Last news in Fakti

19 Октомври, 2005 00:00 576 0

Фирма заменя нов срещу стар дом

  • разгърната застроена площ
Замяна на старото жилище с ново срещу доплащане предлага на клиентите си компанията за луксозно строителство Buildco, съобщиха от дружеството. При замяната след откупуването на старото жилище клиентите имат възможност да останат да живеят в него до окончателното завършване на новото.

Предвиждат се и схеми за разсрочено плащане и осигуряване на изгоден банков кредит, обясниха от компанията.

Новото дружество ще се представи за първи път на изложението "Имоти Експо", което ще се проведе от 21 до 23 октомври в София. То пуска на пазара два проекта, които ще бъдат завършени през декември 2006 г.

Първият е Парк "Магнолия" ¬ луксозен комплекс от затворен тип на парцел от 3,5 дка на бул. "Симеоновско шосе". Комплексът е съставен от две сгради с обща разгърната застроена площ от 13 000 кв. м. Между западната и източната е оформен двор от 1,5 дка, където ще бъде засадена горичка от магнолии, отгледани и аклиматизирани за комплекса.

Вторият парк ¬ "Бреза" включва луксозна и модерна сграда с 4 входа, разположена на парцел от 3,5 дка в местността Гърдова глава в Княжево. Сградата е с разгърната застроена площ 7 хил. кв. м и се състои от 32 апартамента с площ между 78 и 150 кв. м всеки. Към тях са предвидени и 29 паркоместа, басейн, фитнес, сауна, солариум, аптека, козметичен салон, кафене, магазин. Името е свързано с брезовата горичка, която ще бъде засадена във вътрешния двор на комплекса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА