Last news in Fakti

12 Август, 2021 18:11 4 233 45

Николай Марков: Депутатите обсъждат цял ден една болница за деца, която не построиха за 30 години

  • николай марков-
  • болница за деца

Да не говорим за кръговете около тези лица

Николай Марков: Депутатите обсъждат цял ден една болница за деца, която не построиха за 30 години - 1
Снимка: Фейсбук

"Днес беше светъл ден за българската демокрация. Парламентарните ни храненици го запълниха с пламенни словоблудства на тема "детска педиатрична болница". Велико!

А сега по същество. Половината от депутатите и 100% от лидерите им са откраднали толкова много пари, че всеки от тях може да построи сам каквато и да била болница", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във "Фейсбук".

"Виждам с очите си седнали на депутатски места пладнешки хайдути, които ако повозя в багажника на личния си автомобил няколко часа ще построи не болница, а десетки болници в цялата страна, без това да окаже влияние на натрупаните му с престъпления богатства.

Да не говорим за кръговете около тези лица, защото те имат пари да построят цяла България, ако я сринем до основи. Такива са нашите стотици милиардери-престъпници.

На този фон цял ден обсъждат една болница за деца, която не построиха за 30 години и така убиха милиони български деца - с престъпна небрежност. Но нали са депутати - с имунитет! Те убиват без много мисъл, тях никой няма право да докосва. Нали?

Досещате ли се как се лекуват такива болни и нагли управници?"


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНАТА

    39 6 Отговор
    Станислав Тодоров Трифонов е излязъл с пост в който описва биографията и миналото на Христо Иванов Бойкикев. С данни за родителите му бивши членове на БКП, с факти че е бил вицепремиер в служебното правителство на Близнашки и министър на правосъдието в 2-ия кабинет на Борисов и се е обръщал към него с "шефе". Мисля тези факти са неоспорими . А сега малко и факти за биографията и миналото на самия Трифонов. Близък с мутрите от зората на демокрацията , техен личен чалга певец , след ликвидирането на много от тях ориентирал се като васал на "Мултигруп" и "Овергаз" на Сашо Дончев. След изгрева на Борисов назначен от Мадридския "спасител" за гл.секрвтар на МВР, негов близък приятел за който агитираше като "най добрия политик заслужаващ да е начело на България" .Също го наричал но не "шефе" , а "началник", водил го в родното си село да "се изфука че сме приятели" (както каза Борисов) пред родителите си и техните съселяни. Ходили заедно на кино , ресторанти и нощни клубове прегърнати. Май се оказва че е бил по близък с Борисов отколкото Иванов(Бойкикев). Неоспорим факт е че същия Борисов е бил водещ на неговото шоу което е изключителна чест. А да дам и пример - Преди известно време Трифонов с бенда си идва да изнася концерт в заведението на Галин Анастасов , известен като Гальо вафлата мъжа на певицата Галена в заведението им "Калоянова крепост". Същия Галин Анастасов заловен със СРС-та за източване на милиони ДС и близък до върхушката на ГЕРБ. Напишете в Гугъл -

    Коментиран от #5, #9, #21, #22

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 0 Отговор
    депутатите са олигарси и не им пука как живе народа

    Коментиран от #16

  • 3 ИСТИНАТА

    38 4 Отговор
    Продължавам.. Напишете в Гугъл - Галин Анастасов измами ДДС. Та като идва с бенда си Трифонов да изнесе концерт на финала прегърнати с Анастасов скандираха -"Герб победа винаги" и ГЕРБ най доброто което е имала България". Та г-н Трифонов, може би сте прав за миналото на Бойкикев (Иванов), но вашата г-н Трифонов е още по зловеща като васал и бивша подлога на ГЕРБ!
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 5 Отговор
    герб партия на мутрите БМБ главната мутра

    Коментиран от #10

  • 5 Отговори

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНАТА":

    Е като Слави е Статукваджия от 90 год Защо се представя за Месия Как подведе толкова българи и Изобщо защо България постоянно все чака Месии Които искат само и единствено за Милиони
  • 6 пройчо

    9 9 Отговор
    Специалист по всичко с очевидни ментални проблеми!!!....Защо да е важно какво е изс@&л във ,,фейсбука,, си ???
  • 7 Гадина

    5 19 Отговор
    Този т. нар. "експерт" много фриволно борави с числата. Това милиардите и милионите ги няма за нищо.

    Коментиран от #25

  • 8 Нека има повече смели разобличители

    24 3 Отговор
    Лошото е, че такива като Марков не се допускат до управлението.Има омерта негласна на всички облажили се през тези 30 години, да саботират всякакви закони, решения и проверки, като как така цървулан или наследника на цървулан, днес е с лачени трандафори и командори наред?!😂😂😂 Обаче да знаят, природата не търпи дисбаланс, рано или късно ще бъдат пометени от лавината народния гняв!

    Коментиран от #18, #27

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНАТА":

    СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ ТРИФОНОВ искае половината от герб

    Коментиран от #12, #15

  • 10 Отговори

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Моля ви Започнете от 90 год насам и вижте в Парламента Сега Гечев и сие които фалираха Банките създадоха кредитните милионери Защо не им търсите сметка Защо не потърсите сметка на предишните главни прокурори Защо мълчите Защо скриване тези Истини Как България е стигнала до тук
  • 11 Демек

    10 1 Отговор
    Си чешат макарите!
  • 12 ИСТИНАТА

    18 5 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ами той вече го получи. Половината от ИТН са бивши от Герб. Пример Момчил Иванов от Търново кандидат правосъден министър бивш активист на СДС и ГЕРБ

    Коментиран от #20

  • 13 Гост

    15 3 Отговор
    АБСОЛЮТНО ВЕРНО.
  • 14 КЪВ ПАРЛАМЕНТ Е ТОВА

    6 17 Отговор
    САМО СЕ КАРАТ И ОБИЖДАТ....БАЦО, ВРЪШАЙ СЕ
  • 15 Отговори

    13 6 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Трифонов е Статукваджия от 90 год насам как успя да заблуди толкова българи и в какво се случи сега Но може би България трябва съвсем да фалира за да се изчисти от кръвопийците които вече 30 год Е разрушават
  • 16 И този

    10 12 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Марков не е по-различен от тези в парламента.
  • 17 Отговори

    6 3 Отговор
    Трифонов е Статукваджия от 90 год насам как успя да заблуди толкова българи и в какво се случи сега Но може би България трябва съвсем да фалира за да се изчисти от кръвопийците които вече 30 год Е разрушават
  • 18 Какво ти управление ?

    4 9 Отговор

    До коментар #8 от "Нека има повече смели разобличители":

    Този е бивш високопоставен служител на НСО,кого назначават там и как ?
  • 19 Stan The Man

    13 3 Отговор
    НАЙ-ГОЛЕМИЯ.
    АДМИРАЦИИ НИКОЛАЙ МАРКОВ.
    НАДЪХВАШ УСПЯВАШ, ПРОДЪЛЖАВАЙ МАШИНА. ТОВА Е ПЪТЯ.
    ДОШЛО Е ВРЕМЕ, КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ
    СЛАВА НАМ БЪЛГАРИО
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "ИСТИНАТА":

    всичко при тях е далавера интереса клати феса упранвляват ни олигарси ДОГАН реди саля сваля правителства пръокопиев ковачки овчаров олигарси капиталисти яхат вече 31 години БЪЛГАРИЯ имаме кевр мафия БОРИСОВ самоуби доста ХОРА то и ДОГАН самоуби един от неговата партия и за пред очи извика мадам В ВЕЛЕВА
    ЕПИЦЕНТЪР да и се оплачи от опръсканикте с кръв стени самоубштия беше емит емир ли та задкулиси брат
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Цял роман

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНАТА":

    Си написал няма и да го чета до края.Незнам кой ти плаща но от такива като теб сме я дъкарали до тука.Слави си е изкарвал парите с музика независимо кой е веселил мутри ли са какви са.Ясно.

    Коментиран от #37

  • 23 Важно е

    11 1 Отговор
    Ива Митева,дето преди изборите се представяше за загрижена да намали разходите за НС,сега първа им защити големите заплати.Коментираше за автопарка на НС.Поне да беше свършила днес това.Да ги предложите на търг.Колко само пари за хотели им плащаме,а те дъвчат дъвки ,за кото хоризонта е друг.Какво стана с комисията,която да провери дипломата на ГЕШЕВ,КОГА?КОГА БОРИСОВ ЩЕ Е В ЗАТВОРА.-НА слави му плащат всичко това да не се случи вече го разбрахме.За политик не става,но вие депутатите свършите нещо да си оправдаете разноските по вас,че ни тежите на шия като руска ютия.
  • 24 Продай България

    3 4 Отговор
    Факти платени от Серос и Dw
  • 25 БСП на Бунището

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гадина":

    Годината е 2005 та.Управлява Тройна коалиция БСП ДПС и НДСВ ...Президент е Георги Първанов БСП ,а вътрешен министър Румен Петков Татяна Дончева и Мая Манолова са депутатки от БСП в 40 НС...Корнелия Нинова е зам министър на Икономиката,а осъдения за кражбата на 26 милиона Румен Овчаров от БСП е Министър на Икономиката...Пеевски е министър на Държавния Резерв....Николай Марков е подполковник от НСО тогава и охранява Политици.....И изведнъж подава ДОКЛАДНА ,че охранителите са принуждавани да правят аудио и видео записи на Охраняваните политици и да ги предават Нагоре.....Нагоре е Румен Петков и президента Първанов с цел Изнудване и извиване на ръцете на политиците и продажбата на записите на Мутри и Олигарси....След седмица Николай Марков е УВОЛНЕН....И КОЙ да направи Лустрация????

    Коментиран от #30

  • 26 Голями

    3 1 Отговор
    Следователи ще ми дойдете.Защо не пишете че ББ ви управлява 30г а е осъждан в няколко държави за кражби на коли ами шкафчета кюлчета ами Барселона а.Кусури колкото искаш.Така ще си стоите без НС.
  • 27 Дърт козел

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Нека има повече смели разобличители":

    Нищо няма да бъде пометено.

    Коментиран от #31

  • 28 И която

    3 0 Отговор
    Гн Марков, струва по малко от 1% от грабежите извършени от Мутрите на гроп - мвро за 1г... Мутрите от Гроп-Вмро в затвора!
  • 29 Много

    5 0 Отговор
    Точен коментар.Браво.
  • 30 Кандидат Милионер

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "БСП на Бунището":

    И КОЙ е Статуквото...???
    ..Мая Манолова е депутат от БСП в 40 то,41 то и 42 то НС от БСП.....Татяна Дончева е депутат в 39 то,40 то,41 во,42 то НС от БСП.....Първата е депутатка 12 години,а Дончева 16 години и следват 45 то и 46 то злополучни НС и за двете Статукваджийки.....Обаче Протестирали срещу Законно избраната Власт по член 95 от НПК.....срещу ГЕРБ управлявали 7 години от 2014 та след Орешарски.....
    ..

    Коментиран от #33, #34

  • 31 Помак

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Дърт козел":

    Е как таа, има кражби на лице затвор трябва за мафиотите!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Човек

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "Кандидат Милионер":

    ... Всички Които са Против Мафията мВро-Гроб-Воля-Нфсб-шиши-местни и регионални самозабравили се дерибей са Читави Хора!.. Мутрите най скоро в ареста.. От там без! присъда, само с Протокола от полицая дознател към затвора.. И затвора ше е Остров Белене!!!... Слави трифонов игра коварно опита се да отклони вниманието на обществото от МутроМафЕотите... Свобода на народа!.. Наглите и самозабравили се Пом*аци!!! на Бойкои компания!!! повече няма да тормозят Българите!
  • 34 Умен по цялата глава

    2 3 Отговор

    До коментар #30 от "Кандидат Милионер":

    И какво направиха за България трите Статукваджийки - Манолова,Дончева и Нинова...??? Ами в 40 то НС Манолова внесе поправка в НПК,Дончева като шеф на Правната Комисия я внася за гласуване в пленарна зала и става Поправката Ванко 1 след която Сутеньор на малки момиченца като Проститутки излиза на Свобода Законно след 2 години от 16 годишна присъда.....И не се знае колко като него Осъдени....Разделят си според слухове по един милион лева и сега Ванко 1 е в Канада.....
  • 35 Шайба

    4 1 Отговор
    "Бежанците" само това и чакат,да надигнем малко глава за да ни налазят като скакалци,а не дай си да не ги допуснем в хубавата си страна и веднага ще ни заклеймят като фашисти и расисти.
  • 36 Шайба

    3 2 Отговор
    Имам въпрос към господин Марков "Как се строи къща с разграден двор току до циганската махала?"

    Коментиран от #38

  • 37 хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Цял роман":

    Дали с музика или е прал нечии мутренски пари и са спонсорирали предаването му, знае ли човек.
  • 38 Другия с коня

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Шайба":

    С куче Питбул в двора..Даже и Каракачанка и едно в десния ъгъл - Кане Корсо.....В резултат ще имаш нахранени кучета и много изядени циганчета....

    Коментиран от #40

  • 39 Чип и Дейл

    0 0 Отговор
    ДС служби!
  • 40 Шайба

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Другия с коня":

    Тъй де,ама като кучетата ни са вързани и не смеят дори да лаят,защото иначе ще им спрат събсидиите,какво правим тогава?
  • 41 АМОН

    3 0 Отговор
    ТАЗИ ГОВОРИЛНЯ НАРЕЧЕНА ПАРЛАМЕНТ СКОРО ЩЕ ХЛОПНЕ КЮПЕНЦИ.

    СЛОВОБЛУДСТВАЩИТЕ ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ ЩЕ СИ ОТИДАТ НАРИТАНИ ПО ПОДОБАВАЩ НАЧИН ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ.

    ПРАВЯТ ВРЕМЕННИ КОМИСИИ ОГЛАВЯВАНИ ОТ Г-ЖА СЕСТРА ГАЛЕВА, А ПОСТОЯННИ КОМИСИИ ПО БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ , ПОЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , ПО ........... НЯМА!!!!

    ЗАЩО НЯМА ПОСТОЯННИ КОМИСИИ БЕ ИЗРОДИ БЕЗПОДОБНИ?!!

    ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЕТА ДА ПРОМЕНЯТЕ БЮДЖЕТА.
    Защото искате да хвърлите държавата в онова което направихне през 1996-7 година!!!

    Сори другари от ДПС но номера с ЧИЧИБАБА , ЗЪРНОТО И ТОКА няма да мине.
    МЕСТОТО ВИ НЕ Е В ЗАТВОРА , А В ЛОВЕЧ И СКРАВЕНА.

    СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО Е ИМАЛО ЛАГЕРИ КАТО ЛОВЕЧ И СКРАВЕНА?!! Да не би да си мислите , че там са били само ангели небесни?!!

    ИМАЛО Е И ИЗМЕТ КАТО СЕГАШНАТА.
    ВЕРВАЙТЕ МИ!
  • 42 Шайба

    1 0 Отговор
    В началото сме на ново велико преселение на народите,богатствата на Европа плюс застаряващото й и джендърясващо население с безумни политики на отворени врати са като магнит за ордите идващи от изток и от Африка.В следващите десетилетия все повече и повече бежанци ще настъпват към Европа подгонени от глада,войните и климатичните промени и когато тръгнат със стотици милиони наведнъж просто няма как да устоим ако не сме подготвени,та ние сме само шепа народ на кръстопътя,които се карат кой колко бил прибрал,вместо да седнем да мислим как да се спасим всички заедно от идващите световни катаклизми.Хората усещат идването им инстиктивно и затова всеки прибира като за последно,първичното надделява и ако не успеем да го преборим от сега,сетне ще е вече късно.Земята ни е безценна и тя е,която има истинска стойност,а не офшорните сметки,спестовните влогове или златните кюлчета в шкафовете и колкото повече българи по-скоро осъзнаят това,толкова по голям шанс имаме за оцеляване като народ,защото да се заравяме в земята и да чакаме до второ пришествие,както правим в момента ще е наистина глупаво и жалко,а сме народ способен да обръща времето,както неведнъж сме доказвали в славната си история и сега отново е дошъл момента да покажем на света кои наистина са българите,не разбира се онези крадци и чергари(чалгари),дето им берем срама и ги издигаме незаслужено до небесата,докато напълно се самозабравят.
  • 43 Митко

    0 0 Отговор
    Хайде стига с тия експерти... този пък милиционер Николай Марков експерт в нсо какво се обажда по въпроса с болницата?
    Ако трябва и един цял месец ще се занимават само с тази тема, и да се решава проблема най-после!
  • 44 rosen

    1 0 Отговор
    отварят Белене и всички които са участвали в управлението , лежат там толкова години колкото са били на власт.
  • 45 Умора

    0 0 Отговор
    Марков ,Марков,какво разбират пия ните ман гали от политика?Имаш вид на азовски офицер.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове