Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 15:41 3 286 22

Националната служба за охрана (НСО) търси да назначи 34-ма служители

  • нсо-
  • охранители-
  • свободни места

Свободните места са за 20 охранители, 10 шофьори, трима автомонтьори и един сътрудник по поддържка на машини и инструменти

Националната служба за охрана (НСО) търси да назначи 34-ма служители  - 1

Националната служба за охрана (НСО) търси да назначи 34-ма служители на сержантски длъжности – 20 охранители, 10 шофьори, трима автомонтьори и един сътрудник по поддържка на машини и инструменти.

Документи за кандидатстване за длъжностите „младши сътрудник”-охранител и „младши сътрудник”-шофьор се подават до 7 март 2024 г. включително.

Свободните 20 длъжности за охранители в НСО са за кандидати до 32 години със завършено средно или по-високо образование. Новопостъпилите служители ще преминат начално военно обучение и първоначална професионална
подготовка, с която ще придобият специфични знания и умения за използване на огнестрелно оръжие, специализирано оборудване и тактика и техники за защита.

Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани с чисто съдебно минало, да са физически и психологически пригодни, както и да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „B”.

Кандидатите за служители по охраната преминават през изпит за установяване на физическа подготовка, психологическо изследване и заключително интервю.

Свободните 10 сержантски длъжности за шофьори в НСО са за кандидати, не по-възрастни от 40 години, физически и психологически пригодни, със завършено поне средно образование и с чисто съдебно минало. Кандидатите трябва да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „C” и да не са лишавани от право на управление на МПС през последните 3 години.

Сред изискваните документи е и удостоверение (справка) от МВР-Пътна полиция за наложените наказания на водача.

Кандидатите за водачи на МПС преминават през изпит за установяване на физическа подготовка и изпит за установяване на ниво на специфични знания и умения за изпълнение на длъжността, в т.ч. практически изпит с управление на автомобили от различни категории („C” и „B”) на полигон и в градски условия. На следващите етапи кандидатите ще преминат през психологично изследване и заключително интервю.

До 7 март 2024 г. включително се приемат документи на кандидати за сержанти в НСО за 3 (три) свободни длъжности „младши сътрудник“ – автомонтьор. Кандидатите трябва да имат завършено поне средно образование и професионална квалификация в областта на автотранспортната техника, да не са по-възрастни от 40 години и да са с чисто съдебно минало.

Кандидатите за автомонтьори в НСО също преминават през три етапа на конкурсната процедура – изпит за установяване на нивото на специфични знания и умения, психологично изследване и заключително интервю.

Една свободна длъжност е обявена за сержант на длъжност „младши сътрудник“-поддръжка на машини и инструменти. Изискванията за заемане на длъжността са идентични с тези за длъжност „младши сътрудник“-автомонтьор, като кандидатите трябва да имат професионална квалификация в областите машини и съоръжения, машинен техник и енергийни съоръжения и инсталации или сходна. Срокът за кандидатстване също е 7 март т.г.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адрес 4000

    14 4 Отговор
    П.Ники Марков да се връща
    По подготвен от него няма, само малко да намали кюфтетата и ракийцата
  • 2 Гуньо Простиа

    20 1 Отговор
    Тия га да ги закрият се е късно !
  • 3 Българин🇧🇬

    15 2 Отговор
    А с двойно гражданство защо не може.
    Депутат може
  • 4 Хммм

    12 4 Отговор
    Що бе, руските другаре да не са си изтеглили "шофьорите и монтьорите" та са се отворили "свободни места"?
  • 5 Опа

    16 0 Отговор
    За 1400лв!
  • 6 Трол

    5 1 Отговор
    Защо в НСО не наемат жени?

    Коментиран от #11

  • 7 Питане

    10 0 Отговор
    Кандидатите ще държат ли изпит по романа на Дж. Оруел "Фермата на животните" ?
  • 8 факуса

    4 1 Отговор
    нали нато ги брани,защо ще плащаме и на тез
  • 9 30 са си малко

    7 2 Отговор
    ще намерят . накупиха коли . модерно оръжие . сега и нови попълнения ще сложат . По добре да се разформирова . Миналото . Мутренските години , а и сега .
  • 10 никола гешев

    22 2 Отговор
    Работата на милиционерите от НСО(бившето УБО) е да пазаруват и да носят децата до училище на т.н властимащи. Демек - слуги у икономи! Колко долен и некадърен трябва да си за да станеш солташ@к на Деса общата, или на Лъчо мозъка, например?!
  • 11 Некой си

    14 2 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    Има.Боко,като беше премиер влачеше една руса трътла с него.
  • 12 Фураж ка

    4 1 Отговор
    Тия, накарат ли ги да облекат униформа, ще търсят да наемат още няколко стотин калпака.
  • 13 факуса

    17 1 Отговор
    що охранител требе да е с чисто съдебно минало а боко беше премиер с присъда и лежане в чехия,и за лъжа беше осъден,друг кандидат за премиер по магнитски от сащ,егати демокрацията,на най високи длъжности с оперативно минало и без образование а надоло по стълбата все изисквания
  • 14 калинки

    13 0 Отговор
    И те ли ще назначават такива, като жената на Мартин Димитрое-Нотариуса и онази "кукла", която помагаше на Г.Семерджиев да се прикрива? КОЙ назначи тези "опитни" специалистки в структурите на МВР?
  • 15 Кой ивал, ивал

    13 1 Отговор
    кака стана конституционна съдийка и гардовете се разбягаха.
  • 16 УРА,,УРА

    10 1 Отговор
    Значи кандидатите трябва да отговарят на определени условия, иначе няма да бъдат допускани. Защо ли условията за нова работа не се отнасят за Д. Атанасова? Че и не само за нея.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЕВРОНЮЗ

    7 1 Отговор
    Охрана за Президент, Министър председател и Председател на Народното събрание....... Всичката останала измет на обществения транспорт и като иска пазвантин да му плаща. Слушах преди години началник на полицията в Италия да се оплаква че от охрана на политици не им остават ресурси за осигуряване на обществения ред.
  • 19 Емо

    3 0 Отговор
    Айде намалете хрантутниците на държавна софра, бре. Спирам да плащам данъци. Парите ми трябват за Калашници. Управляваните вече не искат да живеят да живеят по старому. 200 000 пред парламента и парите на Шиши и Боко да се раздадат на хората, от които са откраднати. Де-путатите - конфискация на имуществото и в урановите мини.

    Коментиран от #20

  • 20 Урсулита Вермахт Вакс

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Емо":

    200 К, на село?! И ко?! D, I, NL, F, GR, B +++ ХИЛЯДИ трактори са на асфалта! Нещо по МЕДИИТЕ???
  • 21 Сопола

    0 0 Отговор
    нсо пази мафиотите Боко, Шиши, и другите от хунтата им.
  • 22 73737337

    0 0 Отговор
    Да вдигат възрастта,кво е туй до 30 -40 години .Хората вече не стареят а умират на работните си места.Вдигате годинните за тия служби до 50 години за всички позиции.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове