Last news in Fakti

7 Март, 2020 08:05 4 449 19

Красимир Каракачанов за атакист: Той наистина пропуска банята. Питайте колеги

  • красимир каракачанов-
  • десислав чуколов-
  • напрежение-
  • изслушване-
  • военни имоти

България има план за реакция на евентуален мигрантски натиск по границата

Красимир Каракачанов за атакист: Той наистина пропуска банята. Питайте колеги - 1
Снимка: БГНЕС

''Омръзна ми глупости. Омръзна ми от долнопробните им глупости. Даваш му обектите, даваш му цените..., а той пак продължава. Tой наистина пропуска банята. Питай колегите'', това заяви военният министър Красимир Каракачанов по адрес на депутата от партия ''Атака'' Десислав Чуколов. Изказването си той направи пред Сашо Диков, като разговорът им бе излъчен в предаването на журналиста - ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

ФАКТИ припомня, че в четвъртък министърът на отбраната Каракачаов бе в парламента на изслушване за продажбата на военните имоти, инициирано именно от народни представители от ''Атака''.

''Твърдо - не допускаме на българска територия. Инструкцията е да не се употребява огнестрелно оръжение без законово основание, но ако някой извади автомат или пистолет - трябва да се защитиш. Имаме разработен план още от 2018, съвместен с МВР. 2400-2600 човека от армията могат да отидат на границата'', каза Каракачанов що се касае до подготвеността на страната ни за евентуален наплив на мигранти и към нашата граница.

''Предпочитам нищо да не ни дават, но да не сме в ситуацията на Гърция'', коментира военният министър финансовата помощ, която ще получи Гърция от европейските институции заради мигрантската криза.

Министърът на отбраната отбеляза, че европейските лидери са сменили плочата, установявайки едва сега, че става въпрос преимуществено за мигранти, а не толкова за бежанци.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    31 9 Отговор
    Шкембето и той съвсем изтрещя.
  • 2 гост

    27 10 Отговор
    А бе ти миришеш на овча лой от километри !!!! На другите се присмива !!!Замъкна едни милиарди за нещо на хартия!!!!!Продадохте България а народа мре и бяга . НЕЩАСТЕН СМЕШНИК !!!
  • 3 Генерал лейтенант антикомунист Ел диктаторо

    23 22 Отговор
    90% от коментарите тук са от един и същи бивш руски военен с имот в България /не съм против руснаците антикомунисти в България/! Първо трябва да получиш българско гражданство отворко, след това да станеш фигура в държавната администрация и тогава може да правиш изявление от името на България и от нас българите! България е в НАТО и не може да бъде с Русия! Не е лошо да си завършиш поне основното образование /то ти липсва/, за да знаеш че България е парламентарна република, а не руска колония. България е в НАТО по волята на българският народ и това стана с гласуване в парламента през 2004 година, като 226 бяха за, 4 против и нито един въздържал се, след което последва моментален указ и хвалебствени послания за избора на парламента от президента Георги Първанов - БСП. В историята няма ако и пред свършен факт ще мълчите /ще си затваряте човките/. В историята няма ако и да си отишъл тогава през 2004 година пред парламента да им заявиш, че ти некравяря не си сългласен с краварите в парламента и ти некраваря си директора, който ще решава къде да бъде България, а не българският парламент. Като не ти харесва България да е парламентарна република и като искаш пряка демокрация като в Швейцария, двата куфара и на бегом към терминал 2, но не към Швейцария, защото комунистите там ги бият лошо, а към руските татарски степи да си основеш ''рефрендумска република''.Тука мълчиш /затваряш си човката/ и изпълняваш заповеди... до второ нареждане. Ясно ли ти е??

    Коментиран от #10, #15

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Срам ме е от управниците ни

    27 7 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИЯ БОКЛУК - Шкембето !!!!!
  • 6 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    24 3 Отговор
    А бе Каракачанка,кажи за хотела на В.Симеонов " Козият рог"...???
  • 7 АК-12

    12 19 Отговор
    Той може да има шкембе но като ти четя коментара ти си слаб явно не само физически но и умствено. Може да не ви харесва както и на мен не ми допадат всички те му решения но той е първия който въведе някакъв ред. Спря да руши и се опитва нещо да съгради в армията.
  • 8 ДС МВРовска смръдня

    11 1 Отговор
    Той и ДС-Ванче караПраси с тераси е известно, че не пропуска ежедневна бюджетна кьор-софра! Даже от кьор-софри не му остава време за баня и смяна на БЗНС+ДС-червения памперс!
  • 9 Стани да си легнеш

    20 3 Отговор
    Оня пропуска банята, но ти не пропускаш кухнята .И двамата сте добри бок...ци.
  • 10 Еблю

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Генерал лейтенант антикомунист Ел диктаторо":

    Колко време си кълвал на клавиатурата бе? 😁
  • 11 2400 човека/войници/могат да отидат

    10 1 Отговор
    На границата, едно време това беше личния състав на два гранични отряда, да речем Любимец и Свиленград, и ако не може да събере 2500 човека, какъв е плана за спряване с емигрантите, може би посрещане с хляб и сол, или някой други по чевръсти движения в кръста?
  • 12 hmhmhm

    6 2 Отговор
    Миниcтърът нa oтбрaнaтa oтбeлязa, чe eврoпeйcкитe лидeри ca cмeнили плoчaтa, уcтaнoвявaйки eдвa ceгa, чe cтaвa въпрoc прeимущecтвeнo зa мигрaнти, a нe тoлкoвa зa бeжaнци.

    - само с това изречение си слагат по една голяма табелка ТЪПАНАР - ИДИОТ!
    по форумите преди 3-4 години им разправяхме какво е , те не ... яж чепа сега ...
  • 13 строен министър

    11 5 Отговор
    ШКЕМБИ ,А ТИ ПОГЛЕЖДАШ ЛИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО ??????
  • 14 Ахахахах

    8 1 Отговор
    Наистина много хора не знаят в 21 век, че водата служи не само за пиене, но и за миене! И аз ежедневно страдам от подобно невежество! Смърдите бе, смърдите! Мийте се! Даже перничани намират начин да се освежават!
  • 15 Въпрос на избор

    1 7 Отговор

    До коментар #3 от "Генерал лейтенант антикомунист Ел диктаторо":

    Който няма пари за билет,получава подслон-нощувка в Парламента от ,,ЯТАК" & М.Манолова.
  • 16 Асанти

    6 2 Отговор
    А бе тоя боклук наркоман и пияница Чукчата......пудела отРусе няма ли кой да го изчука тоя лайномет......
  • 17 Важното е да не се пропуска

    3 1 Отговор
    Банята в неделя. Още повече в топлите месеци.
  • 18 Порно

    8 1 Отговор
    Да , а тоя винаги се подмива преди да се наведе и разтвори бузи.
  • 19 Али Джамбазина

    5 3 Отговор
    Прасето Краси-Праси смърди на пор, никога не се къпе, питайте който щете от МВРО, всеки ще ви каже.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове