Last news in Fakti

14 Декември, 2015 13:12 1 456 0

Обвиниха мъж за убийство в Чирпан

  • обвиниха-
  • мъж-
  • убийство-
  • чирпан

Обвинението е подвигнато от Окръжна прокуратура-Стара Загора на 25-годишният Калчо И.

Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем 25-годишния Калчо И., от гр. Чирпан, за извършено умишлено убийство – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс. С постановление на наблюдаващия прокурор той е в ареста за 72 часа и предстои до сряда да бъде внесено искане в Окръжен съд-Стара Загора за вземане на мярка „задържане под стража“.

Разследването до момента сочи, че на 12 декември 2015 г. в Чирпан Калчо И. умишлено е умъртвил 54-годишния Ангел Д. от същия град. Убийството е извършено посредством стрелба с пистолет и наръгване с нож.  

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Стара Загора продължават активните процесуално следствени действия – разпити на свидетели, назначават се експертизи и др.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА