Last news in Fakti

3 Септември, 2019 12:57 2 175 0

Заловиха чужденец, обявен за международно издирване

  • кат-
  • чужд гражданин-
  • международно издирване-
  • пътна полиция

Редица нарушения при проверка на транзитно преминаващите през страната ни моторно-превозни средства

Заловиха чужденец, обявен за международно издирване - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Чужд гражданин, обявен за международно издирване, е бил установен по време на специализирана полицейска операция, насочена към контрола на транзитно преминаващите през страната ни моторно-превозни средства, съобщиха от МВР.

По време на операцията, състояла се по линия на ТИСПОЛ за периода 1 юли - 31 август, са били проверени 380 моторно-превозни средства и 470 души. Санкционирани са били двама водачи, управлявали след употреба на алкохол, 11 - за неспазване на пътни знаци, един - за неправилно паркиране, трима - за неплатени наложени глоби.

По време на друга специализирана операция, такава за контрол на товарните автомобили, състояла се от 26 август до 1 септември, са проверени 331 моторно-превозни средства и 378 души. Установени са 43 нарушения, съставени са 13 акта и 27 фиша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА