Last news in Fakti

15 Август, 2021 13:43 5 451 192

Христо Иванов: Истинските поръчители на насилието са Борисов и Гешев

  • христо иванов-
  • демократична българия-
  • полицейско насилиев-
  • бойко борисов-
  • иван гешев

Борисов и Гешев са били част от укривателството на това престъпление, защото това, което видяхме на записа, е престъпление, коментира съпредедателят на "Демократична България"

Христо Иванов: Истинските поръчители на насилието са Борисов и Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

Борисов и Гешев са били част от укривателството на това престъпление, защото това, което видяхме на записа, е престъпление. ... Бойко Борисов се скри от парламента и не стана депутат, за да не понася отговорност. Утре ще внесем искане да бъде изслушан в Народното събрание и Иван Гешев". Това заяви пред БНР председателят на ПГ на "Демократична България" Христо Иванов в коментар на показаните за първи път след година в Народното събрание в петък кадри на насилие над протестиращи от антиправителствените протести през 2020-а година.

По думите му част от това престъпление е и потъпкването на достойнството на българската полиция, която е един от символите на републиката: "Това престъпление включва политическите поръчители. ... Сега и Младен Маринов и Христо Терзийски (министри на вътрешните работи от ГЕРБ - б.р.) са депутати, осигурен им е депутатски имунитет, за да не бъде възможно да им се търси отговорност. Истинските поръчители и укриватели на това тежко престъпление са Борисов и Гешев".

Според Иванов трябва да се спре да се говори за партии на протеста, а да се говори за хора, които са били на протестите и знаят какво е изкарало хората на улиците: "Хората искат публична и отчетна власт, упражнявана по прозрачен начин пред тях".

Той беше категоричен, че всеки, който иска да получи подкрепата на ДБ, ще бъде питан какви хора предлага.

"Призивът ни е да седнем и да изработим цялостната формула на правителство", заяви съпредседателят на ДБ и уточни: "За да няма избори сега, понеже този парламент не можа да роди пълноценно политическо управление и ние трябва да намерим някакъв заместител, който да ни спаси от това да хвърлим страната към избори, затова предлагаме правителство за 6-8 месеца. Единственият ни твърд призив е да има равноправни професионални преговори".

Иванов категорично подчерта, че ГЕРБ и ДПС не трябва да се включват не само в преговорите, но и споразумението за бъдещото правителство да бъде така конструирано, че да не допуска тяхното влияние върху работата на това управление, защото то може да бъде избрано с 60 гласа, но може да бъде свалено със 120.

Съдебната реформа е ключова, посочи Христо Иванов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 65 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги И

    97 32 Отговор
    Не издържах да изгледам цялото видео.Тези хора трябва да се накажат.И ако този път прокуратурата си затвори очите да се вдигаме отново на бунтове.

    Коментиран от #29, #33, #80, #123

  • 2 Ива

    62 25 Отговор
    поръчители на полицейското насилие са Борисов и Гешев ОК И КАКВО ПРАВИМ ?

    Коментиран от #77, #112

  • 3 Мишо Бирата

    55 16 Отговор
    ... Бай Ставри е готов да ги подслони за някоя и друга годинка под крилото си !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кой

    23 8 Отговор
    друг ?
  • 6 Гледал съм много филми на Ужасите

    62 22 Отговор
    Но това видео е изключително тежко.

    Коментиран от #85

  • 7 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    33 14 Отговор
    Херо не му даде да подаде оставка
  • 8 ИТН

    58 25 Отговор
    Христор не бил искал постове а ? ХАХАХА

    Коментиран от #18

  • 9 Раданч Татлъту

    46 26 Отговор
    Гордея се с Ицко Бойкикиев!Той е най-реформираният марксист в България и ще ни доведе до състояние на Нирвана!🤡👍
  • 10 Професора

    40 17 Отговор
    На 100% са еднокнижния и калинката му от прокуратурата!
  • 11 Милиционерите

    51 19 Отговор
    Да се арестуват и да кажат кой нареди побоя. По закон трябва да спрат като са ги обезвредили. Кой мареди да се теглят деца от тълпата на случаен принцип и да ги бият с белезници зад колоните. Всички участвали в понеделник на разпит при Бойко Рашков на ГМто. Вече се знае кои са участвалите а на русата златка имаме профила във фб

    Коментиран от #139

  • 12 СЙЙКА

    29 9 Отговор
    В ОТПУСК СЪМ, ШЕФЕ ГОЛЯМ СИ КАК ГО ИЗМИСЛИ
  • 13 пепи

    44 25 Отговор
    Никой не иска Чалгароталибанската партия вече са под 4% и след есента скоро няма да ги видим!

    Коментиран от #113

  • 14 choko

    29 12 Отговор
    Сийка- кесийка гнила
  • 15 Геноцид

    53 24 Отговор
    След всичкото това безобразие, Борисов и Гешев трябва да са подсъдими.
  • 16 !!!?

    44 24 Отговор
    Този изпортен политик продължава да злобее понеже не му се отдава да осребри "обождението на Росенец" от турско робство !!!?

    Коментиран от #22

  • 17 Точно

    52 16 Отговор
    Пост нa Глaвния прoкурoр нa 11.07.2020 г. ден cлeд издeвaтeлcтвaтa нaд прoтecтирaщитe от полицията нa 10.07.2020г.вeчeртa:

    "Прoкурaтурaтa зacтaвa зaд зaкoнocъoбрaзнитe дeйcтвия нa МВР cрeщу прoвoкaциитe нa плaтeни aгитки нa Чeрeпa и други oлигaрcи. Нямa дa пoзвoлим нaрушaвaнe нa кoнcтитуциoннo уcтaнoвeния рeд oт лицa oт криминaлния кoнтингeнт. Блaгoдaря нa вcички пoлицaи, кoитo зaщитaвaт грaждaнитe!". OCТAВКA ВEДНAГA! ЗAТВOР!
  • 18 Раданч Татлъту

    36 20 Отговор

    До коментар #8 от "ИТН":

    Ицко иска само пръче от баницата.Влез му в положението ,все пак той никога не е работил!🥳👍

    Коментиран от #88

  • 19 анонимен

    36 16 Отговор
    Еее,Ристе пак яхна вълната....

    Коментиран от #23

  • 20 смерш

    41 10 Отговор
    При едно реалистично разследване на тези кадри трябва да се обърне специално внимание за проверка наличието между кадровите служители на МВР на облечени като полицаи мутри и биячи от паралелните на герб силови структури!
    Това не може да бъде проблем ако се разследва както трябва!
    Специално трябва да се разследва самоличноста на жената в униформа ритаща абсолютно целенасочено и жестоко един от вече окованите и нахвърляни по земята младежи!

