Last news in Fakti

4 Май, 2021 22:27 9 891 54

Димитър Стоянов: Целувайте му ръцете, но всички ще връщаме раздаденото от джипа

  • димитър стоянов-
  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • секретар на президента

Борисов ще ни завещае дефицит за първото тримесечие от 0,5%, заяви секретарят на президента

Димитър Стоянов: Целувайте му ръцете, но всички ще връщаме раздаденото от джипа - 1
Снимка: БГНЕС

"И днес не се размина. И пак лъжи. ”По време на Служебното правителство (на Герджиков) ... над 100 млн. не влязоха” Наистина?".

Това написа в профила си във Фейсбук президентският секретар Димитър Стоянов.

"Служебното правителтво от 2017 г. остави над 1 млрд. излишък в бюджета (1.3 млрд.). Да попита Ананиев, той беше финансов министър, а ако Ананиев не си спомня, ще му кача отчета. В бюджета тогава бяха вкарани допълнително над 300 млн. от несъбрани такси за концесии.

BTW, Борисов ще ни завещае дефицит за първото тримесечие от 0,5%. Нещо нечувано от много години. И всичко това заради харчовете от джипката. Целувайте му ръцете, но после всички ще плащаме взетите заеми", допълва Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 125 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    99 10 Отговор
    Запомнете !!!
  • 2 Гост затворник

    117 15 Отговор
    Престъпника Емил димитров по прякор ревизията кога ще бъде арестуван!? Трябва ли за всичко да си затваряме очите и да траем, до кога!
  • 3 Майна

    150 18 Отговор
    ПРИБЕРЕТЕ ГО КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО И МУ ВЗЕМЕТЕ МИЛИАРДИТЕ, КОИТО ОТКРАДНА ТОЗИ МЕРЗАВЕЦ!

    Коментиран от #14

  • 4 dfu

    94 15 Отговор
    Не щеме ние тикви,
    не щеме ний пари,
    а искаме ний само,
    човешки правдини!

    :)

    Коментиран от #12, #53

  • 5 НАРОД

    82 15 Отговор
    БОЙКО ДА ЦЕЛУНЕ РЪКА НА ГЕН. ПРЕЗИДЕНТА РЙМЕН РАДЕВ!
  • 6 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    73 20 Отговор
    Ще плащате вие простолюдие и аниматори!! Няма да плащаме аз или Станислав Стъки! Той си вземаше 4 години по 3 милиона държавна субсидия от ММС и никой няма да ни търси да връщаме заемите. Ще връщате вие с ниски заплати и по високи данъци, осигуровки и цени в магазините !

    Коментиран от #17, #20, #28

  • 7 Дедо

    87 13 Отговор
    Те и друго му целуваха мамиц@та им герберска
  • 8 Гост

    143 20 Отговор
    40 милиарда ДЪЛГ направи тоя ПРИМАТ ОТ БАНКЯ И ШАЙКАТА.....ПОНЕ 10 са в ТЯХ......ПРИ ТОЯ ОРЕШАРСКИ ВЗЕХА 1 МИЛИАРД И ТОЯ ВИЕШЕ ЧЕ ДЪРЖАВАТА ПОТЪВА.....ИЗРОД.НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОСТ КРАДЕЦ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ..........И ОБРЕЧЕ ХОРАТА НА ГЕНОЦИД.
  • 9 НАРОД

    65 18 Отговор
    БОЙКО ДА ЦЕЛУНЕ РЪКА НА ГЕН. ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ!

    Коментиран от #34

  • 10 В калта

    54 10 Отговор
    Много станаха дето да им връщаме ...
  • 11 розово

    65 8 Отговор
    Защо не се говори за този над Борисов.Кой е поставил Борисов в стойка партер а от там и цяла България.А може би затова не стига смелост или има някаква зависимост?
  • 12 Мечтател

    15 12 Отговор

    До коментар #4 от "dfu":

    Не е лошо човек да мечтае !
  • 13 ха ха хаааа

    22 48 Отговор
    Ше му целувате с Румбата и други неща ...😁🤭
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 109 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Некадърниците се дразнят от Бойко, заради строежитe на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н., c кoeтo ги кaрa дa ocъзнaят cвoятa нeпoтрeбнocт кaтo хoрa.

    Коментиран от #26, #37

  • 15 Фактъ

    84 15 Отговор
    Ако , не се потърси съдебна отговорност на хунтата , начело с толупа от джипката , трябва да се закрие държавата .

    Коментиран от #27

  • 16 Сталин

    42 13 Отговор
    СЪД И ГУЛАГ

    Коментиран от #21

  • 17 324

    45 8 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Тъпомера го счупи! Ще плащате всички неграмотници, които си повярвахте, че България ви е бащиния и нищо не може да се случи на наглите, но този път ще има и по дърветата.
  • 18 666

    24 43 Отговор
    Тия се взеха на сериозно. Още не са взели властта и започнаха да се оправдават. Ще гледаме пак стар филм. хаха🤩🤩🤩👿👿👿👿💀💀💀
  • 19 Българин

    27 58 Отговор
    Другаря Димитър Стоянов-министър на финансите в служебното правителство на шофьора на самолет-Другаря Радев. Той е! Неговото име е! Върхът на финансовия сладолед! Черешката на бюджетната торта! Великият многознайко на финансовите дела на България! Евалла! Да му се свети името и да пребъде, амин!

    Коментиран от #38, #54

  • 20 Курти и ти си в съдебна зала

    42 12 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Майките от ”Системата ни убива”: Защо ще протестираш с твоите ”безплатни мъжаги” бе, Стъки?
    Организирал бил протест срещу Президента!? И защо ще протестираш с твоите ”безплатни мъжаги”, бе Стъки? Тя тази работа не е за мускули. За тази работа се иска акъл, а не пари.

    Акъл, с който да прецениш ситуацията и да проумееш, че връщане назад няма и времето, в което ти цуцаше субсидий и "заработваше" за някое дофинансиране, защото си много добър в подмазваческата професия, СВЪРШИ. Кой намазал, намазал. Някои ще връщате, а други ще си и платите, за това, че мислихте единствено за собственото си благополучие, оцеляване и забогатяване, а не виждахте мизерията на другите. Даде ви се, а сега виете от мъка, на кого ви оставя бащицата. Сиротни, недолюбвани и убити духом ще шетате по коридорите на съдебната власт. Още малко остана. Ние за какво мислите, че се борим?
     
    Да не очаквате, че ще ни уплашите и че ще се приберем изплашени от вашата визия? Та ние няма какво да губим, но вие явно губите но вие явно губите почва под краката си, когато си помислите, че за нищо не ставате и че не бихте оцеляли в свят, в който Борисов го няма. Той създаде пиедестал за простотията, а вие хорА ще играете, за да убиете чалгата. Колко интелектуално!

    А случайно да забелязахте, че хорА се играят от един месец, от хОра, които искат финансиране, също като финансирането на федерацийката ти, Стъки?
    Не, нали?
    Е,Убит сте и няма връщане назад!
  • 21 Иво

    20 9 Отговор

    До коментар #16 от "Сталин":

    По полека "Сталин" да не те изпратят теб в Сибир. ☠️☠️☠️
  • 22 ТОЧКАТА

    22 5 Отговор
    когато си америчка колония ,точно това става!!!!!..плащаш яко...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Истинският

    26 8 Отговор
    дефицит е много по-голям, поради това, че много задължения на държавата стоят неизплатени. Така че следващите ще бъдат неприятно изненадани. Стара практика е, да ти излезе на плюс, задържат разплащанията - примерно възстановяване на ДДС, плащания по обществени поръчки и тн. ПРеди малко четох че държавата дължи 48 млн лв на фирмата, която е спечелила обществената поръчка за машините за изборите, и кой знае още колко плащания чакат...
  • 25 Този филм съм го гледал

    8 19 Отговор
    Не ви чета размислите. Ще поживеем, ще видим. До тука, кръгла нула.
  • 26 ГОСТ

    18 33 Отговор

    До коментар #14 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Некадърниците се дразнят от Бойко, заради строежитe на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н., С това счупи тъпумера евтини магистрали и след това ремонт на ремонта това ли са му строежите. Да не ти казвам че това движение което е на вън нашите прословути магистрали няма да издържат и седмица. А там ремонт се прави примерно от сто метра от 20 часа до сутринта когато започва голямото движение.

    Коментиран от #29, #43

  • 27 и пълна

    28 7 Отговор

    До коментар #15 от "Фактъ":

    конфискация на имуществото им, за злоупотребите с обществени средства, трябва да ги върнат на народа чрез продажба на имуществото им, запориране на сметки и т.н. трябва да върнат до стотинка заграбеното
  • 28 Оуу

    21 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Ти не беше ли ерген до скоро?Коя пък патка ти върза...
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 5 Отговор

    До коментар #26 от "ГОСТ":

    Разбирам те и ти съчувствам брате...Мъ нидей да съ дразниш ...

    Коментиран от #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ГОСТ

    23 8 Отговор

    До коментар #29 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Не се дразня гледам реално на нещата. Аман от крадци в тая държава които ми бъркат в джоба с техните данъци и схеми за крадене. Сякаш всичко откраднато ще си го носят на оня свят.
  • 32 Аспарух

    22 6 Отговор
    Дон Корлеоне е казал: Аз не искам отмъщение,аз искам възмездие!!! Но въпреки всичко е уважавал едно цвете,което е символ и ще бъде символ на справедливостта-гарденията,която,ако е в горното джобче на сакото-тогава,значи ще чука камбаната,за тези които не знаят какво е уважение и прошка!!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Да,

    18 11 Отговор

    До коментар #9 от "НАРОД":

    Така е най редно, да целува ръка на ген Радев и да се покайва,!
  • 35 Go Hui

    20 24 Отговор
    Стоянов! Ти ли си бъдещия служебен? Стоянов, ако обичаш България си остани фатмак в президенството. Тъпотията нанася най големи вреди, без да знае преносителя и...
  • 36 123

    21 26 Отговор
    След още някой друг месец не само ръцете ще му целувате а и задницата.Всички пишете как Борисов лъгал, но тези партии против Босиов лъжат няколко пъти повече от Борисов.Като Борисов взе заеми за да даде парите в помощи на народа , никой не каза , ама не моля ви се ти си кардец дръж си парите, е тези пари трябва да се връщат от някой. Дефицит ще има в Бюджета не само заради икономическата криза а и заради всенародния спорт наричан данъчна измама, много хора искат да получават пари но нищо да не дават, и да не влагат пари в бъдещето на работниците си.

    Коментиран от #39

  • 37 Тц...

    17 7 Отговор

    До коментар #14 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Водният цикъл на Враца се прави 16 години (разбирай през тия години пътищата бяха в постоянен ремонт), нещо друго да добавиш?
  • 38 А бе

    14 4 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    земи си една дузина памперси и оди шофьора на самолет да те повози малко и след това приказвай.
  • 39 crying moron

    11 19 Отговор

    До коментар #36 от "123":

    Ау, бащицата Боко се събуди и вече не е премиер. И слънцето бавно изгряваше от Запад.

    Поплачи си.

    Коментиран от #40

  • 40 123

    21 12 Отговор

    До коментар #39 от "crying moron":

    Нямам за какво да се притеснявам дали бащицата е на власт или не е , но вие имате защо да се притеснявате след като още не сте го рабрали.В България след 4-6 месеца идва романа ГЛАД написан от другаря Йосиф Всарионович Сталин, ще се научите точно от къде и как изгрява слънцето.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "ГОСТ":

    Имам видеа как за една нощ се изчегъртва старият асфалт до циментовата си основа(именно),а на следващата се полага една педя нов.И всичко е перфектно и без проблемни задръствания за пътуващите.А ремонта на ремонта ще е ....един Господ знае кога .Подобно нещо ( но в много по жалък вид) се опитаха да направят с преасфалтирането на ул.Тидирини кукли в София.Един месец трая одисеята ,за поне пет пъти по къс отрязък.

    Коментиран от #44

  • 44 Ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "Ха ха":

    Ул.Тодорини кукли.
  • 45 С.В.

    6 9 Отговор
    Много тъпанари чета тук
    Тоя който толкова компетентно се е издраскал явно го е хванала склерозата .Много удобно е забравил неговото си "управление"
    А и президентските "секретари" отдавна са доказали че трябва да са начело в опашката за затвора,така че по добре да си затварят устите.
  • 46 NeXu s

    1 3 Отговор
    А от КТБ колко източихте?
  • 47 ГЕРБ

    4 4 Отговор
    Аман от тъпи изказвания.
  • 48 Политолог

    6 7 Отговор
    Митко, защо не си гледаш максималната си пенсия, голямата си заплата и спри да даваш съвети и изводи. Акъл от военни за икономика и демокрация е глупаво и цинично. Не ставай смешен като Радев
  • 49 Бъбу

    7 4 Отговор
    Този знае че е предател и мекере, а предателите и престъпниците са наясно че най доброто средство за отбрана е атаката. Ще ви изхвърлим и вас заедно с продажния ви президент, ще дойде и вашия ред проруски мекере та, няма да ви търпим още дълго.
  • 50 Както отиват

    2 3 Отговор
    Нещата ,май не само ръцете ще му целувате.Защото досега сте показали ,че за нищо не ставате.
  • 51 Аз Негодника

    3 1 Отговор
    Другарю...Уточнявайте си там опорките,че взаймно се самоизключват...Веднъж не подпомагат бизнеса и населението,веднъж много харчат...Не може и агнето да е цяло, и вълка сит...ИЛИ МОЖЕ...А
  • 52 Протестиращ

    2 0 Отговор
    Митко есемеса дали е баджанак на Кауня.
  • 53 Бостан

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "dfu":

    Сега два месеца ще гледате рекламата за дините/кауните/ църквата не ви научи да постите но сега ще ви го приложат Големи икономисти станаха в президенството
  • 54 Чужденец

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Стоянов гуруто на икономикатаще засенчи гечев и нинова /жалко че не можем да го задържим поне година Путин му е предложил да оправи банките в русия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове