Last news in Fakti

18 Март, 2021 05:44 6 135 82

4 201 нoви случая на коронавирус, починаха още 136

  • коронавирус-
  • заразени-
  • починали

Хоспитализирани са 7 804 човека, 609 oт тях се намират в интензивни отделения

4 201 нoви случая на коронавирус, починаха още 136 - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера бяха регистрирани 4 201 нoви случая на коронавирус от нaпрaвeнитe общо 17 652 тecтa.

Според Единния информационен портал това прави cъс 173 случая по-малко от прeдния дeн.

9 957 от тестовете са по метода PCR и от тях 2 655 са положителни.

В същото време са направени 7 695 бързи антигенни теста, от които 1 546 с положителен резултат.

Oбщият брой на заразените e 291 769, а на излекуваните - 230 457 - 1 641 oт тях са се разделили с вируса през последното денонощие.

Активните случаи са 49 597.

Зa дeнонощието ca рeгиcтрирaни 136 нови смъртни случая, общият брой на починалите c кoрoнaвируc oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa e 11 715.

Хоспитализирани са 7 804 човека, 609 oт тях се намират в интензивни отделения.

Кaрaнтинирaнитe oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa ca 885 660, oт тях 54 457 aктивни.

Направените тестове за периода нa eпидeмиятa са общо 1 879 949.

Ваксинираните от началото на кампанията са 350 702 - 4 708 зa пocлeднoтo дeнoнoщиe.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хирург

    60 2 Отговор
    Вярно е. Затворихме отделението, всички анестезиолози и сестри са клмандировани, оставен е един екип от 3 души за суперспешни операции. Освен от Ковид, двойно повече ще умрат от инфаркти и ракови заболявания понеже всичко е КОВИД.
    40% от сестрите ни напуснаха, не ги обвинявам, за 1000 лева на месец на никой не му се умира.

    Коментиран от #11

  • 8 Само да попитам?

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "S Class":

    А ти някой кръчмар ли си, или някое барманче ???????

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тинтириминтири

    33 4 Отговор
    Кой ще върне починалите хора и спре тъгата на близките им, а кой ще връща заемите които взимат от Европа, а какво ще кажете за субсидиите и европрограмите, които си измислят за да печелят пари?!
  • 11 Зигмунд Флобер.

    12 24 Отговор

    До коментар #7 от "Хирург":

    Напълно си прав, но на тия от стопираните браншове не им пука те искат да работят при положение че при тях хората се заразяват, за толкова време не се научиха какво е ОГРАНИЧАВАНЕ на разпространението на КОВИД.

    Коментиран от #51

  • 12 мечо

    20 4 Отговор

    До коментар #8 от "Само да попитам?":

    Барман е английска дума и в превод означава кръчмар.
    Едно време им се казваше кръчмари, сега е модерно и някак си елитно да казваш барман ей тия е барман, а не какво работиш ами кръчмар 😀

    Коментиран от #36

  • 13 Човек от щаба

    33 4 Отговор
    Обратното броене започна! Само нашето правителство има уменията да пуска и спира вируса като с кранче на чешма. За сега в София, от скоро и в страната! За две седмици заболелите ще спаднат магически и отново ще слушаме за български модели. Тези дни случайно бях пуснал телевизора. За моя изненада говореха за коронавируса и за ситуацията в болниците. Не знам случайно ли е или не пуснато в ефир, но чух един доктор от бургаско разпалено да обяснява колко зле е ситуацията с леглата, цитирам: "Налага ни се като излекуваме някой или за съжаление почине някой, да го изпишем веднага, за да идва следващия. Ситуацията е много напрегната..". До сега си мислех, че и българския модел предвижда като се излекува някой или почине да освободи легло за следващия, но потреса на този лекар ме накара да се замисля. Замислете се и вие върху това, което се случва, начинът по който се случва и времето, за което и по което се случва! И не се плашете, дяволът винаги е по-черен на приказки. И другото - преди няколко дни, разбирайки, че Алибегов е станал джип-инспектор предсказах, че като същински Тома Биков и съвсем безвъздмездно от противник ще започне да подкрепя мерките. Шоуто вече започна, днес е 2-ра серия. Народе, гледай внимателно. Колкото и купени да са медиите, пак изтърват неща от простата картина на българското управление. Мислете и гласувайте, няма страшно! Не се ли убедихте за 1 година в това?

    Коментиран от #28

  • 14 РАДИО ЕЛТО

    12 8 Отговор
    БОГ да прости почналите ХОРА
    СЪБОЛЕЗОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ

    Коментиран от #54, #56, #70

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 РАДИО ЕЛТО

    20 6 Отговор
    вчера е починал в ГРАД БЛАГОЕВ ГРАД човек след поставена ваксина АСТРА ЗЕНЕКА справка ИНТЕРНЕТ

    Коментиран от #32, #53

  • 17 Българин

    27 4 Отговор
    Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кила станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, глок 17, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

    Коментиран от #21, #24, #58

  • 18 Новини

    25 1 Отговор
    Вчера дадоха нов случай за 47 годишен здрав, на средна възраст човек е починал 6 дни след ваксинация с менте партидата на АСТРАТА, която Бойко не изтегли, но не видях да е отразено във Факти 🤔
  • 19 Павлов

    22 3 Отговор
    За всички е ясно, че до Изборите ГЕРБ ще надписват бройката и ще се опитат да ги провалят.
  • 20 Ццц

    17 0 Отговор
    Тази година грипът или така наречения английски щам се минава с колебаеща се температура - от 37.5 до 39 градуса, силни болки в мускулите, отпадналост, сънливост. Реагира на ПСР, но показателите на кръвните изследвания не са раздвижени, като при коронавируса. Ако искате да не сте част от предизборната кампания на ГЕРБ, ви съветвам при тези сиптоми до искате не тест, а кръвни изследвания. Само така ще знаете истината и най-важното - макар със същата клиника няма да ви се налага да кибичите в къщи сума време след като сте оздравели. Пазете се, остават две седмици !
  • 21 Варненец

    8 1 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    Ти да не си включен в далаверите с Историческия парк. Че разни брокери ме убеждаваха да инвестирам минимум 20000 лева в строителство на къщи, и ми гарантираха 12 % доходност. Естествено ги отрязах мошениците.
  • 22 Ваксината - средство за разпространение

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ужаса дойде":

    От една страна са нескопосаните мерки на правителството от друга страна дирижираната ваксинация, която предизвика все повече и повече случаи на заразяване. Ваксинирането доведе до бум на заразени. Погрешно се смята, че поставянето на ваксина срещу Ковид предпазва. Вкарват вирус в организма, ставате немощни, разболяват ви с уж отслабен вирус!!! Замислете се, точно тогава ставате заразни за всички останали и затова има толкова много болни. Всеки около вас става застрашен в рамките на три-четири дни след поставянето на вируса в тялото ви. Достатъчно е да се закашлята, да се изплюете, да пръднете дори в асансьора или в офиса за да заразите всички в близост. Ако ви бият ваксина най-добре се изолирайте, за да не заразявате близките си и околните, не ходете на работа, не се срещайте с никой, не ходете в магазини за да не бъдете несъзнателно разпространител на това биологично оръжие. Мои познати, бизнесмени с поставена ваксина Астра Зенека, на около 60г възраст разказаха, че много тежко са прекарали ваксинацията и са се чувствали след интервенцията, като изцедени. Препоръчват самоизолация на всички свои близки и служители в тяхната компания, също така не вярват, че им помага и не се чувстват защитени. Продължават да носят маски!

    Коментиран от #23, #25, #33

  • 23 Луи Пастьор

    13 14 Отговор

    До коментар #22 от "Ваксината - средство за разпространение":

    Ти си за съд. Благодарение на ваксините толкова деца са здрави днес че преди 100 години умираха като круши. И като те гледам как обясняваш за ваксините гледам че нямаш представа за тяхното действие и механизъм.

    Коментиран от #37, #62

  • 24 Човек от щаба

    10 3 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    Чудесно звучи, поздравления! Аз разполагам с нещо подобно, но в планината. С чиста река, в която ловя пастърви и мряна. За съжаление за момента съм натоварен и не мога да мина хоум също. Налага ми се да съм в града при хората....А колкото повече работя с хора, толкова повече мечтая да съм животновъд! Предполагам ме разбирате....
  • 25 Проф.

    3 4 Отговор

    До коментар #22 от "Ваксината - средство за разпространение":

    Истината е във Ваксините на Пфайзер и Модерна, т.е РНК ваксини, обаче не са за простолюдието за Ганьо. За това стръва дозата 20, и 30 евро на едната. Вие си слагайте на Астрата който струва 3 долара.
  • 26 Обективен

    13 2 Отговор
    Бойко, приготвяй чувалите за трупове...за теб и престъпната ти шайка
  • 27 Азз

    10 2 Отговор
    Къде е грипа?
  • 28 Дъртият отива на работа

    10 4 Отговор

    До коментар #13 от "Човек от щаба":

    Вярно ли е е че заплатата на човек от щаба на нощ е 13 000 лева чисто на месечна база?
  • 29 Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣

    2 5 Отговор
    Нали си знаене номер 18.

    Коментиран от #76

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Проф Рачев

    1 1 Отговор
    Спря да вали дъжд.
  • 32 Ковид заразата

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "РАДИО ЕЛТО":

    Е, то нали правителството на Бойко Толупов фон Банкя като страна по договора се съгласиха Astra Zeneca да НЕ поема риска от нежелани последствия от вземането на ваксината. Т.е. всичко остават за сметка на данъкоплатците дето си праскат заразата и я оцелеят, я не. А, освен това дали няма врътка след като компанията АстраЗенека представлявана от майката на евродепутатката от ГЕРБ Ева Паунова - Майдел, Зоя Паунова, вкарва масово ваксини за които първо направиха дефицит, уж че липсват има недостиг, медиите масово показваха "опашки" от желаещи да се ваксинират а след това Тиквун излезе на екрана и се разпореди да доставят още ....схеми само и само да разболеят възможно повече хора за да поставят блокади, да имат оправдание за локдаун и издевателства над хората, да могат да дерибействат докато останалите фалират. А това, че бума на заразата дойде с ваксинацията никой не го споменава. Не като затворят ресторанта в 21:00 щото видиш ли ковида чука на вратата, измислят си, че детските градини разпространявали, учиниците били без маски и го разнасяли... Тия дето ги бодат с вируса дали после не сеят заразата, логично е ама няма кой да го каже, че ваксинацията е причина за повечето заразени.
  • 33 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ваксината - средство за разпространение":

    Специално астра зенека е с аденовирус както много други ваксини от години! Друг е въпроса , че въпросните спряни партиди са производство Индив е явно има разлика с тия произведени в Англия! По въпроса защо има заразени ами няма ваксина която гарантира , че на 100% няма шанс хванеш какъвто и да е вирус! Има хора които са невъзприемчиви към корона вируса както е било през годините със всеки друг вирус на тях и с черпак да им го наливаш няма да ги зарази!

    Коментиран от #47

  • 34 Ахам

    6 1 Отговор
    Медиите са престъпници!


    фб, д-р Панчо Панайотов, евала! Старият боец от ранните години на демокрацията.

    панайотов панчо
    14 ч. ·
    Този текст, не е онзи,който ви обещах( за предаването на инфекцията от човек на човек).
    Този текст е форсмажорен.
    Прибирам се от работа и от тв екрана. Чувам - в София отново епидемията расте. Триста посещения, от които 50 за ковид.
    Призовават за строги мерки, за изолация.
    Призовават медицински лица, на държавна служба.
    Аз имам правото да ви нарека- лъжци, манипулатори, докато не ме убедите.
    А вие, няма как да ме убедите защото:
    Лекарите през ноща, при спешни първични прегледи са поставили диагноза ковид.
    Вие или изначално сте тъпи, или се правите на тъпи( за облаги от властта).
    ПРИ ПЪРВИЧЕН ПРЕГЛЕД ЛЕКАРЯ, НЕ МОЖЕ ДА ПОСТАВИ ДИАГНОЗА- КОВИД.
    ПРИ ТОЗИ ПРЕГЛЕД ЛЕКАРЯ МОЖЕ ДА ПОСТАВИ ДИАГНОЗА- ОСТРА ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ С НЕУТОЧНЕН ПРИЧИНИТЕЛ.
    От една година в страната не е обявен нито един случай на, заболявания от грипни, парагрипни вируси, от аденоворуси, риновируси.
    Клиничната картина( оплакванията и находката при аерозолните вируси, при първичния преглед), са почти едни и същи. Няма как при първичен преглед да установиш вида вирус.
    Това е факт. Неопровержим факт.
    Е, на какво основание ги обявихте за ковид.
    Какви сте вие. Вие сте лъжци и манипулатори. Антимедици.
    Само ще уточня.
    ПСР , не е тест, той е химия. По химичен път се изследва ДНК на животните и човека. Ковид няма ДНК, той е РНК.
    Създателя на
  • 35 Тошо

    5 13 Отговор
    Каква стана тя, президентът на Танзания почина вчера. Най невярващият във вируса почива точно от вируса. 14 дена криха за болестта му и най накрая днес съобщиха.

    Коментиран от #39, #66

  • 36 Елвис

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "мечо":

    Едно ти е кварталната кръчма с постера на Цеца Величкович и снимката на Бойко с аврограф в рамка, друго си е изискан и елегантен бар с китари по стените, качествена стока, пияно и дартс например. Не примесвай бармана с кръчмаря и обратното - не са едно и също!
  • 37 Същия съм

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "Луи Пастьор":

    Айде ти като си толкова ербап и наясно ми обясни как се създава ваксина за няколко месеца и разликата между ваксина за вирусна и бактериална инфекция, ти ми кажи вируса умира ли или се подсилва докато папкаш въглехидрати или ако постиш и не консумираш храна? Ако съм за съд, то тия дето пробутват смърт, защото доказано в редица европейски държави има починали от новите ваксини те за какво са? А ти самия даваш ли си сметка че тези ваксини няма да ти помогнат и генетично ще бъдеш увреден? Колко живот си даваш и какво ти гарантира оцеляване при последваща мутация на вируса, мисли!
  • 38 Тошо

    5 6 Отговор
    Прови си майтап с вируса, папая, кока кола, накрая май разбра че не мойтап. Не ходете в Занзибар защото върлува нигерийския вариянт.

    Коментиран от #43

  • 39 Елвис

    9 7 Отговор

    До коментар #35 от "Тошо":

    Президентът на Танзания е бил болен от години, преди да почине. Ама разбира се, ковид сектантите след като масмедиите го раздухат до небесата, сега ще го дават за пример как бил "умрял от чумата на 21 век". Така наречената чума на 21 век, вирусче с ПОД 1% СМЪРТНОСТ И ВСЕ ОЩЕ НЕИЗОЛИРАНО вече година след началото на цирк. Ако не бяха масмедиите да пропагандират и да плашат денонощно, дори нямаше да знаете че навън ужким има ужким смъртоносен вирус, камо ли за щановете.

    Коментиран от #42, #69

  • 40 Цанков

    13 2 Отговор
    Два-три дни преди изборите очаквайте данни от щабЪ:
    направени 20,000 теста -> 25,000 положителни
  • 41 Санитар

    14 3 Отговор
    Починали от ковид няма.Има починали от закъсняла лекарска помощ,забавяне приема на болните заради тестове и документации,отлагане на животоспасяващи операции,неправилно самолечение....Говорим за хора с тежки странични заболявания,които можеше да бъдат спасени,ако не бяха наложените ковид ограниченията от хунтата
  • 42 Тошо

    5 9 Отговор

    До коментар #39 от "Елвис":

    Да бе да и ти си от тия невярващите. Гледай само да не го пипнеш.
  • 43 Елвис

    11 4 Отговор

    До коментар #38 от "Тошо":

    Аз също си правя майтапи с така наречения вирус. Утре ще ме блъсне влака и ще кажат, че Коивто го в управлявал. Всеки с повече от две гънки мозък и който не е спал през последната година несъмнено вече знае, че всичко е измама, пропаганда и с каква точно цел се случва всичко това и защо точно сега. Хиляди въпроси, един единствен отговор. Та те дори не изолираха за повече от година вече така нареченото вирусче, чиято смъртност е под 1%! С други думи: ШАНСА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ КОВИ Е 99% В СЛУЧАЙ, ЧЕ ХВАНЕТЕ (в случай, че такова животно съществува). Само дето логиката е следната: НЯМА PCR - НЯМА ВИРУС! Айде честит ви Хелоуин!

    Коментиран от #48, #68

  • 44 Борисов е

    14 0 Отговор
    Патологичен лъжец, който е взел цяла държава за заложник и цял един народ се мъчи да се отскубне от тази хватка! Нека не бъдем заложници повече-да изритаме мафиота на 04.04 със страшна сила!
  • 45 Всичко е измама

    16 3 Отговор
    СЗО и шайката са най престъпните организации

    Коментиран от #60

  • 46 Скоро

    8 1 Отговор
    04.04
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Тошо

    6 6 Отговор

    До коментар #43 от "Елвис":

    Явно си в кръчмарския бизнес щом се засягаш на думага кръчмар. Един съвет да ти дам сменяй професията или бизнеса си че скоро пари няма да видите.
  • 49 Росен

    2 7 Отговор
    Кой отвори ресторантите и изпозарази българите?
    Кой?
  • 50 EdinotBG

    6 3 Отговор
    Хора не се стряскайте, така ще е до изборите. Няма да се учудя, ако ги докарат и до 10000 на ден. Боко иска всички по къщята и да си вземе вота.

    Коментиран от #55, #61

  • 51 Гладът е по страшен от Ковид

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Зигмунд Флобер.":

    Виждал ли си опашките пред бюрото по труда? А знаеш ли шефката какво вика , по броя на CV-та които получавам разбирам колко тежко е положението...Ковид ли? Скоро ще има повече гладни от охранени полицаи... Е тогава? Добре че идат избори за да се размине безумието инак сегашните ще ги събират в чували ....както обичат да се изразяват даже няма да им достигат.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 И в Сърбия ли

    3 5 Отговор

    До коментар #50 от "EdinotBG":

    Бойко го измисли та я затварят. Тролчета за пари сте готови на всичко.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 неграмотен животновъд

    3 2 Отговор
    Тоя вирус не олаби ли сам поради някакви атмосферно климатични изменения нема се иорават нещата.Медицината е безсилна.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП

    0 2 Отговор
    ЗАТВАРЯЙ, ЧЕ БСП ПРОПЛАКАХА...ОСТАНАХА БЕЗ ИЗБИРАТЕЛИ
  • 60 ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "Всичко е измама":

    КАЖИ ГО НА ПУТИН И БАЙДЪН
  • 61 ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "EdinotBG":

    КАК ШЕ СИ ВЗЕМЕ ВОТА, КАТО ВСИЧКИ СА ПО КЪЩЯТА
  • 62 ти платен

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Луи Пастьор":

    трол ли си или от облъчените поклоници на короната, бе зомби? Първо това не са ваксини. Не отговарят по нито един показател на МЕДИЦИНСКОТО определение на ваксина. Това е ГМО - генно модифицирано оръжие. Прочети, информирай се какво е RNK. Как действа при инвазията му в организма и какви са последствията? Не ти ли идва на ум за подписа дето го изискват от тебе при ваксинирането! Протокол за информираност ли му казваха? Не приятел това е "индулгенцията" за производителя, освобождаваща го от всякаква отговорност. Като си вярващ, иди и се боцкай, без да търсиш съмишленици. Или в тълпата не е толкова страшно? Измамно чувство за сигурност? Докато има скотове, ще има и касапи, да ги обслужват.
  • 63 Оня

    3 0 Отговор
    Мисирки,от друго вече не умират хора май.Но като се замисля,след като пребим тази чума смъртноста ще намалее100 процента
  • 64 Дааа

    4 0 Отговор
    Не вярно, ако ще и по 50 хил да казват на ден, хората ще направят обратното, нали го познавате българина, много обича да прави на пук... На 04.04 ще има над 60% гласували, и Краля Слънце ще огасне, а след него един по един ще изринем боклука. Шиши, Домуза, Цеката, водени с байрака Кешев.
  • 65 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    39 ден от началото на тази статистика!Вчера виирусоносителите са 23.799%...в понеделник бе 23.783%, а вторник -вчера 22.764%....64066 + 4201 = 68267 са вирусоносителите последните 39 дни считани от днес назад.355/100000 са вирусоносители вчера.342/100000 във вторник .Преди 8-9 дни бе 302.увеличението за 8-9 дни е 14.929 %.починалите за 39 дни ...2268 + 136 = 2404 са починалите през тези дни от ,когато броя.12.506/100000 са починалите на сто хиляди ...починалите след ваксинация засега са държавна тайна! на власта не и омръзна да лъже,на мен ми омръзна,но ще ги ги броя до 3ти. 04. Лошотията на Субтропичния климат,който измества умерения климат по тези земи все още наши си отива и годината до края си ще е топла и много приятна !Всички знаят,около 10ти 04...Нещото ,което ще тормози дните Ви до изборите ще изчезне....

    Коментиран от #71

  • 66 "Те" на

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Тошо":

    неудобните много помагат да преминат Отвъд. Защото им объркват плановете и рушат статуквото. Примери колкото щеш в света. Ти как провери кое е истина, че изразяваш категорично мнение?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 КОВИТО.......ЦАЙТНОТ ЗА БСП

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "Елвис":

    КАЖИ ГО НА ПУТИН И БАЙДЪН....МОЖЕ И ДА ТИ...ПОВЯРВАТ И ДА СПРАТ ВАКСИНИРАНЕТО
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП

    0 2 Отговор

    До коментар #65 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    АЙДЕ ДЕ...АМИ АКО НЕ ИЗЧЕЗНЕ ВИРУСА СЛЕД 04.04.....2ШЕ СИ ПОСИПЕШ ЛИ ГЛАВАТА С ПЕПЕЛ...

    Коментиран от #74, #75

  • 72 Аз40🏴‍☠️

    5 0 Отговор
    Измама! Маските акумулират бактерии в ноздрите. Бъркането с клечките дълбоко е за да извлече безвредно наличие на бактерии. PCR метода завишава резултатите и прави от нищо-нещо. Това са статистиките за "заразените". Чиста измама.

    Коментиран от #78

  • 73 51064

    5 0 Отговор
    Факти и днес ли сте започнали да триете от рано коментарите на недоволните от управлението на Борисов и ГЕРБ!
    Борисов гордееш ли се с постигнатите резултати с "успешното" справяне с кризата, с онези твари от щаба НОЩ на ГЕРБ и сега как да кажем добра дума за вас ненормлните крадци и лъжци които умориха хиляди Българи с некадърността си! Борисов ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР!
  • 74 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #71 от "ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП":

    10.04ще намалее сериозно!Обикновенно познавам!Седмица след изборите!
  • 75 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП":

    От БаН Ти Дават Прогноза от 35000 до 50000 починали за период от юни 21 до юни 22г, а вие искате тотална точност от един ден!След 10 04 ще има Рязък спад !сега ги бутат до 23%, а тогава ще бъдат под 10% !

    Коментиран от #77

  • 76 Дъртият преборил К19

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    Аз ви казах че ще има зелени паспорти за преболедували болестта ковид деветнадесет така че преболедувалите ваксинираните и с отрицателен тест ще се движат работят и почиват свободно..
  • 77 ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП

    0 2 Отговор

    До коментар #75 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Я МНОГО ВРАЧКИ И ЗНАХАРИ В ТОЯ САЙТ....А ДРУГАРИ

    Коментиран от #80

  • 78 ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП

    0 4 Отговор

    До коментар #72 от "Аз40🏴‍☠️":

    ЩО БОЛНИТЕ ОТ КОВИ ТИЧАТ В БОЛНИЦИТЕ, А НЕ ИДВАТ ПРИ...ТЕБ
  • 79 Ако

    1 0 Отговор
    Определят декември 2019 за начало на заразата донесена от свободно движение на хора и товори covid-19, около 440 дни. При 11715 починали лица са средно на ден (признавам, че "средно" не е подходящо), но починалите са 26. Цифри 120, 130 и т.н. не са нужни, а служат за паникьосване на хората, замазване на хаоса, неспосовността на управляващите да вземат правилното решение. Патки в калчища, локдаун, маски, ваксини, дистанция, дистанционна работа и накрая 120-150 починали на ден?
  • 80 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП":

    Обичам залозите и съм мнОго тоочен!И никога не играя с чужди пари!От 19ти март миналата година се върнах!Докато прАвя Нещо на компа,особенно през зимата ,аз почнах да посещавам сайта ви!вие имате всичко написано от мен,кажете го е не е Вярно от прогнозите??това,че се отрича Нещото,като био оръжие,това,че е създадено да унищожи англосаксонците,ще го видите!Апропо следя ги от близо,там стават неща,които премълчавате...За лондон говоря!Това ,че тук такова НЕЩО-няма,но пък лъжата е голяма....Това,че се манипулира и Вирусоносители и смъртност и самите вие го знаете! остават малко дни и ще се убедите,в това написано по горе.Всеки знае ,тази влна е за да спре хората на 04 да гласуват!Ако продължат с лъжите и след това ще е САмоубийство!!!Просто уотсън-простичко!Да ми кажете през Ноември миналата година имаше над 45% вирусоносители на ден сега най висок процент е днес малко под 24%, защо сега са препълнени болниците???В света има 63 заболели повторно от 115000000 сто и петнадесет милиона,колко от тях са в бг....Няма новородени с антитела,защото плацентата недопуска това....Колко новородени в бг са с антитела,Деца са приносители,но не Боледуват..Колко деца са в болница и защо и на деца се правят тестууууууууувания???Колко Бременни починаха от Ковид по света и Колко в бг.....При положение ,че НЕЩОТО е създадено да не атакува бременни и деца???Лъжат ли Власти бг-ДРОГАРѝО???
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Ай бактън

    1 0 Отговор
    Който умира да умира!И да почва живота!Всички сме смъртни.