Last news in Fakti

6 Декември, 2022 11:55 3 136 29

Грети Стефанова: Борисов командва президента и му казва какво да прави

  • борисов-
  • президентът радев-
  • габровски

Ако ГЕРБ мислят, че Габровски може да е центрофуга за тях, ние няма да сме част от това, казва депутатката от "Демократична България"

Борисов нарежда на депутатите си, не ги моли. Вади от шапката си фалшиви герои, както и уважаван лекар като Габровски, който учудващо защо се е съгласил да играе в такъв фалшив сериал? Това каза Грети Стефанова от "Демократична България" пред Нова телевизия.

"Румен Радев е по-добре да даде обяснения за взиамоотношенията си с ГЕРБ. Всички виждаме, че има синхрон в действията им, дори Борисов командва президента и му казва какво да прави и какво да говори. Може би ГЕРБ и президента са се разбрали предварително. Ще имаме разговори с ГЕРБ, но ако мислят, че Габровски може да е центрофуга за тях, ние няма да сме част от това", заяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОРИСОВ КОМАНДВА НА БАБА СИ ФЪРЧИЛОТО

    51 21 Отговор
    ТОЙ Е КРАДЕЦ И НИЩО ПОВЕЧЕ

    Коментиран от #19

  • 2 Тулупа ползва умело разногласията

    27 14 Отговор
    Между Радев и нахалната Курнела. Не бива да се оставяте да во заблуждават.
  • 3 00014

    33 1 Отговор
    Предпразнично стълпотворение на народонеизвестни изкопаеми.
  • 4 ХрХаджиев88

    44 7 Отговор
    Истински комунисти са тези ДБ. Президентът казва, че няма общо с ГЕРБ, напротив, той ги свали, но тези си знаят тяхното. Да си кажел за връзките с ББ. Едно време така са правили комунистите. Ти им разправяш, че не си шпионин на запада, обаче те си те попребиват и си лежиш по затворите.
  • 5 Покойната, Директорка на 78 Училище

    42 13 Отговор
    Банкя казваше на всеуслушание на Пазара в Банкя!! Лиляна Рачева:цитат"Не съм допускала, че такъв Лъжец може да се роди в Банкя" "Никога не сме давали никакви златни медали, тоя(Бойко) беше една Хаймана!!
  • 6 И двамата

    17 10 Отговор
    се надхитряват един друг , и двамата действат подмолно , и двамата за власт и облаги и с Дявола ортак стават , и на двамата не им дреме ни най - малко за българския народ и за държавата ! А и са една зодия !
  • 7 Знайко

    27 15 Отговор
    И Борисов и Радев ги командват. Борисов няма акъл за да измисля схеми и да командва. Борисов е "момчето" за мръсната работа. ГЕРБ, не е партия, а е мафия. "Дупетатите" изпълняват каквото наредят босовете и се надяват един ден да станат босове. Но местата за босове са много по-малко от броя не депутатите и се освобождават само след смърт.

    Коментиран от #20

  • 8 Грети Стефанова!! Хемси дърта, хем си

    36 15 Отговор
    Грозна!! Сама, ли измисли тая, Глупост, голям зор има бъде настроено Обществото срещу Президента!! БОРИСОВ И Президента не се понасят, Борисов по 3 пъти на ден плюеше по Радев, и изведнъж се За обичали!! Смях та, Смях!!
  • 9 Мдааа Дааа

    22 4 Отговор
    На демоКРАДЕЦ вяра нямай!!!
    Е и как да им верваш на тия демоКРАДЦИ като навремето 2014г. ДСБ /реформаторски блок/ се клеха преди изборите никога с ГЕРБ, подлъгаха ни та ГЛАСУВАХМЕ за тях, а после за пустия кокал ни се подиграха и се прегърнаха и целунаха с бай0ня!!!!
    А сега всеки момент в кооперация с ПП шЪ сЪ гушнат с ГЕРП и ДПС кат велики евроатлантици, РУСОФОБИ и Путиномразци...., а и българомразци щот са малко и са на изчезване!!!
  • 10 Катеричка Рунтавелка

    24 7 Отговор
    С такъв външен вид, би трябвало да избягваш думи като центрофуга! Просто наблюдение!
  • 11 Коко

    29 7 Отговор
    Какво друго да чакаш от тъпи хора работещи само с опорки. Тази грозновата женица явно мисли, че всички хора са с празна глава, като нейната.
  • 12 # идиоти вън

    20 5 Отговор
    Искукала кака!
  • 13 ЕДГАР КЕЙСИ

    14 6 Отговор
    ГРЕТХЕН , АМИ ТИ ЛИ МИСЛИШ ,ЧЕ ...... ТРЯБВА ДА ГО ....,, УПРАВЛЯВАШ ? ? ? ....... (П)РЕЗИДЕНТА ФИГУРАНТ СЕ ...... УПРАВЛЯВА ОТ ТОЗИ , КОЙТО ГО Е НАЗНАЧИЛ ЗА ....... РЕЗИДЕНТ ..... А ТОВА Е ...... ГЕНЕРАЛ РЕШЕТНИКОВ И КГБ .......... ФАКТ !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Дън Бай

    18 3 Отговор
    Тая тетка пък каква е! Ааа, депутатка!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ГЕРБ

    14 3 Отговор
    Поредната гнус
  • 18 Ах тоя кокал

    14 2 Отговор
    Тъкмо бях избран за председател на групата на ДБ в СОС и още дори не бях запомнил името на Грети Стефанова, когато я доведоха при мен и ми казаха: "Когато дойде време, назначи я в някои от фондовете на СОС". До този момент не бях чувал нищо за СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП, където впоследствие, след много усилия, тъй като криеха от мен какви са възнагражденията и каква е натовареността в тях, разбрах, че общинските съветници получават по над 4000 лева месечно за нищоправене. Това разкри в публикация във Фейсбук отделилият се от ДБ общински съветник Методи Лалов.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 безпартиен

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Знайко":

    Много точен коментар!Винаги е интересно да научим кои са кадровиците на т.нар."преход",пък и "изход"!Но това няма как да стане поне сега!Който владее миналото ,владее бъдещето!Който владее настоящето-владее миналото!
  • 21 Бай Лисан ™

    10 0 Отговор
    Бря, не свърши ли тоя Хелуин вече, аман от тикви и вещици
  • 22 някой

    13 0 Отговор
    Скрийте тази изкуфяла овца.
  • 23 9689

    9 0 Отговор
    Тази коя е,че да дава акъл.Затова сме под дъното.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Въх

    10 1 Отговор
    Тая със сигурност е яла от Кирчовите пици с кристали.По друг начин не може да и се обяснят брътвежите. Недай си боже да те срещне вечер в тъмното.После ,трябва да си бая за уплах.
  • 26 НЯКОЙ

    8 2 Отговор
    Породи се напоследък съмнение, че нахлуването в Президентството на Каскетурата е режисиран спектакъл от мафията, за да се утвърди нейният нов представител, когото народът харесва ! Напълно е възможно, предвид пълната подмяна на "Радев преди" с "Радев сега" и особено с оня злополучен орден "Стара планина", който ни удари като мълния !
  • 27 Боко тъпото от Банкя

    5 2 Отговор
    На дъното сме заради Меси Божков от Банкя.
  • 28 Бацо прецедател

    0 1 Отговор
    Матреало го е казал: Прос ка гъба! Това е каде Мразеф колко е прос. А сеги че ви обесниме каква е разликата междо гъбата и фатмашкио мозак! Гъбата каде а фърлиш таме пониква а фатмашкио мозак-фърлаш,фърлаш ништо не никне,само повече засмръдява на мръша деа! Внетен ли сме?
  • 29 пешо

    2 0 Отговор
    тая с главата си може тирове да подпира
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове