Last news in Fakti

24 Март, 2021 20:25 2 480 43

Стоян Мирчев: COVID показа, че Борисов не може да се справи с абсолютно нищо

  • стоян мирчев-
  • covid криза

Натискът върху хората в малките населени места е жесток, за да гласуват за сегашните управляващи, добави депутатът от БСП

Стоян Мирчев: COVID показа, че Борисов не може да се справи с абсолютно нищо - 1
Снимка: БГНЕС

През последните 10 г. в държавата разговорът беше затиснат от „двойкаджията” Борисов, а натискът върху хората от малките населени места е жесток, за да гласуват за сегашните управляващи. Това каза в студиото на „Лице в лице” по бТВ депутатът от БСП Стоян Мирчев и настоящ водач на листата на партията в Перник.

„COVID кризата показа, че премиерът не може да се справи с абсолютно нищо”, добави той.

По думите му през последната година у нас няма никакви реални действия и работещи мерки, които да подпомагат българската икономика.

На въпрос за резултатите от последните социологически проучвания, от които става известно, че обществото няма особено високо доверие в БСП, Мирчев отговори следното: „В момента в държавата не се правят „нормални” изследвания, защото хората ги е страх да дават интервюта и трудно се стига до респондентите”.

Според него натискът върху гражданите на малките населени места е жесток, за да гласуват за сегашните управляващи и разкритията покрай шпионската афера са пиар.

Депутатът от БСП смята, че основният проблем в здравеопазването идва от това, че болниците са с търговски характер, именно заради това 80% от лечебните заведения са концентрирани в големите градове.

„У нас има решения, но няма политическа воля”, допълни Мирчев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да де

    25 29 Отговор
    Ама и вие ако управлявате ще е още по-зле.... Видяхме и "усетихме" с какви "компетентни" кадри разполага вашата партия.... 😂😂😂
  • 2 Бойко Шкафа

    25 14 Отговор
    Е как бе,с пълненето на шкафове се справям отлично..
  • 3 Цецо Апартамента

    23 4 Отговор
    А,аз с покупката на апартаменти на безценица..
  • 4 пройчо

    25 5 Отговор
    цветана ризова е мръсна,мръсна,мръсна гад.
  • 5 Оди се трескай у Сараите

    6 14 Отговор
    П'ЕД'ЕР'УГО ДЕ'БЕЛ'ОСЕ'РА!
    А ПИСЛЕ С ДЕ'БИЛА,КУРИ-ТРАВ'ЕРСА,МАЯ ДЖИБРАТА, ТРИМАТА ПЕН'ДЕЛИ И РИСТЮ БОЙК'ИК'ЕВ С'ОР'ОС'ПИЯТА-ПЕ'ДЕ'Р'АС,....ПАЛЕТЕ МАСКИТЕ И ПИЩЕТЕ,ЧЕ...ВИРУС НЕМА,..ТЪЙ БА У ГЕ ЙЗЕ РА
  • 6 бай Иван

    8 15 Отговор
    Много си млад да даваш оценка на мафиота Борисов.Мирчев..........
  • 7 Познато

    13 11 Отговор
    Абе и вие не сте цвете за мирисане, но в момента гробарите държат и ножа и хляба. Имат мъни– кешат, държат на конци държавните служители и семейктвата им, та...то се знае.
  • 8 оффф

    17 21 Отговор
    Цял свят не може да се справи с вируса, но нейсе, появява се някакъв анонимник и плюе Бойко, че не е всевишен....ай да свършват тея избори, че...
  • 9 Ами Борисов не може да спре Ковида.

    8 1 Отговор
    Защото няма Подводници. Този който има невидими подводници, кораби и самальоти, само той може да спре САЩ Ковид Империализма. Путин, Си Дзи и Ердоган, тримата БОГАТИРА (ТРИМАТА МУСКЕТАРА), само те ще спрат САЩ КОВИД ИМПЕРИАЛИЗМА, другите ще се правим на болни и ще чакаме. Това е.
  • 10 нашия

    9 8 Отговор
    Боко не се спрвя е вие му помагате да не се справя с надеждата да се настаните на неговото място ....а електората го отнася...ама на вас кво ви дреме
  • 11 Не си прав

    11 7 Отговор
    Борисоф ама много добре се справя с гепенето и лъгането! А като заговори за Орешарски и Путин, плюнки хвърчат около него! Хора, мислете и си отворете очите! Умрелите оживяват, а М Костинбродски готви поредната фалшификация!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Стига сте плюли Борисов се справя супер!

    7 7 Отговор
    Неговата игра е правилна в деликатната обстанивка на изнудване от САЩ и НАТО.
  • 14 87654321

    5 6 Отговор
    Като циганка хваната на момента, почна се голямото крякане за да се покрие участието в държавна измяна на цялото проруско войнство. Непонятно кое още крепи социстите и етнистите, туморите на прехода от неминуемото отмиване в историята.
  • 15 Ще гласувам за БСП!

    4 14 Отговор
    Но спрете да плюете против Борисов. Неговата игра е правилна в деликатната обстановка на изнудване от САЩ и НАТО. Борисов е необходим, защото е необходим.
  • 16 Страничен

    13 6 Отговор
    Мирчев, брадата за мъжественост ли е?! Щото при теб не върши работа, не стига!
  • 17 Анонимен

    15 11 Отговор
    Този му писа днес слаб 2 оценка на Бойчето. Присмял се хърбел на щъркел. Вие сте по зле. Бойко ще ви бие с 500.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Другия с коня

    7 6 Отговор
    Трябва да каже нещо Предизборно Червения цървул от БСП,обаче виж Реалността......БCП зa Бългaрия - 15 aгeнтa 12 Възрaждaнe нa Oтeчecтвoтo - 9 aгeнтa 24 Вoля и НФCБ - 8 aгeнтa 9 ДПC - 8 aгeнтa 1 ВМРO - 7 aгeнтa 13 Зaeднo зa прoмянa - 6 aгeнтa 6 AБВ - 4 aгeнтa 17 Грaждaни oт прoтecтa - 4 aгeнтa 5 Възрaждaнe - 3 aгeнтa 7 Aтaкa - 3 aгeнтa 10 Бългaрcкa прoгрecивнa линия - 3 aгeнтa 29 Имa тaкъв нaрoд - 3 aгeнтa 14 Бългaрcкo нaциoнaлнo oбeдинeниe - 2 aгeнтa 18 Изпрaви ce! Мутри вън! - 2 aгeнтa 30 Прякa дeмoкрaция - 2 aгeнтa 28 ГЕРБ-СДС - 1 агент 2 Ние, гражданите - 1 агент 8 КОД - 1 агент 15 Нация - 1 агент 16 МИР - 1 агент 20 Движение на непартийните кандидати - 1 агент 21 Републиканци за България - 1 агент 25 Партия на зелените - 1 агент....Това са агенти на ДС на БКП и ГРУ....и Държавни Изменници

    Коментиран от #25, #38

  • 20 руми

    0 0 Отговор
    казва се сарс 2
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Като 2 капки вода

    6 7 Отговор
    Не се пъни Мирчев - БСП и ГЕРБ са си близнаци ... Стига с тоя съветски цирк на лаво и дясно БКП !
  • 23 Аве ти пък кво

    5 4 Отговор
    Знаеш ве, плющян комунист...
  • 24 Коеачевич

    2 0 Отговор
    ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СЪМЕ СЪГЛАСНИ. ТЕ СА Е.Т. И ТЪР.ДРУЖИНКИ. ПОЛУ ОСИГОРЕНИ ЗДРАВНО БГ ГРАЖДАНИ БИЛЕ В БУЛГАРИШ. Е ПРИ СОЦИЯЛИЗМА НЯМАШЕ МНОГО БОЛНИ И ЗДРАВ СИСТЕМАТА БЕШЕ О КЕИ И ЖИВУЩИТЕ БРОЙКАТА В БГ БЕШЕ ДВОИНА.
  • 25 БАЦЕ БАЦИЛА

    5 5 Отговор

    До коментар #19 от "Другия с коня":

    Кобилкин ,ти да не си теглил файтона на Бай Тошо,че познаваш всички агенти бе?
  • 26 Истината2

    6 3 Отговор
    Някои хора не мислят с главите си.Хайде да сложим на везните Нинова и МУТРА ТА на държавата.Нинова има някакво обвинение ,за което беше оправдана.А Шефа на престъпната шайка от 11.г. все има изтекли КОМПРОМАТИ ,както и до скоро..А колко ограби държавата за тези години.Прост,необразован,с толкова беден речник.И ако има дебат между него и Нинова колко ли смях ще има.Защото Нинова е прочела повече от една книга и знае два чужди езика.СЪЩО ТАКА НЯМА ЧЕКМЕДЖЕ С ПАЧКИ И ЗЛАТО.И ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ЕДИН БАНДИТ И ДА СПАСИМ ДЪРЖАВАТА И СЕБЕ СИ ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА НОМЕР 4 НА 4.4.САМО НАЙ ГОЛЯМАТА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ МОЖЕ ДА ОТСТРАНИ ХУНТАТА ОТ ВЛАСТ.НЕ СИ РАЗПИЛЯВАЙТЕ ГЛАСОВЕТЕ ПО МАЛКИТЕ ПАРТИЙКИ.ОБЕДИНЕНИЕТО МЕЖДУ ВСИЧКИ ПРОТИВНИЦИ НА ДИКТАТУРАТА НА ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ И ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ.УСПЕХ И ПОБЕДА НА 4 4.МУТРИТЕ ВЪН.
  • 27 Последния Софиянец

    7 7 Отговор
    Само БОЙКО и ГЕРБ доказаха , че могат и успяват да управляват България успешно! За сега няма други, които могат да направят това! Затова заслужават четвърти мандат!

    Коментиран от #29, #33, #35

  • 28 Истината2

    7 3 Отговор
    В държавата на мутрите как се живее с 300 ЛВ пенсия.Аз съм почти на 80г.Само за лекарства давам около 80 ЛВ. Ами ток ,вода и други неща.Младите хора също живеят трудно,особено семейните с деца.А за тая корона вирусна епидемия нищо не направиха.Защо сме на второ място по смъртни случаи.Като не можа ха да снабдят с достатъчно добри ваксини ,да има избор ,но купиха най евтината,от която починалха доста хора.Просто не мислят за народа, а само за тях си и за чекмеджета та. МУТРИ ВЪН.
  • 29 Истината2

    8 4 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    И ако спечели БСП И НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ ,първата задача ще бъде съд и затвор за Мутрите.Мутри,вън.
  • 30 DerT

    2 6 Отговор
    Този каза, че Борисов е "двойкаджия". А има ли оценка за бсп? Например 0, 1, 2. Не спомена, че са били заедно с герб досега, което и най-простият двойкаджия в България може да забележи.
  • 31 ГОНЗО

    8 2 Отговор
    МИ КАК ЕДНА ТЪПОГЛАВА СЕЛСКА МУТРА ДА СЕ СПРАВИ С КАКВОТО И ДА БИЛО???? ТОЙ Е МУТРА БЕ ХОРА, ДЕБИЛ, ТОТАЛЕН ИМБЕЦИЛ
  • 32 БСП за България и Радев

    7 7 Отговор
    Истината е че само и единствено БСП и Генерал Румен Радев може да се справят с пандемията. Но докато народът го осъзнае, пандемията ще свърши
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 gEPP

    1 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Стоян Мирчев: COVID показа, че Борисов не може да се справи с абсолютно нищо

    Донякъде е вярно, но ако говорим само за бсп - Борисов се справи. Управлявахте заедно и не направихте абсолютно нищо, ама сега ляляте.
  • 35 ПЕПЕЛИН

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    ТУЛУПА ДА ТЕ ТАКОВА С 200 КРАСТАВ ГЕРБЕРАСТ.
  • 36 Историк

    5 2 Отговор
    Знаете кой е този плъх, слуга на Корнелия:
    Стоян Мирчев е ВНУК НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ЧЛЕН МА ЦК НА БКП, ИНИЦИАТОР НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС НА ТУРСКОТО МАЛЦИНСТВО, ВИЦЕ ПРЕМИЕР НА ГЕОРГИ АТАНАСОВ
    Няма случайни хора в листата на К.Нинова
  • 37 Алексей Сергеев

    6 2 Отговор
    И този внук на комунистическата номенклатура стана кандидат депутат
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 НЕ СТАВА

    5 0 Отговор
    ОЩЕ КАТО КРАДЕЦ НА КОЛИ СЕ РАЗБРА ЧЕ МОМЧЕТО Е НЕКАДЪРНО И ПРЕДАТЕЛ !
  • 40 Не за БСП

    6 1 Отговор
    Въпросът е какво направихте ВИЕ от БСП освен да подстрекавате неспазването на мерки, което предвидимо доведе до нова медицинска криза? Значи вие сеете ракол и анархия, подстрекавате неспазването на мерките, 'вирус няма' каза Фигуранта на Шипка, но видите ли Борисов ви е виновен? Хората не са толкова прости и НЯМА да гласуват за такива като вас!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 chi

    1 1 Отговор
    Той не е назначен за да се справя с каквото и да е, а да осигури зелена светлина за големите крадци да лапат безнаказано!
  • 43 Голяма брада

    1 1 Отговор
    Ама малко мозък. Много си малък да даваш акъл на батя си Бойко.Дръж се за полата на кака си Кури, там е хляба за червени ме ке ре та, като тебе.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове