2 411 0

Няма дрога в кръвта на мъжа на Мейзер

Стефанаки Йоанис

В кръвта на мъжа на Анита Мейзер - Николай Димов, не е имало наркотици и упойващи вещества по време на задушаването му със свински опашки. Това показва химическата експертиза след аутопсията, разкрита от в. „24 часа”.

В една от версиите в медиите се твърдеше, че Анита е сипала упойващо вещество на мъжа си, за да може да го удуши. Тя засега не се подкрепя от доказателства. Предполага се, че по настояване на Николай Анита наистина го е вързала със свинските опашки.

Засега Мейзер остава в ареста. Говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров заяви, че няма нищо ново, което може да се каже по случая. Резултатите от аутопсията не променят положението на Мейзер. Тя е започнала кариерата си като сервитьорка в култовия за Варна през 90-те г. “Ситиклуб”.

Подвизавала се и като барманка, потвърдиха нейни мениджъри. Дъщеря ѝ Джулия се закани да съди медии заради интервюта с нея, които твърди, че никога не е давала. Ще настоявам Джулия да заведе дела за обезщетения, заяви нейна приятелка.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай