Last news in Fakti

5 Юли, 2023 22:14 2 559 98

Васил Терзиев: Последните дни чух какви ли не художествени измислици по мой адрес

  • васил терзиев-
  • кандидат-
  • кмет-
  • софия

За пореден път се налага внушението, че честен успех в България няма. Зад всичко прозират генерали и куфарчета, “нечестен” и “привилегирован” старт

Васил Терзиев: Последните дни чух какви ли не художествени измислици по мой адрес - 1

Последните дни чух какви ли не художествени измислици по мой адрес - истини примесени с много полуистини, пълни лъжи и много креативно навързани манипулации. На повечето нелепици не смятах да отговарям и да слизам на нивото на пишещите, включително на политически лидери, от които бих очаквал повече класа. Явно съм ги надценил. Това заяви кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Спаси София".

"За пореден път се налага внушението, че честен успех в България няма. Зад всичко прозират генерали и куфарчета, “нечестен” и “привилегирован” старт. Втората причина е, че с този наратив се омаловажава трудът на хиляди хора, които са минали през компанията от основаването до продажбата ѝ. Тези хора са дали сърце и душа, за да съградим нещо специално, което е станало пример за много други предприемачи и модел за много колеги, които сега имат собствени компании. Станало е причина на ИТ сектора в България да се гледа с по-друго око. Успехът на Телерик е родил десетки компании и стотици предприемачи и десетки хиляди работни места. Помогнал е на хиляди деца да се научат на програмиране и дигитални умения. Помогнал е и на хиляди да намерят реализация в ИТ сектора. Ефектът от това тепърва ще се усеща", пише той в публикация във Facebook.

"Ще коментирам и удобната опорка, че Телерик не е била създадена само със спестявания на Светозар, Христо, Бойко и мен. Казвам ясно – създадохме компанията без НИТО ЕДИН ЛЕВ И НИКАКВА ВЪНШНА ПОДКРЕПА, освен безплатния офис и това, че нямаше нужда да си регистрираме фирма и да поддържаме счетоводство сами. За последното си плащахме между другото, защото така е редно. И когато пораснахме и се закрепихме, се отделихме. Това стана през 2005 г., когато стигнахме 3 млн. долара оборот. След 3 трудни години, но все нагоре - 2002 с 20 хил. долара оборот, 2003 с 250 хил. долара, 2004 направихме 1 млн. долара приходи. Това са фактите", пише той.

Той коментира, че "тези факти са гледани под лупа от инвеститор като Summit Partners, които инвестираха в Телерик през 2008 г."

"Това е доказателство каква компания бяхме изградили с колегите. И от която всички ние, които бяхме в основата на успеха на Телерик, продължаваме да се гордеем. И в която НИКОГА не е имало ДС пари. Имало е наши пари и инвестиция на Summit Partners. Ако някой твърди друго – лъже. А за да докажа всяка дума, аз нямам никакъв проблем да отида на детектор на лъжата и да се види истина ли е написаното горе или не", посочи той.

"Много е тъжно, че се налага да се занимавам с разбиването на митове и легенди, вместо с конструктивни разговори за София. До момента политическите ми опоненти и техните трубадури повтарят до безкрай едни и същи манипулации. Това ли е вашата програма? Това ли са вашите идеи за София? Това ли е вашето поемане на отговорност за всичко, което причинихте на града? Това ли е еталонът ви за политическа класа, който демонстрирате на обществото?", посочва още Терзиев.

"Съжалявам, че ви надцених. Но колкото и да ви се иска, няма да ме откажете. Нито мен, нито всички други хора, които им е омръзнало от вашите машинации и опити да ни откраднете бъдещето", завършва още Терзиев, който е издигнат за кмет от ПП, ДБ и "Спаси София".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    98 7 Отговор
    Фирмата на Терзиев е част от оръжейна фирма на двама офицери от ДС.Факт.

    Коментиран от #46, #53

  • 2 Реалист

    86 10 Отговор
    Измамник като цялото ППДБ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Софиянеца

    52 23 Отговор
    Ще гласувам за Ваня Григорова за подлоги на Козяк и ОПГ като ГЕРБ не гласувам
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Терзиев

    92 8 Отговор
    Купих една ябълка продадох я и купих още две.После четири и накрая дойде чичо ми генерала от ДС с едно куфарче долари и се оправих.
  • 7 Нито художествена, нито измислица

    59 4 Отговор
    Новоеничар.
  • 8 Професора

    43 9 Отговор
    ПП-ДБ са мошенници ще изперат и Йорданка кръстница на общинската мафия на ГЕРБ

    Коментиран от #64

  • 9 И още много ще чуваш

    40 5 Отговор
    Българите не сме чак толкова късопаметни (да не се чете късопишкови) , помним и след 9/9, и преди 10/11 и след това.
  • 10 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    70 4 Отговор
    Дядо, баба, мама и тати всичките от ДС.....ТОВА ИЗМИСЛИЦА ЛИ Е?!
    Ако не бяха щеше да си обикновен охлюв....но червените куфарчета.....
  • 11 ....

    59 6 Отговор
    Скривай се бе тъмно червено леке. Спестявал бил

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Терзиев

    56 5 Отговор

    До коментар #11 от "....":

    Спестявах от закуски и купих фирма за 300 млн долара.
  • 14 Ами те

    39 7 Отговор
    истините премесени с лъжи, са патент на кръга капитал, посолството на козяк, дежурните медии на грантовете им и жалките грантаджии гнусящи медийната средав секи ден като дайновци майновци и всякаква измет, стоящи зад теб и политическите проекти ПП, ДБ, спаси София! Дори и да си свестен, което е малко вроятно, си на грешната страна на отпадъка и национални предатели на България!
  • 15 ЕВРОТО

    45 2 Отговор
    От Държавна Сигурност и от още една организация няма пенсиониране и отказване. То е в ДНК-то.
  • 16 Ветеринарния лекар

    14 8 Отговор

    До коментар #5 от "Сталин":

    Ти пиеш ли си доксациклина за сифилиса дето ти курдисаха мигрантите от Афганистан?

    Коментиран от #68

  • 17 Запознат

    46 5 Отговор
    На този фирмата му е параван за пране на мръсни пари.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гацо

    39 3 Отговор
    Тоя шмиргел не мое да си напише името кмет иска да стаа...
  • 20 Перо

    40 4 Отговор
    Какво общо има опита в ИТ сектора с общината? На Столична община са нужни инжинери в строителството, архитектурата, В и К сектора, Топлофикация, силни токове, хидро-инжинери, здравеопазване, образование, право, лесотехническо инженерство и озеленяване, екология, социални дейности и т.н. Къде е ИТ сектора? Терзиев трябва да отговори на 4 въпроси: месторождение, имал ли е бизнес с офшорни фирми, спонсорирал ли е ПП, платил ли е обезщетение на оставените служители на улицата, след продажбата на фирмата! Произхода и информационното предимство е без значение!
  • 21 Чичак

    32 4 Отговор
    Успехът на Телерик е родил десетки компании и стотици предприемачи и десетки хиляди работни места. ...... А ДС колко десетки компании и стотици предприемачи роди ? И да питам тази велика фирма Телерик само приходи ли е имала ? Разходи нямаше ли ?
  • 22 ббрр

    22 3 Отговор
    А бе да му дадем тоя пуст кметски стол.Явно е готов да лази по корем, да отрича и моли, да ходи и от врата на врата.Само да свали юмрука, щот мноого ни е страх и да не ходи с оръжие по къщята, каквато е традицията им.
  • 23 просто ми е киро

    30 3 Отговор
    И кое е " художествената " измислица , това ли , че е напълно примитивно и обиждащо интелекта на аудиторията , която по един , или друг начин се е натъкнала на преддизборната ти " платформа ", че ще работиш за един лев , с такива ли заявки мислиш да печелиш подръжници , ами това би имало някакъв успех в Столипиново , ако нямаш лошият късмет на Буци да се натъкнеш на някоя по-отворена на темата " за какво иде реч " циганка . Сам се предсави на твърде ниско ниво ...... художествено , да не коментираме другарчетата ти в политиката , с каквито се събереш , такъв ставаш .
  • 24 Лично аз,не бих гласувал за тебе!

    37 3 Отговор
    Ти самият си една измислица, господин Лустрация!
  • 25 окведса

    28 3 Отговор
    Щом си издигнат от ПП и Демократична България, си туп бре Васко. Тези лъжци са един файтон мошеници и повече няма да гласуваме за тях/теб. Един път излъгаха, казаха че са си взели поука и пак излъгаха с още по опашата лъжа. Ами стига вече. Ти я кажи другия път като даваш интервю, дали наистина си известен като Кадъната, и наистина ли си обичал да те пляскат колегите в тоалетните? Дали с Бонка, 2-та сте на левия тротоар и каква гнусотия сте намислили за тези дето се излъжат да гласуват за вас. Няма да гласувам за теб, мИрси.
  • 26 ТЕРЗИЕВ НЯМА НИКОГА ДА ОТГОВОРИ

    25 2 Отговор
    ЗАЩО ФИРМАТА МУ НЕ МУ Е ОТНЕТА КАКТО ВСЯКА ДРУГА ПЕЧЕЛИВША , ТО НЯМА И НУЖДА СЛЕД КАТО СЕ ЗНАЯТ ДС ФАКТИТЕ !
  • 27 Чичак

    14 0 Отговор
    Обучението си беше лична идея и реализация от Наков, той им я предложи а те бяха достатъчно умни да се съгласят с цел да могат бързо да пораснат. И като си свършиха работата т.е продадоха Телерик, Наков си продължи с реализацията на неговите идеи за СофтУни.
  • 28 Ай,сикти.р

    24 1 Отговор
    Тоя новия мераклия дрънка само за иновации и нито дума за разследване на милиарди евро раздадени на обръчите от фирми на наши хора,демек продължава подмяната
  • 29 Даааааа

    31 2 Отговор
    Васил Терзиев - кандидат за кмет - син, племенник, внук на висши офицери от ДС, партизани и убийци Георги Илиев - кмет на Слатина - син на висш политик от казионното БЗНС Иво Прокопиев - син и брат на офицери от ДС Ивайло Мирчев - син на бившия сатрап от БКП в община Крушари Васил Божков - създал империя под опеката на ДС Атанас Атанасов - комунистически прокурор, назначен от Тодор Живков в Разград по време на Възродителния процес Бойко Рашков - ченге от кариерата, която започва още от времето на Леонид Брежнев, шеф на тайните служби на комунистите след 10-ти ноември Делян Пеевски - внук на офицер от ДС Христо Иванов - син на марксисти, бегълци в СССР по царско време, ковачи на перестройката

    Коментиран от #94

  • 30 Чичак

    21 2 Отговор
    Не мога да си представя, как би се случил телерик, ако ги нямаше ДевЕкспрес и сорсовете им.... девекспрес беше сравнително скъп и точно поради тази версия, имаше техни нелегални копия и хакове, за да може да се ползва от бедни програмисти (като българите например). Тоест, единственото пазарно преимущество на телерик би могло да бъде единствено и само цената.
    Естествено, след известно време, Телерик са създали множество и различни неща, които са изцяло техни. Изобщо не го отричам. Не отричам и не завиждам, че направиха добри пари - браво на тях. Дадоха работа на множество хора през годините и то с прилични заплати - също браво.
    Все пак, има едни скелети в гардероба и аз поне, не мога да си затварям очите за тях
  • 31 ПосолствоТО

    17 6 Отговор
    Тоя е наше момче - американче по рождение. Одобряваме кандидатурата. Настояваме, че е най- подходящ за кмет на София.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Хмммммм

    22 1 Отговор
    Компанията "Телерик" и нейното придобиване през 2014 г. даде началото на цяла екосистема. Но началото на самата "Телерик" е директно свързано с Американския университет в България (АУБ). Трима от четиримата съоснователи на "Телерик" са завършили АУБ - Васил Терзиев, Светозар Георгиев и Бойко Яръмов. Изключението е Христо Косев, възпитаник на Техническия университет.........Ако някой твърди че Американския университет е ковачница на софтуерни кадри трябва сериозно да се притесни за психическото си здраве....
  • 36 Хмммммм

    20 2 Отговор
    По ме интересува дали случайно няма и двойно гражданство случайно, като се пъне кмет да става....
  • 37 Не може и не трябва да бъде кмет

    36 3 Отговор
    Нагло, алчно отроче на най-долните ченгета. Избили елита на България. Софиянци да си спомним концлагерите!
  • 38 Ами

    25 0 Отговор
    Момче,откажи се навреме, че ще станеш за резил.Ти си по бъкан с генерали от ДС,отколкото каче с хамсия.

    Коментиран от #39, #67

  • 39 доказа се като ниска топка

    16 2 Отговор

    До коментар #38 от "Ами":

    Това му е най-малкият грях , не си е избирал родителите , но си " избра " по една или друга причина предателите , да не коментираме , че платформа му бяха извинения за действията на родителите му , почти напомнящи отричане от тях и някакви глупости , че щял да работи за един лев , това е пародия на платформа за кмет .
  • 40 фен

    22 3 Отговор
    Не си стока. Толкоз. Добре, че посочиха теб. Така нямат шанс!
  • 41 променените

    22 3 Отговор
    Признавам, гласувах за ПП няколко пъти, като си мислех - тези са млади, поне те на са доносници, агенти на ДС, служители на ДС и т.н. ДС варианти, каквито ни се предлагаха през последните 30 години на т.н. "демократични" избори. Сега точно се чудя - за изучилите се внуци на тежката артилерия- генералите от ДС/ КГБ същото ли е като да гласувам за обикновен доносник.

    Коментиран от #50

  • 42 Бас Тун

    10 3 Отговор
    Оставаше и да не си чул с тези пеленгатори
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Тъпан

    18 4 Отговор
    Какво бъдеще бе измекяр след като се отричаш. от миналото си и най вече семейството си.
  • 45 Панова

    16 2 Отговор
    Абе, Васко се притеснява от надлежно документираните факти (по негов адрес), а не от художествените измислици ...
  • 46 Пинокио

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Демек измамник от ОПГгербев и сие.Взривиха си складовете за покрият липсите.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 е кое е по-зле

    16 3 Отговор
    Че то тати и родата работиха поне за ДС , не толкова за руснаците , защото играта имаше някои тънкости , а ти се каниш да работиш за американците като ти гледам компанията от Кирчовци , Лорелчета и там каквато е още измет .
  • 50 Тъпан

    12 3 Отговор

    До коментар #41 от "променените":

    Не се чуди не е същото при старите доносноци имаше ред и дисциплина а за предателство срещу родината и дума не ставаше.Сегашните се надпреварват кой да е по големият продажник в полза на чужди интереси.

    Коментиран от #60

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Кинокритик

    9 2 Отговор
    Този охлюв има по-малко вакуум в главата си от Pro100-то Кики.

    Коментиран от #58

  • 55 Тъпан

    11 2 Отговор

    До коментар #51 от "Кинокритик":

    Преди да ни ги натресат ги избират с конкурс за подлога в последствие да си ги контролират.Затова София остана без зелени площи наред са детските площадки.Тоя ще ни бетонира отвсякъде.
  • 56 гражданин

    26 1 Отговор
    не са измислици, реални факти и документи са, произхождаш от най гнусната част на тоталитарното общество другарче младо, и вече не толкова младо, точно тебе ли трябва да те изберем за четвърти човек в държавата, да разполагаш с милиардния бюджет на най големия град в държавата, трябва да сме останали без ум
  • 57 Няма по лесен начин да переш пари

    23 1 Отговор
    От това през покупко продажба на софтуер ! Аре да не навлизаме в темата че ще стане страшно
  • 58 Тъпан

    18 1 Отговор

    До коментар #54 от "Кинокритик":

    Преди да ни ги натресат ги избират с конкурс за подлога в последствие да си ги контролират.Затова София остана без зелени площи наред са детските площадки.Тоя ще ни бетонира отвсякъде.
  • 59 Край няма този кастинг ей

    14 2 Отговор
    Повторете след мен: Аз съм лайнооо !......Браво..... Да влезе следващият......
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Иван

    22 1 Отговор
    Казвам ясно – създадохме компанията без НИТО ЕДИН ЛЕВ И НИКАКВА ВЪНШНА ПОДКРЕПА, освен безплатния офис и това, че нямаше нужда да си регистрираме фирма и да поддържаме счетоводство сами. Офиса и регистрацията бяха на нашите ментори - Александър Петров Трифонов и Христо Димитров Караколев. Приятели и агенти на дядо ми. Те си бяха направили фирма с партийни пари, КИМКООП. И така полека-лека тръгнахме.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Студента

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "Професора":

    ПП-ДБ в никакъв случай не трябва да оттеглят тази кандидатура, за да могат ГЕРБ да спечелят още от първи тур.
  • 65 разума

    12 1 Отговор
    Най добре да си оттегли кандидатурата и да си се развива в областта в която разбира. За сравнение това е да назначи г-жа Фъндъкова за изпълнителен директор на неговата програмистка фирма и да чака резултати..........
  • 66 Да-бе-да

    18 4 Отговор
    "Това стана през 2005 г., когато стигнахме 3 млн. долара оборот."
    То и това, дето сам го пишеш си е художествена измислица. -
    - 3 млн долара оборот в IT фирма.
    - С колко служители?
    -С кои клиенти?
    Принципно, хал-хабер си нямаш от това, какво е да се прави бизнес в България.
    Умните хора са казали- "Като не знаеш какво да говориш, по добре си мълчи, поне няма да се излагаш.
  • 67 Толкоз

    10 0 Отговор

    До коментар #38 от "Ами":

    Не може да се откаже. Бонев си го иска.
  • 68 Приятел

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ветеринарния лекар":

    Едно време преди 1987 г . нямаше мигранти емигранти и други такива! На границата първо се стреляше а после се викаше три пъти стой ще стрелям!
  • 69 Инфо от Кремъл на ухо...

    16 2 Отговор
    Ами какъв успех, какви 3 купейки? Без куфарчетата и офицерчетата никакви успехи няма..
  • 70 Чакам отговор 1

    21 1 Отговор
    Досега не получих отговор на въпроса ми: Какъв софтуер и програми е правила великата IT-фирма "Телериг" на БКП+ДС-Tepзиите?! По чии идеи, по чия поръчка и с чие финансиране?!
    Да си администратор-мениджер на програмисти и/или IT-специалисти не означава, че си програмист и/или IT-специалист! Иска да ни каже, че уреждането с безплатен офис, счетоводство, ..... е станало без БКП+ДС помощ, протекция и покровителство?! А това са си чисто административно-бюрокрични въпроси които не са свързани с IT-технологиите и създаването на програми! И сам ли се е опазил от рекета и грабежа на БКП+ДС мyтpo-групировките, които вилнят и до сега под полит-магистратско и администраривно прикритие?!
    И това пeлeнaчe от НОМЕНКЛАТУРНАТА ЯCЛA на БКП+ДС се опитва твърде несръчно и дилетантски да ни внуши, че чак сега е разбрал, че в Б-ия честен бизнес не може да се зароди и захване без да привлече рекет-бухалковото внимание на партиици, бюрократи, мyтpо-милициoнери и чeнгecapи?! Понеже възпитанието и мисленето на партииците, бюрократите, мyтpо-милициoнepите и чeнгecapите е насочрно срещу частната собственост и частния бизнес - всичко трябва да е под централизирания надзор, управление и контрол на Партията и партийната ДС! Дори когато те назначат за "честен частник"!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Чакам отговор 2

    22 2 Отговор
    Съдружникът в "Телериг" Христо Косев дали има нещо общо с ген. Кирил Косев - нач.на Гл. Полит-Управление на БНА и чл. на ЦК на БКП?! А Боби Бонев има ли общо с Станиш Бонев - член на ЦК на БКП, дългогодишен вице-премиер и директор на БКП-идеологическото АОНСУ?!
    Направо БКП+ДС-Терзията сам да се лycтpиpа за предстоящите избори и да не се мъчи повече да ни "замайва" с нелогични, пpocтaшки и нaгли глупости! И да ни доказва ежечастно своята БКП+ДС-номенклатурна некомпентност, завита в партийно-ченгесарски многомилионен пaмпepc!
  • 73 ганев

    21 3 Отговор
    ХА ХА ХАААА МНОГО СМЯХ ПОЧНАЛ БИЗНЕСА С ПАРИТЕ КОИТО МАЙКА МУ ДАВАЛА ЗА ЗАКУСКА 20 СТ ЗА БАНИЧКА 6 СТ ЗА БОЗА И 20 СТ ЗА КИНО.....ЕВАЛА МНОГО ПЕСТЕЛИВО ДЕТЕ И ....ФАМИЛИЯ
  • 74 007

    17 2 Отговор
    Нека да не умаловажават успелите, с или без средства и влияние от номенклатурни фамилии от миналото. Но нека и да сме честни, както казват французите , "да станеш милионер трябва първия милион да го откраднеш". Остава въпросът, годен ли е да ръководи 1/5 от страната като население и 1/3 като икономика. Лично ми прилича на това, което вече видяхме, опит да се управлява държава както бизнес, което вероятно ни струва доста милиарди.
  • 75 хайде сега

    15 0 Отговор
    Ами така ни учеха в училище че чорбаджиите били изедници. После комунетата колеха и бесеха хората защото са работили и не са бедни. Дядо му е един от активистите. Пък и до сега внушения за шкафчета, чекмеджета, пачки и кюлчета идват от най-високо ниво - президентството. Не веднъж и дебелака се е изказвал с особен патос по въпроса по телевизията. Този индивид не ги ли е гледал. Как ще ги тълкува?
  • 76 Не няма да бъдеш кмет защото си мръсен

    27 2 Отговор
    Не ти вярваме Терзиев , ти си поредния измамник с потекло ДС .Докато ДС принуди 3 000 000 българи да емигрират заради тормоз на частния бизнес . Всички администрации и служби в БГ са под контрола на ДС до днес за малтретиране и ликвидиране на частния бизнес .А фирмите на отрочетата на ДС са обгрижвани от тези церберски администрации и служби ? Тука има двоен стандарт а ? Тормоз и всякакви пречки за фирми на нормални бг граждани и всякаква помощ и подкрепа за отрочетата на ДС и тяхните фирми ? Ако беше честен кандидат щеше да се отеглиш пред толкова факти , но ти си арогантен , алчен и безкруполен като предците си от ДС направили толкова масови поразии и убииства в БГ.
  • 77 Васко

    26 1 Отговор
    Бате бате, обясни ми как в България между 2002 и 2005 ще направиш над 1 750 000 долара оборот с безплатен офис и вързан към друга фирма плащадки само за счетоводно обслужване БЕЗ ПРОТЕКЦИИ, а? Те сега ще те изядат с парцалите само да надушат, че си изкарал оборот В ДОЛАРИ и не си снесал, та камо ли в ония времена дет се стреляха всеки ден...Ти да не си от ония с отписаните несъбираеми данъци. Айде тия на други да ги разправяш, само децата може би ти вярват. Явно тате не ти е казал, че ти е пазил д-то докато си мислиш, че се справяш сам. Кой имаше пара едно време за американски колежи и университети, случайни деца там почти нямаше, само номенклатура, обслужващ персонал и покрай руските външно търговски дс-та. Големият глад и времето на групировките. Хващай си яхтата и отивай на плаж, че ставаш смешен. Кой ти вярва?
  • 78 2 милиона българи

    28 1 Отговор
    Напуснаха България за да може внучетата на ДС да станат кметове !
    А внучетата вече имат план на кой да разчитат при грабенето .
    ДС е проклятието на България ...
    Затриха поколения успели българи .
    Прошка няма.
  • 79 Преценявам хората

    19 2 Отговор
    по външен вид, какво издава лицето му - МИШКА, ПОСЛУШНИК, ИЗМАМНИК С ЧЕРВЕН "НАГАР" ! От мен толкова ! Нищо не става от този и аз да бях дете на шумкари или ДС-активисти и аз бих обещал точно по комунистически 1 лев месечна моя заплата, след като достатъчно съм се "нагушил" по "наследство" от Лукановите куфарчета ! Да живеят риболовът и гъбарството, изобщо вече не ме интересува кой щял да спечели от моето хоби, само зная кой ще загуби от гласуването - 34 години са ми достатъчни, време е да помисля за себе си !
  • 80 Този дори да казва

    18 1 Отговор
    истината няма вече нормални които да му се доверят и повяраат ? Политиците-шмекери така ни мамиха, че вече и "тати не вярва на мама" !
  • 81 Подкрепа

    1 17 Отговор
    Не слушай простотиите. Ще гласувам за теб, Васко!
  • 82 Е няма как

    16 1 Отговор
    Може и да има нещо вярно,но комбината със "спасителя" на София Б.Бонев с неговите нелепици и простотии, най вече с Кики и Асен крадливия се вижда че си паднал на много ниско ниво.Да не разпознаеш измамниците които почти ни докараха до фалит,а да се съюзи с тях,че с тях ще " оправите" София няма кой да повярва.
  • 83 асд

    17 0 Отговор
    Абе лъжльо със 20 хил долара ОБОРОТ демек 30 хил лева вие само заплатите не може да си покриете . Лъжливото Овчарче лъже повече от ПРОСТИ о КИРО
  • 84 мдааа

    14 0 Отговор
    Не те питам кой си, а кого представляваш... кой те е наел и ти дава баницата!!!
  • 85 Въпроса е за перачна фирма на Баце ППДБ

    16 1 Отговор
    Какъв е човек отказал се от рода си, от майка си, от татко си...
    Ами РОДООСТЪПНИК, МАЙЦЕПРОДАВЕЦ, ПРЕДАТЕЛ... кой и как може да разчита на такъв елемент!!!
    Но въпроса не е за човека от ДС, а за издигащата го фирма за почистване на Баце ПП-ДБ(БКП-ДС)....

    От кога казваме, че фирмата за почистване и избелване ПП-ДБ е отроче на БКП-ДС... лошото е, че от години ни продъниха ушите... ДС това, ДС онова, наследници, 9-то коляно и сега хоп... наше момче може и от ДС(БКП)!!!
    Въпроса не е за младежа може и да си е добър и способен, но се чудим на акъла и проповедите на фирмата по чистота ПП-ДБ(БКП-ДС).... защо лъга и продължава да лъже десните избиратели!!!
    До вчера гласувах за вас, вече си минавам директно за ДС и ще гласувам за БСП, посредници не ми трябват... оказва се, че от ДС(БКП) са по умни и по способни!!!
  • 86 така излиза

    10 0 Отговор
    Васко, ако ДС е филиал на КГБ, и ако ти станеш министър-председател, тогава ще сме с двата крака в капана на КГБ!

    Коментиран от #90

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 0 Отговор
    Деца на комунисти и то не всички имаха привилегии,да получават Големи Кредити без да Плащат лихви по кредита.... на банките.По някакви техни банкови вътрешни-далавери.Пак ние данъкоплатците сме ги спонсорирали,като са ни товарили с техните задължения.Не съм видял някой от получилите парата да си каже......дали ще видя...НЕ,убеден съм!!! А , как може да се докаже такава -аксиома????Така се правят парите на тези младежи.След като с Търговия не Можеш да забогатееш в бг.....Представете си каква държава-грабител имаме в икономиката и човешките отношения тук в бг.
  • 89 Майора

    11 0 Отговор
    Жалкото е да се изкарваш едва ли не герой след като си наследник на хора от ДС и комунисти! И просто Киро обясняваше как е тръгнал , но истината е че без помощта на тако ти нищо не можеш да направиш! Но и друго не може да се очаква от мамините и татковите синчета , завършили престижни университети и създали фирми с парите на бившите комунисти!
  • 90 Ами да

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "така излиза":

    Точно. Така излиза!
  • 91 Демократ

    7 0 Отговор
    Колкото повече се опитва да се оправдава този господинчо, толкова по-лошо става. Ако не беше ДС потомък нямаше да стане милионер, как е почнал търговия с военна техника, а чичо му случайно е бил началник точно във военното разузнаване. Защо е продал печелившите си фирма Телерик и кой продава печеливш бизнес, на фирмата Прогрес, уж в САЩ, ама май перачница на руски пари, защото американските имена не значат нищо, а май е някаква схема, всъщност като е продал Телерик с какво точно се занимава сега младия преуспял честно предприемач без участието на родата си от ДС, която 33 години дърпа конците на живота на България и решава съдбата на всички? Голяма услуга ще направи на истинската демократичната общност, ако се оттегли сам, защото явно ПП И ДБ не я представляват. Ще спести много негативните емоции на хилядите пострадали със съсипани съдби и ликвидирани животи точно от ДС. Крайно време е поне младите потомци на ДС, ако са различни от роднините си, да имат поне малко морал, да не се показват в публичното пространство и да се домогват до държавната хранилка, каквато е столична община. В момента се разиграва поредното активно мероприятие на ДС с издигането на тази крайно неудачна кандидатура от ПП И ДБ, с което ги ликвидира като представители на демократичната общност. Повтаря се същия сценарий ,когато Иван Костов ликвидира СДС, което беше мечтата на милиони българи България да стане нормална,демократична и правова държава.ДС не разрешава това, даже си с
  • 92 Гост

    7 0 Отговор
    Скрий се бе, смешник! Никой нормален софиянец няма да гласува за издънка на ДС!
  • 93 Грешно време Терзиев

    8 0 Отговор
    Терзиев много си объркал времето ако се беше кандитирал 1989 нямаше проблем родата по ДС щеше да те уреди кмет на който град си пожелаеш . Обаче сега е 2023 ДС диктаторския апарат е в нелегалност макар и с крадените парични авоари и имоти и заводи . Мислиш че ще подкупиш този оня , няма да стане скоро ще има известие че ви издирват ДС гниди а след известието и конфискация .Ако речеш да се върнеш в САЩ ще стане по -бързо . За ДС гниди само Северна Корея и Южна Африка . За тебе тече обратния часовник , въпрос на време е да те потупат по рамото .
  • 94 Истината

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "Даааааа":

    Това е самата истина - България е последна по всички жизнени показатели в ЕС, защото ДС сценаристите, създатели на българската мафия, са навсякъде. КГБ-ДС мрежата е завладяла цялата държава. Назначиха си демократи,милионери,началници всякакви,за да държат парите,властта и контрола на всичко и всички.
  • 95 пенко

    5 0 Отговор
    НЛО--- " БОНДЖОРНО КАРО МАФИОЗО --- ОТ БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ -ПРИВЕТ ..... " !!!!!!!!!!!!!!!
  • 96 ЕЙ ДРЪВНИК , ПОСОЛСТВОТО НЯМА ДА ТИ ПОМО

    1 0 Отговор
    ГНЕ - ИЗПОЛЗВАЙ СИЛА - ПРЕВЗЕМИ СОФИЯ КАТО ДОКАРАШ АМЕРИКАНСКИТЕ КРЕПОСТИ МРЪСНИКО !
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Питам

    0 0 Отговор
    Защо ми изтривате непрекъснато коментари за ДС участието в живота и политиката и за първия милион на това момче,спечелен от търговията с военни изделия, защото татко му е отговарял за това в ДС. Да питаме и за приватизацията на военния завод Оптикоелектрон в Панагюрище. Да питаме и защо е продал печелившите фирма Телерик на съмнителната фирма Прогрес, уж американска, ама май руска перачница. Кандидатът за кмет трябва да се среща със столичани и да отговаря на всички въпроси,свързани с ежедневието на града, а не да се оправдава и хвали по медиите, кандидатурата му трябва да е одобрена от столичани, а не от партии. ТОВА ЗНАЧИ ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО. Каква експертиза има той в градоустройство, инфраструктура, архитектура и т.н. Кмет на София е фигура с висок професионален ранг и затова трябва да е с богат опит. Това не е IT бизнес.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове