Last news in Fakti

17 Август, 2021 14:21 2 866 6

Мик Джагър с нов шикозен дом

  • мик джагър-
  • италия-
  • къща-
  • сицилия

Фронтменът на The Rolling Stones си купи имение в Сицилия

Мик Джагър с нов шикозен дом - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Фронтменът на британската рок група The Rolling Stones Мик Джагър си купи имение в Сицилия, в което живее от октомври 2020 г. Имотът се намира на брега на Портопало ди Капо Пасеро, на най-южната точка в Сицилия. Районът е сред най-красивите и забележителни места в региона. През миналата седмица температурите там достигнаха 49 градуса и популяризираха района като най-топлата европейска точка.

Мик Джагър, който прекара миналото лято в италианската вила, обиколи целия регион, преди да се установи в избраната къща. Местните власти са се опитвали да склонят изпълнителя да се включи в програмата за покупка на къща за 1 EUR, но Джагър е отклонил подобно предложение.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖИЦАааа

    13 3 Отговор
    Железен е Джагър, железен е! 🤘
  • 2 Иван

    17 4 Отговор
    Този пич колко алкохол , дрога , жени и други удоволствия ....Наистина живот на МАКС и е супер ! Браво на Джагър , ей това е живот !
  • 3 АНТРОПОЛОГ ОТ АРКУТИНО

    15 2 Отговор
    НАЙ_ГОЛЯМА ЗАГАДКА Е КАК МИГ ДАЖАГАРОВ И ДРУГИТЕ РОК ДИНОЗАВРИ ПРИ ТОЛКОВА НАРКО ТИЦИ,АЛКО ХОЛ И ЖЕНИ ДЕТО СА ИЗШМЪРКАЛИ,КАК КОРОНА БАЦИЛА НЕ ГИ ЛОВИ🤔🤔🤔А И УИЙЙЛИЙ НЕЛСЪН 🕊🕊🕊🕊
  • 4 селянин

    8 4 Отговор
    Гледайте Шарън Стоун в каква форма е , Шер , и много други . Ккакъв е извода , яжте , пийте и се веселете . Между другото така са правили и нашите баби и са живеели до 90 -100 .Още от сутринта по една ракийка , после бял хляб , сланика и тн ... Вечер .с.е.к.с , иначе от къде по 8 деца
    Вярно , политиците ни пречат да си живеем , но и за тях ще има сопи .
  • 5 меме

    10 1 Отговор
    Е, къде са снимките от шикозния дом?!
  • 6 Сандо

    2 0 Отговор
    Да,това е истината за рок-звездите.Едни ги пееха и приказваха като млади,съвсем други ги свършиха като се опаричиха.