    Коментиран от #140

  • 21 Мммммм

    35 26 Отговор
    Не, че защитавам някого или даже и не бих искал да съм на мястото на битите. Но да питам-по-какъв начин се спира протест? Как ли спират протестите в Европа, които започват да излизат от контрол? Може би, жълтите жилетки във Франция не ги бият и не ги пръскат с газ, вода и т. н.? Как се спира протест? Който излиза от контрол, започват да се хвърлят бомби и т. н.? Как се спира протест?

    Коментиран от #32, #47, #96, #116

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Раданч Татлъту

    19 13 Отговор

    До коментар #19 от "анонимен":

    Пак ли е с гумената лодка?🚣‍♀️🚣‍♀️🚣‍♀️

    Коментиран от #46

  • 24 Карл Маркс

    25 14 Отговор
    Гешо ги е нахъсал дрипите и ги е уверил, че съдебно преследване няма да има за насилието над гражданите
  • 25 ЧАПАЕВ

    30 31 Отговор
    ВИНОВЕН Е РАДЕВ, ТОЙ Е БИЛ ТОГАВА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ!
  • 26 Хасан Азис

    20 14 Отговор
    Така ли Прокопиев ги инструктира да искат постове ?!
  • 27 Леле

    36 24 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Христо Иванов: Истинските поръчители на полицейското насилие са Борисов и Гешев"....Напротив! На Борисов му беше ясно от първия ден, че му готвят капан и ако има и най-малкото насилие ще трябва да подава оставка за трети път. Затова беше наредил на полицията да няма насилие и тя търпеше издевателствата и гаврите на лумпените от тълпата. Ха сега ми слагайте минусите, но това е чистата истина. В друга държава при същото поведение тия лекенца щяха да бъдат опердашени яко и нямаше и да помислят повече да хвърят павета или да палят слама в краката на полицаите.

    Коментиран от #34, #145, #146

  • 28 !!!?

    11 13 Отговор

    До коментар #22 от "Кьорав":

    Пази се, ваксинирай се, носи маска и не прекалявай с алкохола !!!?

    Коментиран от #61

  • 29 О аз

    30 18 Отговор

    До коментар #1 от "Георги И":

    не можах да изглеждам видеото ! Имах чувството , че се задушавам от гняв и болка ! Тези са родени за еничари - грозен садизам , примитивна агресия и НИЩО ЧОВЕШКО !
  • 30 Бойко Рашков

    18 13 Отговор
    Къде е бацо два дни, миналата седмица мноо ланкаше. Да доди в понеделник на ГМ то да му покажем една дамажана
  • 31 !!!?

    16 12 Отговор
    Шефе усетиха се, вече знаят че ти си им заповядал от Банкя побоя на тия тъпи протестиращи. Сега кво да пишем кого да плюем?
  • 32 смерш

    13 18 Отговор

    До коментар #21 от "Мммммм":

    Протест се спира с твърди действия на овластените за потдържане на вътрешния ред репресивни структури!
    Но тук става дума за безсмислено и жестоко целенасочено насилие върху вече оковани в белезници/т.е. "обезвредени"/младежи нахвърляни като добитък на заколение по земята!
    Впрочем за сведение във всички областни дирекции на мвр има "наказателни"групи периодично изпалзване за респектиране на ръба на закона в повечето случаи от т.нар."борба с масови безредици"!

    Коментиран от #78

  • 33 ДОБРЕ

    8 18 Отговор

    До коментар #1 от "Георги И":

    ГЕЙШЕФТ И БОЙКА СА ПОРЪЩИТЕЛИ,НО ЗАЩО ТЪЙ НАРИЧАНИТЕ ПОЛИЦАИ ИЗПЪЛНЯВАТ БИЯТ ДО УБИВАНЕ ?ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО!НЯКОЙ ПОДКРЕПЯ БОЙЦИТЕ-ТЕРОРИСТИЧЕСКИТЕ ОТРЯДИ ЗА БЪДЕЩИ ПОРЪЧКИ ДА ИЗЛЯЗАТ ЧИСТИ.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Дядо Гъдю

    15 4 Отговор
    Политици-втора употреба
    се нагаждат
    и се снаждат
    за злоупотреба!
  • 36 Колега

    18 6 Отговор
    Познавам Любомир Христов - баща на Христо Иванов. Беше ми колега в КНИПИСМ "Заводпроект",на ул."Гурко" 12. Работеше като началник отдел строителен на петият етаж в стаята до асансьора. Беше добър специалист. Същевременно за известен период беше партиен секретар на проектантската организация която беше над кукления театър. След него партиен секретар стана Михаил Михайлов/прекрасен човек и специалист/за жалост заболя от захарна болест, беше му ампутиран единия крак и по-късно почина. Последен партиен секретар стана Таня Христова. След промените тя се омъжи за човек симпатизант на СДС и още на другия ден след учредяването на СДС започна да носи значка с лъвчето на костюма си.
    Майката на Христо също беше член на БКП. Тя е родена в Москва и съм виждал двамата родители Да водят малкия Христо по манифестациите на първи май девети септември 7 ноември
    За жалост не мога да кажа нищо добро за таткото на Христо. Меко казано Той беше ЦЕРБЕР. ЕТО ЗАЩО НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ХРИСТО СЪС СЪВСЕМ ЧИСТИ НАМЕРЕНИЯ Е ВЛЯЗЪЛ В ПОЛИТИКАТА И ЗАТОВА НЕ МОГА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО.
    Въпреки това одобрявам много от нещата за които той се бори иска да промени в България

    Коментиран от #111

  • 37 !!!?

    22 12 Отговор
    Кой вдигна юмрук срещу държавата !!!?

    Коментиран от #40, #56

  • 38 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    15 12 Отговор
    Разбира се, че Бойко Борисов и Иван Гешев са виновни! Ти като какъв ще одобряваш кои министри да бъдат избрани,като човек на Иво Прокопиев ли?

    Коментиран от #53

  • 39 Продажнико

    7 1 Отговор
    Хората с морал и принципи, с подли продажници и подлоги на прокопиевото задкулисие, няма да преговарят! Можеш да преговаряш и направиш правителство, с останалите подлеци и огледалният образ на ДБ, Герб!
  • 40 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    8 9 Отговор

    До коментар #37 от "!!!?":

    Бойко Методиев Борисов,Иван Гешев,Ахмед Доган и Иво Прокопиев!
  • 41 мещо не ми се нрави физиономията му

    7 7 Отговор
    на тоя, обаче прави правилни, кратки и ясни заключения. Което си е право, право си е. Затвор. Задълго.
  • 42 Диоген

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Единственият ни твърд призив е да има равноправни професионални преговори".
    ----
    Равноправни,когато имаш достатъчно депутати,а ти нямаш.
    Професионални(вече си напик@ал крушите,а сега подбираш-тая пик@на,тая-не)
    Когато си наплюл подадена ръка какво да се очаква от теб?
  • 43 Джамбаза

    13 2 Отговор
    "...защото това, което видяхме на записа, е престъпление."

    Христо е знаел за това престъпление, а е мълчал.
  • 44 Чичо Чери

    6 9 Отговор
    Баце да нее дошъл в Дубай, че да го опердашим като шиши. Два дни се е покрил яко

    Коментиран от #48, #51

  • 45 Добре

    21 2 Отговор
    Според мен ,всичко това е добре режисиран спектакъл.Как пък тъй ,аз,обикновена баба ,знаех за това видео,а сега Христо Иванов се прави на ущипана госпожица.Понеже се оказаха некадърни да свършат нещо полезно за хората, и понеже се очертава дълго още да се карат помежду си "кой да кара влака",и понеже Сл.Трифонов ги навря в ...,сега се връщат на мантрата ББ и ГЕШЕВ.Чудя се само как Христо Иванов си представя да диктува на Сл.Трифонов какво да прави.Тайната на успеха е да надграждаш,а не да рушиш само.Ама къде толкова акъл.Като във вица"Господи не ми трябва крава,направи така,че да умре кравата на съседа Жалко,че потърпевши сме обикновените хора.

    Коментиран от #49

  • 46 анонимен

    16 1 Отговор

    До коментар #23 от "Раданч Татлъту":

    Сам,самоотвержено,с голи гърди ще громи врага...Сега си вдига цената,скоро ще се опита да осребри геройството...
  • 47 Амиии...

    9 11 Отговор

    До коментар #21 от "Мммммм":

    За всеки случай протест не се спира със скрит полицейски бой по сокаците.Тия полицаи си личаха че се забавляваха.Аз го наричам болно извратен кеф.Душевен оргазъм.Социопатия.

    Коментиран от #58, #122

  • 48 Ами

    11 1 Отговор

    До коментар #44 от "Чичо Чери":

    Ами и той гледа сеир и чака да се самоизчегъртат.
  • 49 Брендице

    5 2 Отговор

    До коментар #45 от "Добре":

    Ти нали беше българка пак ли смени Ника
  • 50 Българин

    15 3 Отговор
    Политическа криза, социална криза, здравна криза, тия с какво се занимават,с това да се занимава българският съд,защо занимават общественото мнение
    Какво донесоха протестите миналото лято
    "Партии",които четири пъти не можаха да излъчат правителство

    Честито!
  • 51 Пантагрюел

    3 7 Отговор

    До коментар #44 от "Чичо Чери":

    В Турция е,на хамам.
    за,, аудиенция" при Ердоган.
    (Ако ме разбираш правилно?!)
  • 52 Го4о

    19 2 Отговор
    На наследствения комунист Боикикиев много започна да му лопа плямпалото.
  • 53 Щом искат подкрепа

    4 13 Отговор

    До коментар #38 от "ДБ=ДПС=ГЕРБ":

    Не може да не се съобразяват с неговото мнение за това кои да бъдат министри
  • 54 Голем смях

    21 11 Отговор
    Малко ги биха наркоманчетата.За 30 лв. псуват и провокират полицията.Хвърлят камъни и факли срещу полицаите.И всичките келеши голи ..Тези примати в САЩ щяха да са вече по гробищата или по затворите.Да нападнеш полицай...Може..в България..И вече си герой ..на протестиращите ,умните,красивите,..алчните ,платените ...А Христо Иванов е най-голямата храчка.
  • 55 Никой

    16 2 Отговор
    Не ни отвличайте вниманието !
    Сформирайте правителство, държавата да функционира! !!
  • 56 Много юмруци се вдигнаха

    5 12 Отговор

    До коментар #37 от "!!!?":

    Но не срещу държавата а срещу мафиотския модел на управление
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Аз гледах

    14 8 Отговор

    До коментар #47 от "Амиии...":

    Гледах по телевизията,как протестиращите БУТАТ на предна линия жени и,понеже не можаха да провокират полицаите,са си казали,я чакай да си спретнем едно театро.Актьори,камера..Ох горките МИРНО протестиращи.Живи да ги ожалиш
  • 59 Сокол

    15 2 Отговор
    Ама оня същия Борисов ли, дето му се надупи да те прави министър, или някой друг?
  • 60 Започнаха да ги разкриват

    4 8 Отговор
    Последни новини! От фейсбук групите "Обществен контрол", "Референдуми за справедливост" ,"Каузата е България", са успели да идентифицират самоличността на повечето лица участвали в полицейското насилие и гавра над протестиращите Български граждани. Още снощи стана известна самоличността на Андон Андонов ръководител на СПС( Специализираните полицейски сили). Според членове на групите след падането на Борисов се е срещал с протестиращи и е уверявал колко е бил за тях и ги е подкрепял. На кадрите се вижда че същото лице не рита Българските граждани но ги удря и дава заповеди на подчинените си. Разкрита е самоличността и на русата полицайка с особена жестокост малтретирала гражданите. Издирват се и още няколко лица. От фейсбук групите апелират към xилядите си членове да не упражняват саморазправа с въпросните лица а да бъдат предадени на правосъдието. В интерес на истината от снимките на фейсбук профила на тази руса полицайка Gergana е наистина красива млада дама. Ще напиша и линк към профила й но без ком защото тук не се толерират линкове към сайтове. Ето поста на групата "Обществен контрол" - Преди малко я получихме на редакционната поща. Казва се Гергана Сотирова. Линк към личния ѝ профил:
    gergana.sotirova.946

    Коментиран от #62

  • 61 Точно

    7 7 Отговор

    До коментар #28 от "!!!?":

    Кадрите от насилието са потресаващи. И аз подкрепям всеки, който заклеймява такова безсмислено насилие. А такива като Вас , на които подобни гледки доставят удоволствие и подкрепят садисти и извратяняци - за мен и те са садисти. Да полицаят се гаври с момичето!!! Отвратотелно поведение. Гнусно! Явно ви харесва?! А коментарът Ви е тъп. Папагалско повторение. Измислете нещо Ваше.
  • 62 Да започнаха

    9 10 Отговор

    До коментар #60 от "Започнаха да ги разкриват":

    Самоличностите на полицаите изверги един по един...Създадена е фейсбук група "Обществен контрол" в която вече членуват хиляди и се издирват извергите в униформи. Първия разкрит е началника на СПС( Специализираните полицейски сили) инспектор Андон Андонов. До момента 7 хиляди и 450 човека афишират страшна саморазправа с него и близките му. Каскет, вкарвай yрoдите в затвора , иначе народа взема правосъдието в ръцете си!

    Коментиран от #63

  • 63 Стойко

    10 12 Отговор

    До коментар #62 от "Да започнаха":

    Под много статии в сайта в темите за полицейско насилие и извращения публикувах видеото което снимах с телефона си как полицаи в ранния следобяд на 2 септември миналата година блъскаха с щитовете , удряха с палките и пуснаха сълзотворен и паралитичен газ и как жена на средна възраст до Манолова викаше" спрете , тук сме повечето жени". Но полицаите с пълна екипировка с щитове и палки продължиха с маймунски викове "Само Герб ". А няма да забравя и друг факт. Костадинов лидера на партия ВЪЗРАЖДАНЕ с мегафон в ръка казваше " Не бийте хората , защото утре ние ще дойдем на власт и няма да ви се размине". Но полицаите yрoди продължаваха. Колко пророчески са били думите на Костадинов защото след по малко от година, страшното и справедливо възмездие идва за тях.

    Коментиран от #69, #141

  • 64 Бойко

    13 6 Отговор
    Бойкиев също като Цветанов произнася присъди по медиите и казва кой е виновен и кой не! Това е "политик" който всеки ден (денонощно) говори за законност! Дайте му да е главен прокурор и ще млъкне.
  • 65 Иван

    6 9 Отговор
    Много е странно тези полицаи биячи и насилници , когато Костадинов по мегафона ги предупреждаваше да не бият хората защото утре сатрапа ще бъде свален и други ще бъдат на власт, не са ли замислиха че е точно така. И ще им се търси отговорност ,и наказателна, и съдебна и обществена . Защото бе видно че Борисов е пътник , колкото и с насилие да се опитваше да спаси властта. Не се ли замисляха за това когато пребиваха вързаните хора?
  • 66 Много овчи народ

    16 4 Отговор
    Да вярваш на комунето Бойкикев,трябва да си много зле.И чак му реагирст на тъпотиите .Къде е Илчовски,комуне?
  • 67 QHQ

    17 2 Отговор
    А Вашите истински поръчители и господари кои са да ни разигравате тези театри пред очите, господин Христо? Не сте ли всички едни и същи марионетки от различни партии в ръцете на вашите върховни господари? Народите ще се събудят рано или късно. А вас дано Истинския Бог на човеколюбието ви съди някой ден за това, което причинявате на човечеството.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Вида

    7 3 Отговор

    До коментар #63 от "Стойко":

    Ние коза в парламента няма да допуснем!

    Коментиран от #176

  • 70 Активист на БКП

    2 7 Отговор
    И двамата -в затвора ! С тях и Деса Дуловската !!!
  • 71 Бойкикев конуне

    15 6 Отговор
    А,забравих.И паленето на слама в краката на полицията.Дайте видео!
  • 72 Методи

    8 8 Отговор
    Сега отворих профила на тази руса полицайка Гергана Сотирова във фейсбук. Има малко над 500 приятели в списъка си. Предимно са от РДВР и СПС. В нейния списък е и Антон Златанов който тогава лично ръководеше операцията и който от Рашков бе назначен за 1 ден за гл.секретар на МВР на мястото на Ивайло Иванов и след като гражданите се възмутиха че лично е заповядал да бият хората и Рашков го махна
  • 73 Стига, махайте се

    20 3 Отговор
    Боже, Боже държавата е разбита, лъжливи министри, зелени чорапи, тетки мажоретки, този строител с пробивна майка, хаджията, фигуранта трябва да си идете и да се върне спокойствието. В този светъл ден затова се молим хората!
  • 74 димки пушилки

    14 3 Отговор
    Ристю , приказки много , резултати никакви , та имам една стара каца , мястото би ти паснало , защо и се не побиеш за чеп , е разсолницата все пак ще изтече , ама кацата ще придобие завършен изглед.
  • 75 Отмъщението е НЕИЗБЕЖНО !!!

    6 9 Отговор
    Око за око, зъб за зъб !!!

    Коментиран от #147

  • 76 Продай БГ

    12 6 Отговор
    Ристьо какви глупости дрънка?
    Борисов и Гешев са поръчали точно тези да набият. А, останалите протестиращи?

    Коментиран от #84

  • 77 Емил

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ива":

    Купувайте яко акции на. PLTR, QS, NKLA. Ама мн. яко.
  • 78 Даааа

    12 7 Отговор

    До коментар #32 от "смерш":

    Тия същите "младежи", които срещу заплащане от всички знаем КОЙ, се нахвърлят срещу полицаи с камъни ли?! Та нима някой подобен на тези "младежи" утре като се надруса и убие някой невинен на пътя, ще го оправдаваме по същия начин ли?! Какво означава МИРЕН ПРОТЕСТ и как се реагира при подобно нападение срещу полицаи?! Направете справка за подобни действия в т.н. бели държави(ако се числим към подобни) и си направете изводите!!! Или когато протестираме за по добър живот сме Европейци, а като използваме не лицеприятни методи сме Африканци...

    Коментиран от #92

  • 79 Тези кадри

    3 10 Отговор
    трябва да бъдат разпратени до всички представени страни и партии в европейския парламент и да чуем най-сетне на чия страна са аджеба, на шайка престъпници или на европейските граждани

    Коментиран от #91, #109

  • 80 TтТ

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Георги И":

    Ок, постави се на мястото на полицая!
    Знаеш предварително, че протестиращите ще се опитат да предизвикат конфликт и им е наредено да влезнат в физически контакт с тях!

    Коментиран от #177

  • 81 Няма да ви се размине гербавите !

    3 8 Отговор
    За такива като вас няма давност ! НЯМА !
  • 82 томка бикова

    3 7 Отговор
    Шефа боко банкянския е демократ и милозлив, никога не би Разрешил насилие!!!
  • 83 Димитър

    4 4 Отговор
    И става дума за подбора на кадри в полицията-кой,как,по какъв критерий ги подбира !? Ако става дума за един ,единичен случай,от един полицай да упражнява насилие то може да се допусне някак си ,но когато става дума за толкова много полицаи е редно да се запитаме защо се получава така ? А в случая става дума за кадрова политика на министерство и хората ,които я изпълняват !
  • 84 тулюпче

    0 4 Отговор

    До коментар #76 от "Продай БГ":

    Звучиш не съвсем вменяемо. '' Протестите да се преустановят с всякакви средства и на всяка цена '' - примерна форма на разпореждане.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 На този свят....

    4 4 Отговор
    Всичко се връща...и то тъпкано....
  • 87 ХАХАХАХА

    12 5 Отговор
    Видя се, че с ИТН няма да се разберат, и откриха предизборната кампания с това видео.
    Проблема обаче е, че компроматите намаляват, а ГЕРБ си е все така тука.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Торн

    4 6 Отговор
    "Използването на сила от правоприлагащите органи винаги трябва да бъде " законосъобразно, съразмерно, да служи само като крайна мярка", подчертават членовете на ЕП, като настояват, че "прекомерното използване на сила срещу множество хора противоречи на принципа на пропорционалност". ЕП подчертава, че случаите на полицейско насилие и злоупотреби не трябва да остават безнаказани, и че гражданите имат правото да записват сцени на полицейско насилие, което може да се използва като доказателство."
  • 90 я кажи ми

    14 3 Отговор
    Ристю , мани другото , кога пак ще джапаш у акваторията на Росенец ? Психодесни , за десното крило на психиатрията .
  • 91 Онези кадри

    10 6 Отговор

    До коментар #79 от "Тези кадри":

    Трябва ,но заедно с кадрите за насилието над полицаите.А пък те са и много повече.Вие,дето мрете да плюете България наляво и надясно,хайде помислете малко,дали нормалните хора ще се "ВЪРЖАТ",че протестите са били мирни.Елена Йончева плю,плю и какво стана!?Най-много да ни се чудят какви сме ПРОДАЖНИЦИ.
  • 92 анонимен

    4 6 Отговор

    До коментар #78 от "Даааа":

    Не се бият вързани хора,точка!Какво не разбираш?
  • 93 Петър

    11 4 Отговор
    Гешев какво общо има с полицията?! Все едно да крещя по цял ден, че Панов и Бойкикев са виновни за бюджета...
  • 94 666

    12 6 Отговор
    Герберския ексминистър не се чува какво говори.Именно Борисов и Гешев спасиха България от гражданска война. Провокациите на отровните и агитките под ръководството на Радев бяха в тази посока. Покажете ранените полицаи. Лъжци и манипулатори.Тоя ще оправя съдебната система. Смях.
  • 95 АРЕСТ! СЪД! ЗАТВОР!

    3 12 Отговор
    За главния виновник, лицето Бойко Методиев Борисов! Да се задействат процедурите !!!
    Ако трябва и в съда в Страсбург и Хага !!!
    Просто се налага! Веднага !!!
  • 96 хвалггт

    9 7 Отговор

    До коментар #21 от "Мммммм":

    След като са с белезници, Не ги бият, ритат и хвърлят телата им едно върху друго каго в концлагер.Тук не става въпрос за насилие по време на самия протест, а за насилие СЛЕД арест. Има огромна разлика.

    Коментиран от #100

  • 97 Ако имаше заграждения около сградите

    4 3 Отговор
    На МС ПД и Пре нямаше да има насилие сега да носят отговорност началниците на полицаите които не са заповядали монтирането на преградни съоръжения с цел превенция
  • 98 Факт

    2 9 Отговор
    Българските протести винаги са били женствени... отиват няколко хиляди човека и 100-200 полицая ги помитат от бой. Докато не смажете охраната на власта в лицето на мвр протестите ви ще свършват по същия начин.

    Коментиран от #120

  • 99 ристю бе

    1 5 Отговор
    Парламентът е да направи държавността и институциите , а институциите да следят за реда и законите , колкото и грозни да са действията на полицията срещу мирно протестиращи демонстранти , едва ли е работа на Парламента да се занимава точно сега , когато държавата е в колапс , точно с това. Примерни теми за занимание на Парламента неотложно , актуализация на бюджета , създаване на редовно правителство е за гарнитура , може и национално предателство и извършван геноцид , ще се изразя като американците , не че ги обичам , ама , от един бивш министър председател и настоящ политик , за който просто питам , защо още не е арестуван.
  • 100 Торн

    3 7 Отговор

    До коментар #96 от "хвалггт":

    Имам предвид, че в цивилизованите страни, в Европа "НЕ ги бият, ритат и хвърлят телата им едно върху друго каго в концлагер." Докато на кадрите тук ясно се вижда издевателството и гаврата на нашите полицаи зад колоните към арестантите, които са в безпомощно състоятие.
  • 101 П.с

    4 3 Отговор
    Протеста в Украйна беше професионален, смазаха от бой полицаите и президента-манджурин избяга с 300.
  • 102 Ушев

    3 8 Отговор
    Това не са полицаи! А милиционери!
    Какво е чисто и просто ?! - Къпан милиционер
    Гербераст на власт!

    Коментиран от #104, #132

  • 103 Трябва да има процес...

    5 8 Отговор
    Като в Нюрнберг ! За Борисов,Гешев, Терзийски,
    Маринов и други герб гаулайтери !
  • 104 П.с

    3 5 Отговор

    До коментар #102 от "Ушев":

    Не са и милиционери, това е просто охрана на властта и като е за тях се вдигат по 20 коли и 60 охранители минимум. За гражданите подаваш една жалба към неизвестен извършител и това е ако ти обърнат внимание или имат време, т.е когато не са заети с охранана властта или роднините им. Ако пребиеш охраната им корумпираните власт имащи ще избягат сами по чужбина без да ги гониш ,) Нещо като баща му и дядо му на онзи ф3кал Симеончо .
  • 105 Полицай

    8 5 Отговор
    Бий да те уважават,е казал стария българин!

    Коментиран от #173

  • 106 LOSHIA

    12 1 Отговор
    Я КАЖИ ЧЕРВЕН ИЦКО, КОЙ БЕШЕ ПОРЪЧИТЕЛЯ НА ВАШАТА ГАВРА И ПОДИГРАВКА С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ???????????ДАААААААА.......РИТОРИЧЕН ВЪПРОС!!
  • 107 Мравояда

    12 1 Отговор
    в отчаян опит да обедини разкапаните протестъри за да може да се докопа Прокопиев и Капитал до власта.
  • 108 За един бит, двама небити герберасти....

    2 6 Отговор
    Бай ви Ставри чака...та чак ченето му трака....
  • 109 069

    5 2 Отговор

    До коментар #79 от "Тези кадри":

    Блажени са верующите. България, Европа, светът е завладян от коварно зло. Няма къде да се оплачеш. Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Запомнете го, приятели.
  • 110 Ender

    9 3 Отговор
    Христо да каже дали шефът му Прокопиев си пече крачката на плажа сега!?!

    Коментиран от #115

  • 111 Психо

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Колега":

    Който много се обеснява, се надява да му повярват.

    Коментиран от #118

  • 112 mii

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Ива":

    Пак ще ги изберат ...съгражданите. ДБ са популисти, жадни и алчни за власт...същите като дпс герб и бсп.

    Коментиран от #151

  • 113 ИТН напред

    2 8 Отговор

    До коментар #13 от "пепи":

    Никой не иска Греб, дпс, дб и бсп тъй , че ай без повече спекулации! ИТН напред!
  • 114 Башибозук

    2 8 Отговор
    Гербав боклук
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 демокрация

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Мммммм":

    с псевдодемокрация! Няма демокрация, има интереси! Демокрацията е в народа и това трябва да го разберат тез михлюзи
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Колега

    1 1 Отговор

    До коментар #111 от "Психо":

    Трябва да се вярва на кратките обяснения или на голите твърдения. Всичко което съм написал може да бъде проверено
  • 119 Мая

    6 2 Отговор
    Изключително грозен човек
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Анжектоплякторчо

    1 8 Отговор
    Въпреки всичко, трябва правителство от
    ИТН, ДБ, ИСМВ, БСП,та даже и ДПС и да се
    Доизчегъртва Герберастията.
  • 122 Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #47 от "Амиии...":

    На запад окованите ги пребиват в участъците ,не по сокаците. Това е единствената разлика
  • 123 ГЕРБ

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Георги И":

    Голям си женчо.
  • 124 От глупав по глупав та гербер

    1 3 Отговор
    Надявах се на чудо !
    Но бе за лудо !
  • 125 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    3 9 Отговор
    Борисов не само трябва да е аут от управлението наложително е да бъде сьден и ревизия на всичко последните 10години на хората им писна
  • 126 Месут

    8 2 Отговор
    Пинокио, ти не разбра ли че без ДПС управление в Бг е нямало и няма да има.Колкото повече се ежиш толкова по противен вече ставаш. Надяваш се на следващите избори когато пак ще вземеш два района в София а ДПС 5 области хаха
  • 127 КРОКОДИЛА

    10 1 Отговор
    МАЙ ТИ СИ ВИНОВЕН И НАСАЖДАШ - НАПРЕЖЕНИЕ НО НЯКОЙ ДЕН ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И КРАЙ С ВАШИТЕ НОМЕРА .........................................................................................................
  • 128 КРОКОДИЛА

    8 3 Отговор
    ДОЛЕН НЕХРАНИМАЙКО ..........................................
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 КРОКОДИЛА

    6 2 Отговор
    Я СЕ ЧУЙ - КАКВИ НЕСВЪРЗАНИ ПРИКАЗКИ ГОВОРИШ ........
  • 131 КРОКОДИЛА

    10 2 Отговор
    НЕХРАНИМАЙКО СИ ХРИСТЕ.........
    БОЙКО СЕ ВРЪЩА И ГЛАДА ЩЕ ВИ ДОВЪРШИ......

    ....,..........
  • 132 И ОТНОВО8434

    5 1 Отговор

    До коментар #102 от "Ушев":

    А бре Ушев твоите от ДБ те направиха за смях и потрес на цяла България бре,защо залагаш на политически мъртъвци???
  • 133 Исус Христос

    3 3 Отговор
    Който ръка вдига без да му мига...
    НАРОДА пак ще се вдига... и ще каже
    СТИГА !
  • 134 ГЕРБ

    9 3 Отговор
    Не ви хващат декиш кпмпроматите .колкото повече плюете толкова повече се обеждавама че никой освен ГЕРБ не може да ни управлява. Вие се оказахте една гнусна пасмина от подлоги .
  • 135 КРОКОДИЛА

    10 2 Отговор
    ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО ОТ КОМУНИСТИТЕ - ДО СЕДМИЦА ДВЕ ЩЕ ГИ ПРОГОНИМ ЗАВИНАГИ ...............................
  • 136 Гост

    10 2 Отговор
    Въпросът е много простичък! Кой има интерес от полицейско насилие по време на протести, и кой има интерес от подобни сцени, които се записват за да може после да се показват и да бъде обвинен кой? Ами управляващите, но също така трябва да е известно на дебилчетата първосигнални, че в полицията има хора на ДБ, Манолова и на НАТОВЕЦА РАДЕВ, които директно се управляват от Козяк, а той от своя страна е започнал кампанията по премахването на Борисов заради Турски поток, който краваристанските терористи не искаха да бъде построен, за да може да продават терористичния си миризлив газ.

    Коментиран от #165

  • 137 КРОКОДИЛА

    10 4 Отговор
    ГЕРБ Е НОМЕР ЕДНО - ИЗБОРИТЕ БЯХА ПОДПРАВЕНИ - СЪС МАШИНИ ........................................................

    Коментиран от #156

  • 138 ГЕРБ

    10 6 Отговор
    Бойко се завръща и ще ви разгони фамилията подлоги мръсни

    Коментиран от #180

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 И аз да кажа

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "смерш":

    Хайде не пресолявай! "Окован" не се вижда, закопчан е терминът. И хайде да започнем с това как лумпените замерваха с пълни бутилки и какво ли не полицаите, как посягаха и ги щипеха
    и издеватвлствуваха дни наред! А телевизиите се правеха на ущипани, снимаха изотдолу, за да изглеждат пи-многолюдни протестите. Що не казват как на смрачаване се появяваха агресивни агитки с черни качулки? Свидетел съм как имаше сборен пункт при УАСГ и Строителния техникум и ги инструктираха и заплащаха. ТЕ имаха инструкция да окървавят протеста, не Борисов- за него и имиджа му това е повече от лоша реклама, какви глупости дрънка Бойкикев? Защо му е на Бойко да сплашва с бой, като имаше напълно законно право да извади водните оръдия? Оглупяхте от жега и безпаметство, бе!

    Коментиран от #142, #148, #149

  • 141 LOSHIA

    7 4 Отговор

    До коментар #63 от "Стойко":

    Възраждане е новата скрита патерица на задкулисието,при това с не български корени,приемници на ВМРО и другите патриотари!!

    Коментиран от #175

  • 142 10011001

    5 4 Отговор

    До коментар #140 от "И аз да кажа":

    Ти на какво бяло си? Може ли полицай да се уплаши от "щипане" или от хвърлена бутилка с вода.
    Тези изроди от Делта Гард, облечени като полицаи защо и те не щипеха, а ритаха и удряха и хвърляха хора вече обезвредени - с белезници! Важното е да се отговори на въпроса КОЙ разреши изроди-частни гардове да бъдат облечени с полицейски униформи! Аз знам как ги събираха от фитнеси срещу 50 лева на вечер да бият и удрят. Колко полицаи са пострадали от 400 дневен протест?!?!?!?!?!?!

    Коментиран от #160

  • 143 ПИНОКИО

    11 2 Отговор
    ПЛЮЕ И ЛИЖЕ ЛЪЖЕ САМО ДА СЕ ДОКОПА ДА Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР А НЯМА СТАЖ КАТО ЮРИСТ 1 ДЕН МОЖЕ ДА СИ Е КУПИЛ ДИПЛОМАТА ТО ВЕЧЕ СТАНА НОРМАЛНО ДА СИ КУПИШ ДИПЛОМА
  • 144 КРОКОДИЛА

    9 1 Отговор
    САМО СЕЕТЕ УМРАЗА И РАЗДЕЛЕНИЕ ................

    Коментиран от #174

  • 145 И аз мисля

    8 2 Отговор

    До коментар #27 от "Леле":

    И аз мисля така Даже се радвам,че разумът надделя и не стана гражданска война,защото явно беше,че на там бутаха нещата.

    Коментиран от #161

  • 146 Хахаха

    12 2 Отговор

    До коментар #27 от "Леле":

    Много точен коментар. Но явно Бойкикев, Мунчо, Мая, отровните и т.н. Б.О.К.Л.У.Ц.И. ни смятат за идиоти, след като притоплят стари манджи (сготвени от тях) в опита си да прикрият своята некадърност и користни цели. А и явно имат право, съдейки по това що и.д.и.о.т.и. тук им се вързват.
  • 147 Вярвай си

    7 1 Отговор

    До коментар #75 от "Отмъщението е НЕИЗБЕЖНО !!!":

    ААА, и аз с нетърпение чакам да си върна на ония, които задръстиха и ос.раха града ми, на оная истеричка, дето обикаляше с тъпана, на къртещите павета, на хвърлящите боклуци, на оня с юмрука, дето излезе да брани руските шпиони и дето викаше, че нямало епидемия и подведе сума ти хора, някои от които платиха с живота си! Кога ще е разплатата?
  • 148 LOSHIA

    1 8 Отговор

    До коментар #140 от "И аз да кажа":

    Прав си !Лумпени имаше,но те не бяха от протестиращите.Бяха внедрени от властта за да предизвикат суматоха и от там реакциите на полицаите!Ето затова не си мисли ,че всички хора са много по глупави от тебе ,а ти си най умния!!!!!!

    Коментиран от #163

  • 149 Търсят

    5 0 Отговор

    До коментар #140 от "И аз да кажа":

    Търсят под вола теле,за да замажат положението, че толкова време нищо не могат да свършат. Или са се надявали да извият на ББ ръцете за чека,но не са познали. ББ е " гърмян заек".

    Коментиран от #154

  • 150 демократ

    7 1 Отговор
    Дългоноското Ицо в акция за главен прокурор.
    А как ще го постигне това некадърно адвокатче
    на мутрите с червено минало?
  • 151 оня

    0 3 Отговор

    До коментар #112 от "mii":

    Ти па от къде знаеш? Не са управлявали за да даваш такова мнение:))
  • 152 121212

    6 1 Отговор
    Как не се срамувате от себе си, негодници! Всеки нормално мислещ човек застана зад полицаите, защото те нищо не предприеха да се отбраняват, стояха и търпяха гаврата на пияни изверги и наркомани! Заповядано им беше да търпят, да не влизат в пререкания с озверялата платена тълпа! И сега с цялата си наглост организаторите на метежа ще говорят точно обратното!
  • 153 КРОКОДИЛА

    5 1 Отговор
    НЕГРАМОТНИ КОМУНИСТИ - СЪС ПОДАРЕНИ ДИПЛОМИ ВИ УПРАВЛЯВАТ - ОГЛЕДАЙ СЕ И ВИЖ ПО ТЕЛЕВИЗОРА КОЛКО НЕСВЪРЗАНО ГОВОРЯТ - АБЕ ИДЕ ИМ КРАЯ С ДВЕ ДУМИ .......................................................................................................
  • 154 Палячо

    1 4 Отговор

    До коментар #149 от "Търсят":

    Гербав, точно тия кадри, от камерата зад колоните на МС, никога не са ги давали. Имаше кадри от камери разположени срещу тази, от които не се вижда какво става отзад, зад колоните
  • 155 КРОКОДИЛА

    6 1 Отговор
    ДА СЕ ОБЕДИНИМ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ДА ПРОГОНИМ СЛАВЧОВЦИ И РАДЕВЦИ И ОНИЯ КОЙТО ПРЕЧАТ НА РАЗВИТИЕТО НИ - ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ .................................................................................................ВЯРА И ОБЕДИНЕНИЕ Е СИЛАТА .......................................

    Коментиран от #158

  • 156 LOSHIA

    2 4 Отговор

    До коментар #137 от "КРОКОДИЛА":

    И С МАШИНИ И БЕЗ МАШИНИ ГЕРБ СА ПРИКЛЮЧЕНИ!!!!!!!
  • 157 Зайко Байко многознайко

    3 6 Отговор
    Народе мой, вижте какво правят гаваэите на Мутрата Бойко Борисов и на неговото протеже Мутрето Маринов, което эа да иэглежда интелигентен винаги слага очила! Така, повишение на эаплатите им от нашите данъци, т.е. пари от джоба ни един вид да им плащаме эа да ни бият по-качествено! В нито една от държавите в която съм живял не съм харесвал полицаите! Те са параэити , които паэят статуквото, корупцията , олигархията и т.н. " Эа кокошка няма прошка ,эа милиони няма эакони"! Съдене напоръчителите Тиквоций Едно на Мутрето Маринов и на Каскета, те са поръчителите, эаловете и оня примат Стъки, той е органиэатор на ударните бригади на Тиквата!
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 О Боже опази ни от Христо Иванов

    10 1 Отговор
    Христо Иванов същият този който е в тесни контакти с Маджо на групировката СИК, който няма трудов стаж като адвокат и е с отнети права, който е кръгла нула като юрист и от реформи не разбира по-цял измисля политически интриги и лъжи, манипулира от сутрин до вечер по ТВ, сега отново измисля поредната шизофренна лъжа и манипулира както неговите комунистически дядовци и баби участвали в Народният съд. Не само си е наумил да направи. нов Народен съд но и му е платено за това.
    Бога да ни отурве от него и от всички наследници на комунизма които са жадни за мъст и кръв, а в същност са народни предатели защото искат да отърват олигарсите и мутрите от закона, за което им е платено от тях. Затова нищо друго не остана на Народа освен да извика Боже искаме справедливост. Освободи ни и отърви ни от тези слуги на мафията като Христо Иванов, Мая Манолова, Хаджигенов, Бабикян и Румен Радев които по цял ден измислят лъжи, коварства и манипулации за да излъжат народа и да защитят интересите на мафията и олигарсите които им плащат, за да ги отърват от Наказателно преследване. Но нека не избегнат Твоят съд Боже за да възтържествува истината и правдата в тази страна.
  • 160 И аз да кажа

    9 2 Отговор

    До коментар #142 от "10011001":

    Ами само един ден бяха 40 пострадалите полицаи, помня как протестърите обявяваха национални въстания. Ти какво искаш- да идат и ръка ли да им целуват? Те са на служба за официалната власт и работата им е да я пазят от побърканите за власт без избори

    Коментиран от #162

  • 161 Вуте

    2 0 Отговор

    До коментар #145 от "И аз мисля":

    не варкай... туй що требе оно си сака........
  • 162 И ОТНОВО8434

    3 2 Отговор

    До коментар #160 от "И аз да кажа":

    ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ И ГЛУПОСТИ!НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА!

    Коментиран от #164

  • 163 И аз да кажа

    10 2 Отговор

    До коментар #148 от "LOSHIA":

    А хората на Черепа какви бяха? Докторанти- ерудити? Той го каза в прав текст, но вие предпочитате да се надъхвате от фейкове с чекмеджета, направени по класическа рецепта за манипулация!

    Коментиран от #170

  • 164 И аз да кажа

    5 1 Отговор

    До коментар #162 от "И ОТНОВО8434":

    Не ми вярвай- виж съобщенията от 01 09 2021- десет ранени полицаи ; 2.09.2020- 80 ранени на протеста полицаи. Лошото е, че безхаберн.иците имате най- твърдите убеждения!

    Коментиран от #166, #169

  • 165 LOSHIA

    2 5 Отговор

    До коментар #136 от "Гост":

    КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП КПСС-БКП...........и така до края на света!
  • 166 И ОТНОВО8434

    1 3 Отговор

    До коментар #164 от "И аз да кажа":

    Още по лошо е че вашите са най,най,най твърдите -НА ЗАБЛУДЕНИТЕ!!
  • 167 LOSHIA

    4 2 Отговор
    РИСТЬО, ДОНЧЕВА, МАЯ ,ХAДЖИГEНOВ ,ВИE УДЪЛЖИХТE AГOНИЯТA НA БЪЛГAРИЯ! ВИE УДЪЛЖИХТE И РAХAТA НA БOРИCOВ. CЛAВИ ВИ ИЗКAРA МРЪCOТИЯТA И КИРЛИВИТE РИЗИ НA ПOКAЗ.ЦЯЛA БЪЛГAРИЯ ГИ ВИДЯ И РAЗБРA КOИ CТE И КAКВИ CТE!!КAКВO И ДA КAЖEТЕ НE CТРУВAAAAAAAA..
  • 168 Пияни боклуци

    8 1 Отговор
    Малко им е.
    Ристо бивш министър на Бойко.
    Атанасов ченге от соца.
    Мая комунист-адвокат на мутрите.
    Дончева комунист-адвокат на бандити и сводници.
    Хаджигенов,Барбикян-каквото им кажат-п-ки.
  • 169 изрод от ГЕРБ

    2 3 Отговор

    До коментар #164 от "И аз да кажа":

    И защо да се вярва на съобщенията.Винаги са били манипулиращи и дезинформиращи!
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 МАФИЯ НА ББ

    2 7 Отговор
    абсолютно верно е поръчителите са мафиотите Разбойко Борисов и Гешеф. Съд и затвор.
  • 172 Анонимен

    3 1 Отговор
    Бкп ице. Ваште хора, деца, внуци са в мвр, не безпартийни, ице
  • 173 стария българин

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Полицай":

    Когато си на служба не вАжи!
  • 174 asd

    1 1 Отговор

    До коментар #144 от "КРОКОДИЛА":

    "О"мраза бе, Кроки, Омраза!
  • 175 ЧАО!

    2 0 Отговор

    До коментар #141 от "LOSHIA":

    Ти си патерица, ама крива.
  • 176 не решаваш ти

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Вида":

    Само тулупи ли пускате там?
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 наму

    5 1 Отговор
    Как сте намерили тия дискове бе? Да не са луди да си държат присъдата в шкавчета на СДВР!
  • 179 Българин

    10 1 Отговор
    Христе, бъркаш. Истинският поръчител на насилието е Божков. Даже беше публикуван ценоразпис за определени действия на метежниците.
  • 180 ха ха

    2 5 Отговор

    До коментар #138 от "ГЕРБ":

    Бойко се завръща в ЦСЗ ли?? Чакат ли го?
  • 181 кога ли

    1 0 Отговор
    ако са от някоя агитка друга управия няма
  • 182 Малко им беше

    4 1 Отговор
    Малко им беше боя на долнопробните тревратаджии на радеффф зеленото чорапче , трябваше и да ги поострелят малко
  • 183 АвеАдолф

    4 0 Отговор
    Всички метежници и терористи до стената за отстрел ...
  • 184 Мравояд къш

    4 2 Отговор
    Аз на този запис не видях никакво престъпление. А къде е другият запис на който "мирните демонстранти" хвърлят павета и пиратки по полицаите и даже раниха няколко?
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Ади

    2 1 Отговор
    Престъпление е, да, но не може Бойко да ти е виновен за всичко
  • 187 Токин

    5 0 Отговор
    Когато Христо Иванов говори за истински поръчители - редно е да каже и своя поръчител - олигарха Иво Прокопиев, който го ръководи и му казва какво да прави, но в сянка!
  • 188 Борис

    5 0 Отговор
    Иванов много обича да се изживява като последна истанция, само дето никой не го възприема като такъв.
  • 189 Гого от шопско

    3 0 Отговор
    А бе Ристе,дека са записите от площади където полицаите като жива ограда стоят,а твоите протестиращи ги нападат с какво ли не.Това което има на запис е нищо пред това което вършеха твоите провокатори.
    Първо ти требе да обясниш па тогава бат Бойко от Банкя.
    Да "от Банкя",от има още един като тебе,временен дека раздава правосъдие къде требе и не требе.Та Ристе дай и другите филми и тогава кажи,кой какво е!
  • 190 КРОКОДИЛА

    2 0 Отговор
    НЕГРАМОТНИК Я ДА ТИ ВИДИМ ДИПЛОМАТА ...................
  • 191 Марио

    2 0 Отговор
    А поръчителите на Христо Иванов са Маджо и Иво Прокопиев.
  • 192 Ченге

    2 0 Отговор
    Христо, много добре знаеш кои са поръчителите на насилието, те и плашаха на протестиращите. Само не се прави на девица
    Знаеш кои са: Черепът от Дубай, банкерът-беглец в Белград, олигархът Иво Прокопиев, ваш спонсор.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове