Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 13:50 2 136 3

Задържаха втори заподозрян за банковия обир в София

  • обир-
  • софия

У първия арестуван бяха открити около 60 000 лева от откраднатата сума

Задържаха втори заподозрян за банковия обир в София - 1

Полицията в София задържа втори заподозрян във връзка с обира на банков клон преди ден, при който бяха задигнати 185 000 лева.

Мъжът е бил арестуван часове след кражбата на парите от незаключена каса в банка в хипермаркет на столичния булевард „Европа“, съобщава БНР.

У първия арестуван бяха открити около 60 000 лева от откраднатата сума. В неделя полицията намери и запалена кола близо до село Мрамор, Софийско. Предполага се, че тя е свързана с обира.

По случая работят СДВР и Националната полиция. Води се досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бандюга

    5 1 Отговор
    Един по един, пък и вътрешния човек. Колкото повече се бавите, толкова по–трудно става. Ако има нужда–да помагаме.
  • 2 gvdff

    3 0 Отговор
    Голяма пара се хвърля да се покрива името на този "хипоермаркет". Крадците са аматьори, или просто доста навини. Но вина трябва да се търси в банката за немърливостта си по отношение обученията на служителите за превенция на злоупотреба с парите,както и условията за работа, които е предоставила банката на единствената на смяна в този ден. После на служителката, за никаквото отношение към парите. После и на хипермаркета, за нулевото ниво на обучение на служителите по охрана, както и на работещите там.
  • 3 незнайко

    1 0 Отговор
    Защо изобщо се пишат такива статии ? В тази не се казва нищо ново !!!