Last news in Fakti

20 Август, 2019 21:42 4 045 27

Протест в Сливен с искане за най-тежкото наказание за Мартин Трифонов

  • сотиря-
  • сливен-
  • протест

Десетки се събраха пред болницата, където е настанен обвиненият за убийството на 7-годишното момиченце

Протест в Сливен с искане за най-тежкото наказание за Мартин Трифонов - 1

Десетки хора се събраха пред болницата в Сливен на протест срещу жестокото убийство на 7-годишното момиченце в Сотиря. Те запалиха и свещ в памет на детето.

Те се организираха в социалните мрежи и дойдоха заедно с близките на момиченцето. Имат само едно искане – обвиненият в убийството да получи доживотен затвор без право на замяна, което е и най-тежкото наказание според българските закони.

Мартин Трифонов продължава да е в болницата в Сливен под полицейска охрана, уточнява бТВ.

Семейството на убитото дете иска наказание и за лекаря от спешния екип, който е транспортирал момиченцето от Сотиря до болницата.

Лекарят твърди, че е започнал да преглежда детето, но бабата му е попречила. Заради поведението ѝ решил да седне при шофьора и да стигнат по-бързо.

"Ако аз бях отзад, провокирам пак бабата да почне пак цирковете. Аз нямам достъп до детето, не може да се направи нищо. При това положение, с това кървене, нищо не може да се направи, дори в спокойна обстановка. Стандартът си е стандарт. В тази ситуация отзад не трябва да има външен човек, а медицински екип. Аз бабата не мога насила да я изхвърля, защото попадаме под ударите на закона", обясни д-р Недко Димитров.

От вчера в спешния център тече проверка от Регионалната здравна инспекция и Агенция медицински надзор. Лекарят вече е дал и писмено обяснение за случилото се във фаталния следобед.

Резултатите от проверката ще станат ясни в сряда, след което ще стане ясно и какво наказание ще получи.

Междувременно хората заявиха, че протестът им ще продължи и утре.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Justise

    37 2 Отговор
    Хайде да не е доживотна ама примерно 300 години мисля , че ще е справедливо ! Нека се учим и от правосъдието на " братята " янки !
  • 2 Азз

    33 1 Отговор
    Че ние от братята янки вземаме само най-лошото, но не и законите!
  • 3 Краси

    36 4 Отговор
    Смърт!!!
  • 4 fasf

    6 29 Отговор
    Тъпите булгаристанци искат да си променят законите и да въведат химическа кастрация, защото циганин бил изнасил циганка. Циганска държава...
  • 5 Цъфнали

    25 1 Отговор
    Братята ви не са цъфнали и завързани. Тези убийци психопати ги нямаше преди 1989г.
  • 6 БЯС

    33 2 Отговор
    Бог да прости невинното детенце! Протест в цяла България . За изверга –до живот без право на замяна. За заспалите политици– погледнете сълзите на хората и с местните избори–референдум за връщане на смъртното наказание. Стига с лъжеценности и оправдания на убийци. Лъжедемокрацията донесе чувството за безнаказаност на всички престъпници.
  • 7 Циганин

    18 3 Отговор
    Браво! Започва да се забелязват слаби наченки на българско общество след като българи излизат на протест и искане на справедливата присъда срещу българин убиец. Адмирации!!!
  • 8 Так

    16 5 Отговор
    Тез психопати бяха едно време по затворите, САЩ и властта след 89г. ги освободи да малтретират, бият, убиват, изнасилват нормалните хора и да поддържат страх в народа. По този начин управляват народа, чрез страх от мутри и престъпници. Затова проблема с престъпността в БГ, не се разрешава. Преди 89г. престъпността беше минимална, обикновено от любов, което се случва навсякъде, но това бе минимално.
  • 9 антисоросоид

    17 1 Отговор
    За всичко случващо се в България вина носят антибългарските сороскиНПОта защитаващи престъпниците
  • 10 ?????

    12 7 Отговор
    А КЪДЕ Е РОДИТЕЛСКИЯТ КОНТРОЛ, ЗАЩО ДЕТЕТО Е ОСТАВЕНО САМО, СЪЩАТА ТАЗИ БАБА ЩЕШЕ ДА ВДИГА ПАНАИРИТЕ, КАКТО И СЕГА ГО ПРАВИ, АКО БЕШЕ СЕ СЛУЧИЛО В УЧИЛИЩЕ ! ЗАЩО ВСИЧКИ УПРЕКВА , А САМО НЕЯ СИ НЕ , НЕ БЕШЕ ЛИ РЕДНО ТЯ ДА Е С ДЕТЕТО ?!

    Коментиран от #14

  • 11 .....

    9 10 Отговор
    Този “ д-р” да си хвърли дипломата и да си понесе последствията, много немърливо, непрофесионално и най- вече нечовешко отношение.
  • 12 Тръмп

    4 7 Отговор
    Безумие е да протестираш против Закона!!!:):):)Има други начини за промяна на Закона!!!:):):)Промяната на Закона няма спре подобни психопати и социопати!!!:):):)А образованието и труда!!!:):):)Циганите си възпитават децата с агресия и бой,а това е крайния резултат от подобен подход!!!:):):)Агресията,ражда агресия до безкрай!!!:):):)
  • 13 Мутра

    5 10 Отговор
    Да ви кажа вашето хленчене нищо няма да оправи. И без това вашите викове и крясъци на площада нищо няма да оправят. Вие сте роби. Вие сте длъжни да ни правите парите. Затова че мъчете че ще има много сериозни поскъпвания на парното и другите продукти на магазина. Мълчете и се подчинявайте на системата която ние въртим и бизнесите които въртим. Вие нищо не можахте да направите защото това не е вашата отговорност. Можете да си хленчите колкото си искате но не можете да промените станалото.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ДЕМОНкрация!

    6 2 Отговор
    На дяволопоклониците в ЕС не им дреме за момиченцето, а за правата на убийците, защото са садисти и мечтаят за деня, в който ще могат да убиват без да се крият и преструват на добри

    Коментиран от #17

  • 16 Право е

    10 2 Отговор
    Герб са виновни за всички беди на БГ. За целенасочената, деградация на обществото, за нефункционирането на държавата, като цял организъм, за нарушаването на обществено-възпитателните норми, за ниските доходи, за несигурността на хората, за заболеваемостта, за ранната смъртност резултат от всичките проблеми, които се създават на хората. И не са виновни, защото името им е ГЕРБ, а защото не стават, некомпетентни са и най-важното нямат и не изпитват интерес да се справят с проблемите на обществото и държавата.
  • 17 Тва време е дошло за тех

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "ДЕМОНкрация!":

    Те си го правят сега.
  • 18 Избягали от престъпността

    5 2 Отговор
    Пишете, че навремето имало репресии, убийства и избягали от репресиите. Ако навремето е имало някви репресии, те бяха срещу престъпници, крадци, убийци, изнасилвачи и мутринско мислещите. След 89г. репресиите, започнаха на мутринско мислещите върху народа. Колко избягали на Запад от репресиите на Социализма има и колко избягали от репресиите на мутрите върху народа има след 89г. Със сигурност при репресиите на мутрите върху народа след 89г. са избягали няколко МИЛИОНА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ.
  • 19 Някой

    3 0 Отговор
    Тоя да си понесе наказанието няма значение етноса.НО каде са всички когато дете ражда дете по на 12 13 години има дете а на 24 вече са баби.Спат всички.ТОВА ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА.ТОЧАТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА МОЖЕ.Погледното от законова гледна точка всички майки и бащи са също за затвора за кво няма тях съд.Спим и по няколко милиона на година отиват така.
  • 20 АЗИ

    3 0 Отговор
    Няколко милиона българи избягали, това е равно на ГЕНОЦИД, бе хора.
  • 21 Гледач

    3 2 Отговор
    Да лежи до живот.Но трябва и правителството да лежи до живот за това че обрече едно 6 годишно дете на СМЪРТ за 20000 хиляди лева.Но също така трябва ЦИГАНИТЕ който убиват до лежат до живот. А ПРАВИТЕЛСТВОТО пуска ЦИГАНИТЕ който изнасилват и убиват без ефективни присъди.Сега тоя ИЗРОД ще го ОСЪДЯТ защото е убил цигане а той самия е българин.
  • 22 Народа не е нужен !

    2 2 Отговор
    Той трябва морално да се разлага. Трети пол, легална проституция, плурализъм, фри спиич, Родител 1, Родител 2. Момата ще ни се ..... .Нима случайно смениха названието на държавата ? О Народна Република на Република ? Нима случайно премахнаха - НАРОДЕН КОНТРОЛ и закърпиха Омбудсмент ? Нима току тъй събарят паметници от историята и пишат нови учебници ? НАРОДА Е ОБРЕЧЕН на саморазлагане и обезличаване. Народа не е нужен, заводи не се строят, училища, детски градини, пътища, медицински офиси, аптеки ? Нима не виждате какво е извън града. Царя е гол ! Нямаме държавници !
  • 23 А този урод да заплати същата цена.

    2 1 Отговор
    Нито е самозащита, нито е предизвикан, нито е подбуден за агресивна ответна реакция. Изнасилва и Убива дете по звергски начин. Прошка не може да има ! Ака съдебната власт отмине пас, народа няма да му прости, рано или късно. Той трябва да заплати със същият аршин !
  • 24 В България всички трябва да са равни.

    2 1 Отговор
    Но нека чуем думата на родната Темида ! Цигане, влахче, гагаузче, мохамеданче - всички сме еднакви пред закона.
  • 25 Защо е така

    0 1 Отговор
    От наблюденията,които имам ,в линейките лекарите се возят винаги отпред при шофьора -поне в по-малките населени места е така!При болния е по-неконфортно,студено и друса повече !
  • 26 Питащ

    0 0 Отговор
    Да се разпитат полицаите които са охранявали местопрестъплението, вярно ли е това което казва лекаря, че бабата е държала детето. Ако е така на какво основание тези некадърни полицаи са позволили на лице без каквото и да е правомощие да пипа предмета на престъплението - нараненото дете. Нито е разследващ орган, нито е медик. И как тези неграмотни цигани употребяват специфични медицински термини - яки, системи и т.н Кой ги подучи? Те пари от убиеца няма да вземат, ама що не опитат от лекаря. Защо е оставено такова малко дете без надзор от родителите въпреки разпоредбите на Семейния кодекс? Колкото до убиеца максимално строга присъда.
  • 27 Абе

    0 0 Отговор
    Браво!Десетки се събраха и искаха ...!Кога, бе ще се съберат поне двама да питат кой уби 3 млн.,и прокуди още 3!?????Прост народ,....проста държава
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове