Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 18:42 1 074 29

Нинова: Работим така, че никой да не бъде оставен сам в кризата

  • нинова-
  • работим така-
  • никой-
  • оставен сам-
  • кризата

БСП се срещна с Национално представителните организации на и за хората с увреждане

Нинова: Работим така, че никой да не бъде оставен сам в кризата - 1
Снимка: Facebook

“Работим така, че никой да не бъде оставен сам в кризата. Вие като национално представителни организации, защитавате близо 100 000 души с различни увреждания, много от които деца. В тези тежки кризи, които ни връхлетяха- здравна, икономическа, социална, високи цени на ток, парно, храни всяко българско семейство има тревоги и трябва да бъде подпомогнато. Но най-много грижи трябва да отделим на слабите, уязвимите, хората с увреждания, които не могат да се справят сами. Здравното министерство трябва да направи информационна кампания специално за хора с увреждания, чието здравословно състояние не позволява ваксина и да се гарантират вашите права, да се укрепи ролята и да се разшири възможността за личните асистенти. Всички решения, които ви касаят, да се взимат след диалог с вас и да се отчитат предложенията ви. Ние като социална и отговорна партия винаги сме се застъпвали за уязвимите групи и ще продължим да бъдем ваш защитник и съюзни.”

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на среща с Национално представителните организации на и за хората с увреждане, по тяхна покана. От „БСП за България” взеха участие още Георги Гьоков, Георги Свиленски, Благовест Кирилов и Даниела Георгиева.
„Много бе важно да се срещнем с Вас като една социално отговорна партия. В наше лице винаги ще имате партньор,” обърна се от своя страна председателят на Асоциацията на родители на деца с епилепсия и заместник-председател на Националния съвет на хората с увреждания Веска Събева.
"Радвам се, че сме домакини на тази среща. И преди сме правили срещи с ръководството на БСП и винаги сме получавали положително отношение по въпроси, които сме поставяли”, каза Божидар Станчев, председател на Националния съюз на трудово-производителните кооперации и домакин на срещата.

Сред участниците в срещата бяха още представители на Съюза на инвалидите в България, Съюза на слепите в България, Националния алианс за социална отговорност, Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България, Национална потребителна кооперация на слепите в България, Националния алианс за социална отговорност, Център за психологически изследвания, Национална организация "Малки български хора", Българска асоциация за рекрация, интеграция и спорт.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    8 2 Отговор
    Нинова ,ако не се обявиш против тези НЕЗАКОННИ МЕРКИ И СЕРТИФИКАТИ СИ СЪЩИЯ ПРЕДАТЕЛ КАТО РАДЕВ....

    Коментиран от #5

  • 2 2 години

    9 0 Отговор
    съм безработен заради този измислен вирус. 1 лев не съм получил от държавата.
  • 3 др Гей Билтс

    5 0 Отговор
    Ето и другарката Нинова знае, че като изкараш вируса имаш имунитет доживотен и не се притеснява да ходи без маска. Тя май се и набоде веднъж, дано не даде нещо на късо..
  • 4 Никой

    9 0 Отговор
    Държавата ме търси само за данъци, преброяване и за зелени сертификати. За нищо друго.
  • 5 честен ционист

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ако не беше приятел, синът й нямаше да бачка за Блумбърг.
  • 6 студент

    4 6 Отговор
    Нинова се показа като един последователен политик ,и сега за първи път ще гласувам за БСП !!
  • 7 Слепоци

    4 4 Отговор
    Нинови, минови, всички тези са дребни душици, самозаблуждаващи се за мисията си. Водят борба за кокъла някъде там на земята в прахта и мръсотията и не виждат, какво става.
  • 8 Смех

    5 1 Отговор
    Нещо друго да послъжете... На комунисти и фашисти НЕ ВЯРВАМ... 100 години имахте шанс да оправите тая пуста държава е не стана...
  • 9 НИНОВА, КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ТРУДЕЩИТЕ СЕ

    5 2 Отговор
    ОТ КОЖОДЕРСКИТЕ ЦЕНИ НА РАДЕВ......ИСКАМЕ ЗАЩИТА ,НЕ ТЕОРЕТИЧНИ ПОСТАНОВКИ
  • 10 ТАКА Е

    6 1 Отговор
    Така е ,така е ! Никой няма да бъде оставен в кризата - нито Гущеров ,нито Барбуков ,нито Бенчо Бенчев и т.н.т. червени милионеро/милиардери - Нинова ще се погрижи (за тях).
  • 11 НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ

    3 0 Отговор
    КОВИТО НИ МОРИ, ЦЕНИТЕ НИ УБИВАТ...КЪДЕ Е БСП...ТРАЕ СИ, КРИЕ СЕ, МИШКУВА....ДА НЕ СЕЦНЕ КАХЪРА НА...РАДЕВ
  • 12 ХА ХА ХА

    4 0 Отговор
    ПАК ЛИ РАБОТИТЕ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА БЕ НИНОВА ???? КАТО СИ СПОМНЯ КОГАТО И ДА ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА , ВСЕ ФАЛИРАТЕ ДЪРЖАВАТА И ОБИРАТЕ ПАРИТЕ НА НАРОДА , ТЪЙ ВИЕ РАБОТИТЕ ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИТЕ ????? ХЙДЕ ДА НЕ СЕ ОБИЖДАМЕ ПОВЕЧЕ .......!!!!
  • 13 Народа

    4 0 Отговор
    Тия от кога се опитват да дойдат на власт И ДА ни издуят както те си знаят ???
  • 14 Българин

    3 0 Отговор
    НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ И ФАТМАЦИ НА ВЛАСТ !!!

    Коментиран от #17

  • 15 бсп

    4 0 Отговор
    Вие сте източник на кризата червени милионери с хотели.
  • 16 Дeдo БKПap

    4 0 Отговор
    Kpyшoвcкa дpyгapкo, личнo ли шe нa caйдиcвaш пo ceлaтa или пo-млaдички дpyгapки и дpyгapи щe ни пpaщaш?
  • 17 БСП на Бунището

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Успокой се...БСП заминава на Бунището на Историята запратена там от Българския Народ,необратимо....Трябваше с Лустрация,но сега се убеждавам,че заслужават бавно и мъчително ,избори след Избори да затъват там,където им е мястото - на Бунището!!!!

    Коментиран от #20

  • 18 ПРАЗЕН ХЛАДИЛНИК, ПЪЛНИ ТЕЛЕВИЗОРИ

    3 0 Отговор
    НИНОВА НИ ХРАНИ ОТ БСТВ...ТЕЛЕВИЗИЯТА НА БСП КОМУНЯГИТЕ
  • 19 Бай Шили

    6 0 Отговор
    Искам с Корнелия да карам кризата. Всяка сутрин да ми носи вита баница с айрян в кревата.
  • 20 Бай Шили

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "БСП на Бунището":

    И аз искам да ида на бунището на историята като милионер и никой да не помни от къде и как съм станал милионер зелено.

    Коментиран от #22

  • 21 Оставка

    6 0 Отговор
    Нинова,няма по-нахално същество от тебе! Досущ като разбойника Бойко Методиев Борисов! Кога най-после ще си подадеш оставката??
  • 22 БСП на Бунището

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Бай Шили":

    Ние помним откъде и как станаха Милионери,ама си гласуваха Закон за Давност на Приватизационните сделки когато управляваха БСП с ДПС....Така,че си поръчай поне и Обедно меню да ти донесе Корнелия Нинова освен Закуската....
  • 23 Ами ...

    4 0 Отговор
    Той и другаря Борисов така казваше, че никой нямало да бъде изоставен, на всички щяло да се помогне. Може и да го е мислел, но НЕГОВАТА администрация мислеше друго. Така, че другарко Нинова, ние този филм сме го гледали. 😀 Апропо, на предишните избори обещахте данъчна ваканция май. Какво стана? 😀
  • 24 НИНОВА

    1 0 Отговор
    ЧАКАМ ПОМОЩ ОТ ТЕБ....1000лв ДА МИ ГИ ПЛАТИШ....ДРУГОТО Е ЛЪЖЕМ ДА ТЕ МАЖЕМ....
  • 25 Матей

    0 0 Отговор
    Атестация,това е една моя прастара идея,не знам откъде са я изкопали,от някой форум отпреди десетина години навярно.Това е почти идеалното решение за социално подпомагане,а не както сега се дават помощи по партийни и етнически симпатии.Но да се направи сериозно,а БСП едва ли възнамеряват да го направят наистина,първо няма откъде да вземат толкова пари,ще трябва да правят драстични съкращения на администрацията,джандарите и всякакви тунеядци,да правят грандиозни конфискации на едра собственост,капитали,цели банки,да заделят държавен земеделски ффонд за създаване на ДЗС--държавни земеделски стопанства и тям подобни сериозни държавни дейности,но те няма да го направят ,дори само защото страшно ги мързи.
  • 26 НикогаПовечеБСП-Чума

    0 0 Отговор
    Изчезни крушовска офсо!
  • 27 някой

    0 0 Отговор
    никой няма да бъде оставен сам в кризата.....странно словосъчетание .. Моля другарко,за мен една 25 годишна ,че жената избега в тая криза и останах сам. И сто бона в банковата ви сметка.Тогава ще ви повярвам.Но спомняйки си ясно ,,Виденовата зима "и как работих за 8 долара на месец,газейки в еднометров сняг,някак си не мога да ви повярвам.
  • 28 1234567

    2 0 Отговор
    И Радев знаеше какво трябва и как ще се направи, но се оказа, че на практика нищо не му се получава и за рекордно кратко време се оплете и направи пълна каша. Чудесен начин се получи всички да разберат какво струват и БСП и техния Радев. А как ѝ се исна на Нинова вече да не е техен този калпазанин Радев, направил провали във всичко; надскочи БСП-то. Разумните вероятно разбраха и само тези, които още искат и чакат ваксина СПУТНИК ще го подкрепят заради чевените им капаци на очите.
  • 29 Васил

    0 0 Отговор
    Нинова и работа не думай??? Кога за последно сте видели комунист да работи?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол