Last news in Fakti

7 Юли, 2019 14:42 8 450 90

Борисов: Без милост, иначе ГЕРБ изчезва

  • бойко борисов-
  • герб

Помните ли, че на миналата конференция ви говорех за сини и червени лампички - вие не ме разбрахте. Не ме разбраха и тези с къщите за гости. Не ме разбраха и други. Не ме разбраха и в Пловдив, каза Борисов

Борисов: Без милост, иначе ГЕРБ изчезва - 1

Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да я има. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов по време на Национално събрание на партията, цитиран от „Фокус“.

„Ключовата дума е справедливост. Ключовата дума е важна, защото хората ни гледат“, заяви Борисов. Той отбеляза, че докато в БСП този, който беше обвинен за купуване на гласове в Асеновград го правят член на Изпълнителното бюро на партията, ГЕРБ при спечелени избори не оттегля от дневния ред темата за промени. „Колкото и да ни боли, считам, че това е по-правилно. А мен ме боли най-много“, отбеляза Борисов.

„Помните ли на миналата конференция ви говорех за сини и червени лампички - вие не ме разбрахте. Не ме разбраха и тези с къщите за гости. Не ме разбраха и други. Не ме разбраха и в Пловдив - въпросният кмет. Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да съществува. Ние можем и ни избраха на времето и така масово до ден днешен гласуваха, защото първо бяхме добри полицаи и давахме справедливост на хората. Сега трябва да бъдем същите”, посочи Борисов като уточни, че сивата икономика в страната всяка година се изсветлява.

„В битката с контрабандата на цигари в България стана световно име как да се прави. БВП на страната нарасна и тази година ще отидем на 116 – 120 млрд. Затова си позволяваме да вдигаме и доходите – учителски заплати, отбрана”, каза още той.

Членски внос

Трябва да се определи членския внос за партията, който е на по-висок пост да плаща повече. Референдум се направи за партийната субсидия. Но всички ни гледаха нас, защото знаят, че когато ние решим, тогава ще се направи“, посочи Борисов и допълни, че партията го е направила.

„Победихме и със субсидия. Как тогава унищожаваме субсидията, като ние ги побеждаваме и със, и без субсидия? Те са много коварни и не казват колко искат да бъде субсидията“, коментира Борисов и отбеляза, че левицата няма предложение по темата. „Затова сега ще предложа Изпълнителната комисия да се събере и да кажем какъв ще бъде размерът на членския внос, защото всеки който е на по-висок пост трябва да плаща повече“, изтъкна той.

По думите му има предложения за това размерът на членския внос да бъде различен за отделните членове, като не се увеличава за пенсионери и студенти.

Според премиера Бойко Борисов увеличение на членския внос означава по-голяма прозрачност за действията на партията. Настоящата такса е 2 лв годишно.

Сърбия и Балканите

"На Балканите оста винаги е била Атина-Белград, София промени това и затова моят приятел Ивица реагира така - яд ги е малко", каза премиерът Бойко Борисов.

Борисов заяви, че по време на своето европредседателство България е избрала най-трудната задача - Балканите - място на войни и раздори във всяка една сфера. „За първи път променихме осите и София влезе в тях с важна и отговорна задача“, посочи премиерът.

Той отбеляза, че догодина страната ни и Северна Македония ще ръководят Берлинския процес и добави, че това е като мини европейско председателство, защото в него участват Германия, Франция, Великобритания, Италия, Австрия и са предвидени повече от 30 срещи на високо ниво. „В Триест, понеже не бяхме членове, тогавашният премиер Джентилони ме покани като личен гост да видя за какво става въпрос.

И след една година ние заедно със Северна Македония - нали разбирате как отеква. България и Северна Македония заедно. Не Гърция и Северна Македония, не Сърбия и Северна Македония. Знаете ли как отеква? Затова, Кате, така реагира моя приятел Ивица - защото винаги оста е била Атина-Белград. България никога не е участвала в тези процеси, не е чувала за тях или е чувала, но нямаше как. Иначе ни е добър приятел, знаеш, но ги е яд малко. На Балканите завистта винаги е била едно доста силно изразено качество. Но ние за нашите братя сърби ще работим, ще помагаме. Неслучайно догодина октомври ще ние е готова и магистралата с Белград“, заяви Борисов.

„Не ти дадох да подскочим или да реагираме силно не за друго, а защото разбирам сърбите колко ги боли за Косово. Разбирам ги, обичам ги, трудно им е. Но в същото време така или иначе, ако не се разберат с Косово, няма перспектива за целия регион, не само за тях. Колкото и да е болезнено, там трябва да се вземе окончателно решение. Това е като камъчето в обувката - не го ли извадим, не мине ли, колкото и да си говорим за инфраструктура, дигитална свързаност - няма как“, коментира премиерът.

Строителство

Доказахме, че можем да строим, затова хората са търпеливи. Сега и да минете през пътя ще видите Търговище – Белокопитово до Плевен и Севлиево, включително на места се асфалтира, на други приключи чакъла за основата. Това ще бъде за Северна България до Добрич и Силистра“, уточни премиерът, като отбеляза, че се изграждат и два лота за пътя към Монтана.

„Искам хората да виждат тракторите и багерите как работят. Сега август месец излизаме на Южната дъга – от Младост до Тракия, където петък и неделя часове не можеш да минеш. Доказахме, че можем да строим и знаят, че ще стане. Тогава са търпеливи“, добави лидерът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    143 27 Отговор
    Най - долните от долните....самата еманация на наглата посредственост!

    Коментиран от #48, #80

  • 2 Hhhhhhh

    87 6 Отговор
    Брей ко става аз си мислех че е П мара
  • 3 КОЮ

    144 26 Отговор
    Боже пребери си вересиите , и ни отърви от тази чума Гроб.

    Коментиран от #7

  • 4 Веселин Маринов отритнатия

    97 17 Отговор
    „Тумбеста тиква – тиквано,
    я стани утре по-рано,
    вдигай се горе на плета –
    да ти се радват прасета.“

    /изпълнява Веселин Маринов/
  • 5 куку руку ку

    109 20 Отговор
    ГЕРБ изчезва? Дай Боже!
  • 6 КЛЮКАР

    57 11 Отговор
    Не човек, а ламаринта. Да се свети името му, хахаха.
  • 7 народът е казал:

    49 2 Отговор

    До коментар #3 от "КОЮ":

    "Помогни си сам да ти помогне и Господ" !

    Коментиран от #10

  • 8 Бумеранг

    93 14 Отговор
    Колко е добре, когато гледаш само в канчето на другити, искаш справедливост от другите, другите да спазват правилата, но не и самия ти. Какво стана с тези принципи, когато те показаха с "Ало, Ваньо ...", "Простащините с Кокинов и Миро Найденов ...", дори сега с евтините парцели в Банкя, недекларираните къщи ... Повечето герберасти на власт крадат с твоето знание и разрешение ... Е, Борисов .... всички искаш да спазваме правилата, само ти НЕ. Е, няма кък да стане! Ще дойде скоро деня, в който ще започнеш много да страдаш, скоро!
  • 9 Дедо ви

    93 10 Отговор
    И с милост, и без милост изчезвате. Иначе ние изчезваме. Някои в чужбина, а такива пенсионери като мене - съвсем.

    Коментиран от #88

  • 10 КОЮ

    63 8 Отговор

    До коментар #7 от "народът е казал:":

    Незнам дали сте гледали рекламите наскоро по телевизията , та там има една нова реклама спонсорирана от Американското посолство. В рекламата много хора седнали на маса се оплакват ,един става и казва време е . Така че явно вече му кроят шапката ,и скоро ще е пътник ,само незнаен билетът за къде да е ,дали към Барселона или към женския в Сливен

    Коментиран от #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Шамана

    61 9 Отговор
    Дано се самоизметът скоро, да дръпнем малко въздух!

    Коментиран от #89

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Безнадежно !

    64 6 Отговор

    До коментар #10 от "КОЮ":

    Другарят Боко е супер удобен на американските си приятели и каквото му кажат това прави ! А тия реклами са за балъците, които вярват, че живеят в демокрация, ......американска "демокрация" !!!
  • 16 гост шофер

    50 5 Отговор
    Тоя си мисли че живеем за партията му.
  • 17 Зайко Байко многознайко

    41 4 Отговор
    лАжи, лАжи Вере, лАжи, кой ке лАжеш, само мене Вере , немой да ме лАжеш!...Сега Тиквоций Едно, ще носи от девет кладенеца вода за да умие на&раните задници на кохортата крадци от ГЕПИ. Нито тези , нито онези са китки за мирисане. Стара поговорка: "Беден човек политика не може да прави най-много нещо да открадне" ! След, като се накрадът и забогатеят, манталитетът им не се променя, тук ще цитирам Зиг Зилтар: " Човекът се определя от две качества, търпението му, когато няма нищо и отношението към околните, когато има всичко"
  • 18 Зайко Байко многознайко

    48 2 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 19 onq s konq

    14 58 Отговор
    Питам НЕДОВОЛНИТЕ ОТ Управлението на ГЕРБ тука:ИМАТЕ ЛИ АЛТЕРНАТИВА,Т.Е. кой да управлява вместо тях?НИКОГА НЕ СТЕ ПОСОЧВАЛИ,което на практика значи ЧЕ НЯМАТЕ!Е КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ТОГАВА БЕЗ ПОСОКА?Нещо повече - КОЙ ОЧАКВАТЕ ДА ВИ ПОСЛЕДВА?А задавали ли сте си въпроса ДАЛИ ТОЯ СТИЛ НА ЖИВОТ - БЕЗ ЯСНА ПОСОКА не е причината за ЖАЛКОТО ВИ ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ?А след като САМИТЕ ВИЕ се държите и разсъждавате КАТО "РАСОВ ОВЧИ КОН" как може да разчитате на някаква СЪПРИЧАСТНОСТ И СЪЖАЛЕНИЕ от читавите хора?Всъщност се обръщам към значително по-малката част от тука хейтващите,които живеят в БГ.Останалата ПРЕОБЛАДАВАЩА ЧАСТ които се подвизават в Русия и други точки на Света ...просто НЯМАТ РЕАЛНО ЗНАЧЕНИЕ за България и не си струва да се удостояват с внимание!

    Коментиран от #24, #29, #31, #32, #76

  • 20 Зайко Байко многознайко

    44 7 Отговор
    Прав си ! И тези, като онези. Помисли тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ти напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето   Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че си всеотдаен към ГЕРБ, както комунист, но това идва в разрез морала ! Имаш потенциял и сигурно ще разбереш, какво искам да ти кажа😰😓😨
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 цецоууу

    30 2 Отговор
    Пунта мара
  • 23 Никога повече ГРОБ

    59 6 Отговор
    Тези изчезвали, ми да изчезват на никого не са притрябвали. Видяхме им 10 годишното "постижение". БГ се отече в канала, а квалифицираните и умни хора масово я напускат и продължават, а тук останаха само пенсионери, аутсайдери и цигани (роми). И този какво мисли, че ще постигне с този, както той се изказва мат'рял? Асфалтира по няколко метра и търчи да реже лентички и да открива все едно нещо цяло е направил, а телевизиите се скъсват да го дават все едно е асфалтирал цяла България. А то накрая, какво асфалта пропаднал, неравности по пътя колкото щеш, дупки и цепнатини също, ама важното е да го дават по телевизиите, какво е чудо сътворил. А народа гледа и вика ехааа голяма работа магистрала до магистралата и сега ще караме по хубави пътища, а то заради тези "хубави" пътища всеки ден по 15 катастрофи с жертви и тогава идва ролята на тези от пътна инфраструктура с ограничения, ограничения и пак ограничения на скоростта и то в повечето случаи на абсолютно неподходящи места и напълно безсмислени, уж с мисъл за благото на хората, а след тях КАТ и камерки, камерки, та камерки и доене, доене и доене на "електората". Или с две думи тези правят така, че не хората да са добре, а да бъдат издоени. Ха да ви е честито и пак си ги изберете тези.
  • 24 Морфей

    54 5 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Всичко е алтернатива, само да не са тези неграмотници и крадци!

    Коментиран от #30

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Прокурор Гешев

    35 2 Отговор
    Сбирка на ОПГ в НДК.Да идва ГДБОП.
  • 27 Георги Димитров

    22 3 Отговор
    А за твоят квартал в Банкя какво?
  • 28 Коментар📝

    23 3 Отговор
    Определение за ПУПУЛИЗЪМ.
  • 29 Никога повече ГРОБ

    37 5 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Ей геЙберче нещастно стой си на село и не ръси мозък, защото на всички отдавна е ясно, че нито за политика, нито за коли имаш акъл. Стига си ни навирал тази матра, че няма алтернатива на твоите господари, защото алтернатива има и хората трябва да я видят, защото иначе сме изчезнали като държава и не говоря за БСП.
    Не съм комунист и никога не съм бил. БСП не е алтернативата, но такава има и хората, ако си отворят очите може и да я видят, но всичко зависи от тях.
    А ти си гледай там БМВ-то и акъл не ръси нито за автомобили, нито за политика, че не си дорасъл още за това.

    Коментиран от #90

  • 30 onq s konq

    7 32 Отговор

    До коментар #24 от "Морфей":

    Ха!Е подобна глупост наистина ми идва в повече:)ТИ конкретно - СА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ ЛИ ГЛАСУВАШ според логиката ти че "всичко е алтернатива"/, или...ИЗОБЩО НЕ ГЛАСУВАШ?Ама разберете го най-накрая бе - Болетинките в урните решават нещата,а не "безсмислен лай срещу Месечинката":)
  • 31 Бумеранг

    40 1 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Жал ми е за теб, конче ... Много се стараеш, възхваляваш, лъжеш, манипулираш ..., само царят да не го виждаме гол. Но даваш ли си сметка, че с лъжи не се стига далече. Алтернатива казваш нямало ... ами всеки друг би управлявал не по-зле от един еднокнижник, с интелект на пилешка пържола. Всеки преди него поне имаше повече представителност навън и не излагаше страната ни така активно
  • 32 Кажи бе,

    44 1 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    убавецо, какво направи твоя шеф за 10 години. Белите хора строят нови държави с чисто нови икономики за 10 години. Тука, шефа ти, дере обикновения българин с все по-високи разходи, за сметка на приходите му, не се грижи нито за образованието му, нито за здравето му, ама кво си ги говорим тия неща, то вече е толкова банално, че ми писна на оная работа. Всеки месец сметките ми растат, без никой да ти казва, или ти кажат 1 седмица по-рано.
  • 33 XXXXXXX

    46 4 Отговор
    Kакво си помиярче, Борисов. Ти нямаш право да споменаваш думата справедливост. Ти си олицетворение на най - низките прявви на българина днес. Бай Ганьо на Алеко в сравнение с теб е невинно дребно гешефтарче. Ти и твоите подлоги въведохте лумпенското поведение. Оторизираните мафията и контрабандата. Кражбата и грабежа ги направихте задължителни. Ти си продължение на най гнусните прояви на службите, обслужвали БКП и тяхната мафия.
    О
  • 34 Опа

    25 1 Отговор
    То от кога искаме да изчезнете! И то на 2м. под земята.
  • 35 Гадател

    35 1 Отговор
    Греб ще изчезне, това е ясно. Но МИЛЯРДИТЕ кога ще връщате на Българските граждани ?! Кой ли ви научи на тези номера да крадете, разсипвате и бягате ...
  • 36 Давид

    36 1 Отговор
    Този е на власт от инат и страх . Всички знаем , че е национален предател , българоубиец и страхливец . Един човек не е убил . Всички убити по негово време са приключени от хората , които го контролират . Прани гащи е тоя боклук . И ще го похарчат .
  • 37 Centurion

    36 2 Отговор
    Какво да направи,направи това ,че докара страната до собственото си ниво.Според данни изнесени от професор Минесян,прираста на инвестициите в България е отрицателен. Българският Бизнес изкарва капитали в чужбина и ги инвестира там.Тук няма нормална среда за развитие,няма устойчиви условия,има РЕКЕТ, и институции бухалки!!! Това успяха да сътворят от Герб по" мъдрото "ръководството на Борисов!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Престъпника от Банкя

    38 1 Отговор
    ГЕРБ=МАФИЯ
  • 40 Див селянин

    33 1 Отговор
    Селският хитрец иска отново да спечели кметските избори. Няма да стане тикво. Интелектът ти е под нулата и колкото съветници и ПР циркове да ни разиграваш няма да прокопсаш.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 робота

    18 1 Отговор
    Вие що не слушате какво ви говори генералниО секретар на ЦК на ГЕРБ М !? Каза ви да ви светнат лампите не го чухте даваше ви морковче но вие искате да му отхапете ръката, сега май ще заиграе тоягата !
  • 43 Кой остава

    24 1 Отговор
    Колко остана СДС? Колко остана НДСВ? ТОЛКО ще остане и ГЕРБ! Сто и повече години остаеат само тези с идея в устава близка до народа. Всички ренегати са АУТ, задно с конюктурните "търговци" на ползи за лична изгода. Борисов им е начело и каквото "салто-мортале" и да извърти е пътник
  • 44 XXXXXXX

    7 2 Отговор

    До коментар #38 от "Ganiu tzarvula":

    Много тежка диагноза за уж юнашкото но племе
  • 45 Бай Мъдурко

    27 2 Отговор
    Без Милост! Дано изчезне по-скоро тая мафия ГРОБ!
  • 46 Гост

    14 0 Отговор
    Тук "Публикувано във факти.бг: БВП на страната нарасна и тази година ще отидем на 116 – 120 млрд." да не е отървана някоя запетая?
  • 47 Васил

    30 0 Отговор
    Герб бавно но сигурно си заминават от 40% сега имат около 17% и то основно държавни служители иначе човек трябва да е мазозист да гласува за диктатура.
  • 48 СссереМ

    4 25 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Умирайте от яд червенотиквеновчета,няма вече кражби и заменки,хората виждат какво се случва,лека полека изтичате в канала,каквото и да си виете по конгресите все тая,скоро и конгреси няма да имате,а Решетников и копейките ще ви спре ЗАЩОТО СТЕ БЕЗДАРНИЦИ И РОДООТСТЪПНИЦИ.

    Коментиран от #50, #66

  • 49 Centurion

    21 2 Отговор
    Борисов ще бъде отстранен ,от тези които го създадоха .Много се задържа,и вече е изхабен,трябва друга залъгалка!Понеже има голямо его и е своенравен, отстраняването може да е доста твърдо!Колкото и да се опитва да маневрира и да задоволява, интересите на външни и вътрешни фактори,времето му изатича,и няма как да има политическото дълголетие на Живков!
  • 50 Гост

    17 3 Отговор

    До коментар #48 от "СссереМ":

    Аааа, изпълзя и другата подлога на шефа. Престани да говориш, че който не харесва герб е комунист, мунчо!

    Коментиран от #53

  • 51 БОКЛУК

    21 2 Отговор
    махай се и ти и твоята партия не ви искаме докараьте хората до мизерия
  • 52 Centurion

    23 1 Отговор
    И запомнете,тези които днес най много го възхваляват,когато падне те ще са първите които ще го заплюят и ще пишат какъв диктатор е бил!Този Филм сме го гледали!
  • 53 СссереМ

    3 19 Отговор

    До коментар #50 от "Гост":

    Мунчо,който не харесва ГЕРБ в момента се явява наистина родостъпник,не заради друго а защото в момента няма друга алтернатива, когато се появи такава алтернатива която наистина да брани повече българския интерес от ГЕРБ с радост бих те подкрепил,но в момента "КОЙ" е въпроса,БСП-ли,или ДПС,а може би НАИСТИНА платените раданови соросоиди са алтернатива?Искам отговор!

    Коментиран от #73

  • 54 Ханко от село Осеня

    3 20 Отговор
    Армията от червени малки тролчета се активизира , от компартията наредиха на лайнометите да оакат всичко до което се докопат, нещастници. Не само са безсилни да спечелят избори а дори вече не могат и да доближат до доверието което ГЕРБ и Бойко Борисов все повече печелят. Толкова са им закърнели плитките мозъци на шумкарите че едно изречение смислено не могат да формират , пустиняци , скоро ще ги ровим. Амин.
  • 55 Бойко е мутра

    23 2 Отговор
    Посредствен човек,който има акъл да каже пред медиите и цял свят,че е чел "Винету"...!Как допуснахме това недоразумение да стане Министър- председател на България?Как?Мои познати изнесоха бизнеса си в Румъния,защото тук бяха постоянно рекетирани.
  • 56 Панкрац-Чехия

    21 3 Отговор
    Затворник,който стана премиер на България.Няма такъв смях!
  • 57 Хаххххах

    22 2 Отговор
    Браво Бойко. Единствените приятели на България ще са албанците, за да си делим последните места в Европа по бедност. Имате честа да живеете в Златния век на Бойко. Последни в Европа и единствен съюзник ни са някакви албанци. При БСП поне бяхме пред Румъния в ЕС.
  • 58 Б.б

    15 2 Отговор
    този е страхливец да сте чули нещо за доган и дпс това е наи голямото зло но там никой не пипа
  • 59 Драйвър

    3 12 Отговор
    Това е премиера на БЪЛГАРИЯ!Не защото е най-добрия-и той си има слабости,много при това,но той ще е премиер,ЗАЩОТО ОПОНЕНТИТЕ МУ СА ПЛАЗМОДИЙ!Нинова с манталитет на селска даскалица и поведение на контрольорка в градския транспорт не може да му стъпи на малкия пръст!За неграмотния Турчин,Веско нафтата или за обединените идиоти дума да не става!
  • 60 Мутра пожарникар

    13 2 Отговор
    Бойко е политически клоун на който се смее цял свят.
  • 61 Васил Левски

    18 3 Отговор
    Истината е,че народа избяга,защото му омръзна от Бойковщини.
  • 62 заката

    16 2 Отговор
    ГЕРБ откраднаха милиарди. Не подценявайте силата на откраднатите от вас пари. Вижте Антон Тодоров как от автор на Шайка се превърна в част от Шайката. Харизанов, Биков....вижте как се продава достойнство и чест срещу пари. Така, че умната за кого ще гласувате.
  • 63 Ицо

    11 2 Отговор
    Да го набутам на острието на Герб
  • 64 Чичо АДИ

    13 2 Отговор
    Тиквата с бостана барабар ,егати наглеца !!
  • 65 Гроб изчезва

    14 2 Отговор
    Сега ще крадат безмилостно кой колкото може до преди балона да се спука. Интересно кой ще връща вече 30 те милиарда заеми натрупани от това безумно крадливо правителство? С този заем този крадец зароби и внуците на внуцте ни .
  • 66 Дж Хувър

    8 4 Отговор

    До коментар #48 от "СссереМ":

    Абе ненормалник,само не говори за "червенотиквеничковчета"!Чувал ли си за Ин-Ян?Ето това са ГЕРБ и БСП.Двете дъщери-близначки на БКП.В НДК днес имаше повече членове или деца на членове на БКП,отколкото на конгреса на БСП.
  • 67 Матей

    8 2 Отговор
    ГЕРБ,създадена от американците компрадорска организация за унищожаване на българския народ,поради изявеното му русофилство--за тях е непростим грях.В замяна се развъждат цигани,които нямат особени симпатии към руснаците.Тотална феодализация,престъпност ,контролирана от държавата,икономически перспективи клонящи към нулата и масов грабеж на национален доход чрез престъпни схеми.За изчезване на ГЕРБ ОТ само себе си е пресилено да се говори,те могат да управляват до закриване на държавата без никакви смущения.
  • 68 Бай Шиле

    6 1 Отговор
    А бе тази на заглавната снимка не е ли Сталинка? Ако е тя що дири там и колко ще е нейният членски внос?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #53 от "СссереМ":

    Да разбирам ли, ме ти, просто, искаш да живееш с най-малкото зло. Съгласен си, че борисов не става, но не стават и другите и ти примиренчески си гласуваш за най-малкото зло, а не можеш ли, малко, да се разбунтуваш и да искаш повече. От коментарите ти личи, че си твърдо зад борисов, заедно с коня сте му двамата най-върли защитници. Аз не съм комунист, нито искам дпс на води, ако имахме общество и излизахме, и сваляхме всяко правителство /като през 2013/, което си прави ташак на наш гръб, щеше да е къде, къде по-лесно, и 240те милионера щяха да се съобразяват с това същото общество, нямаше да си правят ташак на наш гръб / включително и твоя/

    Коментиран от #75

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 2 Отговор

    До коментар #73 от "Гост":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим!
  • 76 Тото Кратуно

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Който и да е само не ГЕРБ, много им е грешна политиката и много крадът. Прекалено
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 238

    2 9 Отговор
    Борисов е направил за Бългатия много повече от Левски. Макар че Левски е дал повече- живота си. Слава богу Борисов прави всичко бе да го губим. Макар че той изгуби живота си за да работи за България

    Това е мнение на един от промитите мозъци, фенове на ГРОБ.
  • 79 Просто така

    4 2 Отговор
    Вече е смешно тоест плачевно
  • 80 ТолупБулгарои

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Тоя се мисли ???
    ГРобари до тук???
  • 81 модерен ляв

    1 2 Отговор
    Мъкааааа...мъка,мъка...
  • 82 Ботев

    6 1 Отговор
    В 4 ч Хоризонт съобщи, че преди половин час … бизнесменът Мишо (бирата) починал от инфаркт. Приятел съдия запита: Нали докато съдебният лекар се извика от София и да пристигне в Ботевград и да съобщи диагнозата са необходими няколко часа. Как още в момента и кой му установи причината за смъртта? (скритият текст беше ясен за съдията - убийство с предизвестена диагноза) Аз се обзаложих с приятели, че съдбата му ще има и съпругата ...Но тогава българският народ дремеше... и слушаше свободните съчинения...Сега, какво? Ножът стигна до кокала!!!
  • 83 Brabus

    4 1 Отговор
    Ко ще ги стигнем румънците.Нали заедно влязохме.
  • 84 От ...ратор

    2 0 Отговор
    Тези са го настъпили по подлизурският "мазол". Моде.... не понася това - истината, де!
  • 85 Еднодневки

    2 0 Отговор
    СДС, НДСВ, ГЕРБ - едноднодневки. Само БСП е над 100-те. До време са.

    Коментиран от #86

  • 86 473

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Еднодневки":

    Ама като гледам и на БСП му е изтекло времето.
  • 87 гост

    4 0 Отговор
    Не знам какви заплати вдигат, но определено не проумяха че България не е само София. Убиха всичкия дребен бизнес а тези които оцеляха са в сивия сектор.
  • 88 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дедо ви":

    Грешката на герб е че не остави високи пенсии отвиденово време и заплатите отстанишево време много лошо стана за нас партиините секретари и партизански внучи
    Ни
  • 89 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Шамана":

    Венецуела е близо и там комунисти са на власт. И дишат спокоино
  • 90 Абдал

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Никога повече ГРОБ":

    Стига плака пък ти бре, България е била,е и ще я бъде! Измекярите се изметоха,и слава Богу. ББ ще управлява още дълго, дълго. Няма алтернатива,а вие си лайте тук на воля,друго не ви остава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове