687

    13 0 Отговор
    Ми Бойко да не пита кой живееше в Лозенец по Татово време (по канал 1), а да погледне кой купува сега там...
  • 105 687

    15 0 Отговор
    Ми Бойко да не пита кой живееше в Лозенец по Татово време (по канал 1), а да погледне кой купува сега там...
  • 106 Трол

    18 2 Отговор

    До коментар #89 от "onq s konq":

    "Ша праиш свирки ми са струва". Държиш тон, за който неколцина биха ти играли една гора бой
  • 107 Мен

    29 0 Отговор
    Най хубавото което могат да направят тия подлоги с милиардите окрадени от нас е да се самоубият всичките. Ще дойде Видьов ден. Плъшоци крадливи. Сега да не ми дойдат качулки на закуска,че съм казал нещо в нета.
  • 108 robin

    23 0 Отговор

    До коментар #9 от "Насо":

    Брато,има решение и изобщо не се ебавам;японци в парламента на яки и германци съдии и полицаи.Всичките на яки заплати една година и да видиш чудо!
  • 109 687

    17 0 Отговор

    До коментар #89 от "onq s konq":

    Мииии на тези цени на мен няма да ми предложат, не че ги нямам парите... За това говорим! Няма нищо русофилско!!! За пари говорим...

    Коментиран от #112

  • 110 Цвъки ушите що бяга във ФАЩ

    24 0 Отговор
    Май доста са е посрал, сега ще изчака да се потули случая
  • 111 Трифонов

    21 3 Отговор
    Бойко не ме изненадва. Повече ме учудват вашите коментари. Я кажете вИЕ, критикари на Бойковото управление, защо гласувахте за него? Не последният път. Първият път защо гласувахте? Изглеждаше образован ли тогава? Изглеждаше компетентен в някаква област ли? Езици ли говореше? Възпитание ли лъхаше от него? С произход ли ви впечатли? Защо? Защото, нещастни български народе, хората, които впечатляват с подобни качества, вИЕ ги мразите по default. Струват ви се надути. Струват ви се арогантни. "Правят ви се". "Чи с к`во са по-добри от вАС?" Гласувахте за него, харесвахте го, обичахте го... защото вИ приличаше на вАС! "Народен чиляк" беше. "Ваш чиляк". Говореше "на вАШИЯ език", демек тъпанарски и полуграмотно. Той и днес тъй си говори, нечленоразделно и мисълта му скача от тема в тема, като топче за пинг-понг, щото има проблем с концентрацията точно, както всеки средностатистически малограмотник. Вие просто искате да ви управляват хора, като вАС. Обаче се замислете за следното: Ако утре вие станете министър-председатели или министри, депутати и т.н., ще уредите ли брат си на сенчеста работа за страхотна заплата? Ще наредите ли зълва си на същата? Ще уредите ли кръга от измамници около вас да цоцат пари от фондовете и ще прибирате ли подкупите, за да осигурявате това? Няма ли да си купите един, два, пет, сто... апартамента на безценица от фирми, чиито ръце ще извиете преди това? Ако бихте направили това, то за къв к*р бихте гласували за "човек, като вас"!?

    Коментиран от #164

  • 112 onq s konq

    4 16 Отговор

    До коментар #109 от "687":

    Предполагам знаеш вица за българина който изплакал на Господ че толкова време вече не печели от ТОТОТО,а Глас от небето му казал:"Ами поне си пусни фиш бе"!Та и твоята работа- ...Ти ХОДИ ЛИ ВЪВ ФИРМА "АРТЕКС" ДА СИ ПОРЪЧАШ АПАРТАМЕНТ?!Или чакаш те да дойдат и да те помолят!:)
  • 113 Колю

    7 14 Отговор
    Колко се изписа тука за един апартамент.... Какво Ви е направил, та толкова го мразите... Ако ви кажа че съм му подарил, а аз съм овчар и имам 1000 овци... Мене ли ше плюете

    Коментиран от #123

  • 114 ТОЧКАТА

    18 2 Отговор
    Яаааа.един апартамент само и как се ОБЕДИНИ НАЦИЯТА, най-после/срещу тях!!!Та стига са ревали срещу президента,че я разделял....ии,бочка---да ти пикая на ,,светофара,,.....
  • 115 боярышник

    9 13 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт.
    Да живее България!
  • 116 боярышник

    10 9 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!
  • 117 боярышник

    7 10 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!
  • 118 боярышник

    9 10 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!
  • 119 боярышник

    8 10 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ДА ПИТАМ НЕЩО

    8 14 Отговор
    Въпрос към другарите комунисти. Много (не)уважаеми друзя вашите лидери Корни,Ленчето,Румен Овч. Добрев,да не би да живеят под наем или на палатки?

    Коментиран от #128

  • 122 Гошо

    11 0 Отговор
    Гадно му е, та чак му се повръща.
  • 123 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 5 Отговор

    До коментар #113 от "Колю":

    Колка, според мен проблемът е, че в радиус от 300 м около въпросния блок са разположени: 3 блока на АБФК, 4 блока на КДС, огромния билдинг на в. "Работническо дело", блока с ведомствените апартаменти на Булгартабак... Присъствието на ръководителите на ГЕРБ ще дразни комунистическата котерия в квартал "Изток", бивш "Сталин"
  • 124 ГАЛЕВ

    26 1 Отговор
    КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКО ТЪП И НЕАДЕКВАТЕН КРИМИНАЛЕН ЕЛЕМЕНТ ДА СЕ Е ДОБРАЛ ДО ВЛАСТ И ДА БЪДЕ МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ.ЧОВЕК КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗРАЗЯВА .ТОВА Е БОЛЕН ПСИХИЧЕСКИ ЧОВЕК И ТОЙ ТРЯБВА ДА ГО ЛЕКУВАТ С КАЛАШТИК.
  • 125 Радо

    19 0 Отговор
    Ще има ли още полуидиоти и дебили, които ще гласуват за ГРОБ - това е въпросът?....да видим колко са идиотите и олигофрените в тази държава все пак.
  • 126 Работар

    13 0 Отговор
    Тъжно му е че не ги е откраднал!!!
  • 127 337

    22 0 Отговор
    Боко, сега за назидание да вкараш закон за таван на печалбата от имоти! Щом за Цвъки може само 20%, значи и за всички може!
  • 128 винкело от перник с гоуфо

    21 0 Отговор

    До коментар #121 от "ДА ПИТАМ НЕЩО":

    е докога ще ги делиме на тия и ония ,ти неразбра ли че са едни и сьщи и все играят един и сьщи театьр смо дето се сменят героите в него 30 години , наречено парламент,още ли си повярва ,е до кога .
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Бай Ой

    12 1 Отговор
    Искам и аз по 1200 лв/м2 в Изток! Грух-грух
  • 131 Ниските цени

    6 1 Отговор
    Са с цел ощетяване на бюджета, от “държавните “ мъже и жени, основно! Доказване на обложени доходи също!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Запознат

    12 0 Отговор

    До коментар #102 от "Потърпевш":

    Много точно. Тия колко налапаха, нямат стигане. Не се наядоха ей. Дал бил, той ги дал. Дал, моля ти се. Божее. Ама толкова да си нагъл, толкова нагъл и тия около теб, и тия у парламента, ама такова безочие. Ама на тая улица Латинка, не застреляха ли Луканов бе? Дал бил, решенията щели да бъдат тежки. При мен само да има съмнение, че някой е си е помислил да открадне изхвърча, а вие не се нядохте ей. Дал бил. Божее.
  • 135 патриотъ

    19 1 Отговор
    Лакомията на Цвъки ще му изиграе лоша шега,но той толкова се е увлякъл в краденето,че не вижда нищо!Това може да стане само в нашата територия-никъде другаде!И ако Боко не го изгони,ще си отидат и двамата!А,че трябва да отидат в затвора,това е друг въпрос!
  • 136 народ

    20 2 Отговор
    ТЪЖНО МУ БИЛО,ГАДНО МУ БИЛО НА ББ,А НА МЕН КАК МИ Е ГАДНО,ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ И КАК МИ Е ТЪЖНО ЧЕ СМЕ ТАКИВА ОХЛЮВИ ДА ГИ ТЪРПИМ,НЯМАТЕ СИ НА ПРЕДСТАВА!
  • 137 българин

    14 2 Отговор
    НА бОРИСОВ МУ Е ТЪЖНО,ЧЕ ИЗТЪРВА ТЕЗИ 53 МИЛИОНА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И НЕ МОЖАХА С ЦВЕТАНОВ ДА ГИ ЕКСПРОПРИИРАТ,А ВИЕ КАКВО СИ ПОМИСЛИХТЕ,А!!!
  • 138 noname noface nonumber

    10 2 Отговор
    Баце стяга ли вратовръзката??? Това е само началото на края споко
  • 139 панагюрския бик

    10 1 Отговор
    излазание пред парламенто и бои на тая гад и сваляне от власт и у затворо ,оти се не разбраа от дума тия изедници мрьсни , до кога ще ги тьрпиме .
  • 140 Ваш

    9 0 Отговор
    Прочети OFFNews !!!! ,, Свободна Европа " са обяснили всички променени закони в полза на фирма Артекс , от СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и Цветан Цветанов !!!!
  • 141 Съдия

    6 2 Отговор
    Ние и Бисеров оправдахме,че тези ли ще осъдим
  • 142 332дед

    8 0 Отговор
    Веждито си вае всички пари, беше от първите с пеихващания... така, че тия ги дрънкайте на някой друг! Или забрави пияндето когато се хвалеше.. после му свиха сърмите да си трае и да пищи.. аре марш от тук, артисти ..

    Коментиран от #145

  • 143 Гадината

    6 0 Отговор

    До коментар #26 от "Dedo vi":

    Тъжно му е щото ги е дал.ако ги беше взел знаеш ли колко щеше да му е весело.
  • 144 какво значение има името

    7 1 Отговор
    Има ,,видов ден,, и на мръсниците им се връща най вече на близките им през поколение.Герберите са си комуняги и не вярват в тия неща,но провидението започва да ги застига.Те вярват само на ,, мангите в ръката,, но грешат и понеже тъпотията и алчноста вървят ,,ръка за ръка,, ще им дойде акъла по трудния начин.
  • 145 невеж

    4 1 Отговор

    До коментар #142 от "332дед":

    за г-н мултака от мулти груп ли говориш ,еноса му е отекьл като на какска пияница ,все едно го е млатил джорш уеа с 16 хил. пьти ,тоя е пребял пияниците смукач

    Коментиран от #146

  • 146 невеж

    7 1 Отговор

    До коментар #145 от "невеж":

    исках да напиша като казакстанска пияница ,моля за грешката .
  • 147 Суджука

    9 0 Отговор
    Кво искате бе, предишното правителство е виновно
  • 148 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Всичко е точно":

    Важното е машината де ги печата да не се повреди😂😂😂
  • 149 Мици

    8 1 Отговор
    Хак ти е!Цв.Цветанов Главен Кадровик на РБ и част от Кралското ти войнство те Предадоха!!!
  • 150 Мици

    4 1 Отговор
    И на мене ми Още по-гадно!!!
  • 151 Смее ли на цвъцко да каже нещо

    10 1 Отговор
    Нали,ако натиснат цъката,ще запее като славей срещу гроб..
  • 152 ЕХА

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цацаров":

    Било гадно...а когато ви черпеха за тези придобивки,казахте - дай боже всекиму от нас...
  • 153 Васил

    5 0 Отговор
    Тъжно ми е че робите искат пари а аз още събирам пари да си купя континент
  • 154 айша

    11 0 Отговор
    БЪЛГАРОУБИЕЦ ,ТУРСКА ПОДЛОГА .... ЗА ТАЗИ ГНЯС ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА НА ОХРАНАТА МУ 37 МИЛИОНА ГОДИШНО ,А КЪДЕ Е ПРЕЗИДЕНТА НИ ? ВСИЧКИ СА ТУРСКИ ПОДЛОГИ И ГЛЕДАТ ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ ,А НАС НИ ИЗБИВАТ ! ПЕНСИОНЕР ПО БОЛЕСТ ,ПО ЧУДО ОЦЕЛЯЛ ЖИВЕЕ С 169 ЛВ ПЕНСИЯ ,ОТ КОИТО ТРЯБВА ДА ПЛАЩА 300ЛВ СМЕТКИ НА ДЪРЖАВАТА
  • 155 айша

    9 0 Отговор
    А НА НАС НЕ НИ Е ТЪЖНО ,БЪЛГАРОУБИЕЦ ! БОГ ИДЕ ! ТОЙ ЩЕ ВИ СЪДИ!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 брег

    10 0 Отговор
    гербераски мафиоти и крадци след 45г. карали мерцедеси ама не бронирани като теб,депутат беше и баба Вуна но в парламента ходеше 3-4дни по време на конгрес и получаваше заплатасамо от тъкачния стан или от кранаи законите не ги правеха като вас през ноща и през деня го отменят хайдуци
  • 158 Дядото

    7 1 Отговор
    ...всеки страхливец останал в тая разграбена територия си заслужава да бъде неоценен, неуважаван, нещастен, безсилен,.. отчаян работещ бедняк....!!! Жалко за децата... и те ще са по същия начин а децата на сегашните управници ще се подиграват с тях...ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ!??!?????? ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪПРОС, всичко друго са замазвания на безнадежност!!!
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Митко

    6 0 Отговор
    Хора не гласувайте повече за гроб това е решението.стига толкова
  • 161 Именно

    10 0 Отговор
    Тъжно и гадно ама продължавате да цоцате...
  • 162 Евала

    7 0 Отговор
    Лелелееее ще стане страшно щом ,баце" се прибере олелеее! Даже аз си мисля,че вече Цветанов и кумицата му и Цецка Цачева са избягали при братя Галеви и Таки! Лелеееееееееееее наближава апокалипсис щом баце си дойдете лелеееееееееееее.ще е ядене и пиене и народа пак нека да си гласува ок гладува !! Хора!!! Опомнете се и СПРЕРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!!!!!! ТОВА Е ИЗХОДА ОТ СИТУАЦИЯТА С НАГЛИТЕ ПОЛИТИЦИ
  • 163 Българин

    2 0 Отговор
    А някой ,над ли кой е собственика на Артекс инженеринг и кой му е ,благодетеля!
  • 164 Зайко Байко многознайко

    3 0 Отговор

    До коментар #111 от "Трифонов":

    Конграчулейшън господин Трифонов, така е, но ние обичаме да си живеем в заблуда и така ни е удобно. Последствията са очевАдни!
  • 165 Хитлер

    2 0 Отговор
    Тиквата има заграбени над 10 милиарда - само калашник е спасението 😁😁😫😫
  • 166 Корупцията

    4 0 Отговор
    При такава корупция във която и да е нормална държава такъв индивид като ц.ц да си беше подал оставката. Оставка.
  • 167 Анонимен

    5 0 Отговор
    Жива да не бях. Ей тоз филм ако беше станал в Гърция. Имате ли фантазия какво би станало. А тоз дето се е потопорчил на снимката забучи всеки Български гражданин с по 1200€ без лихвите. Тегли кредити а парите къде отидоха никой не казва. Гласувайте за ГЕРБ. Малко ви е искате още. МАЗОХИСТИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове