Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 15:40 1 514 2

Откриха трупа на 85-годишна жена, изчезнала от дома си в Дупнишко

  • баланово-
  • 85-годишна-
  • дупнишко-
  • дупница

Възрастната жителка на село Баланово е имала здравословен проблем

Откриха трупа на 85-годишна жена, изчезнала от дома си в Дупнишко - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Трупът на 85-годишна жена от село Баланово, община Дупница, е бил открит край пътя между селото и Дупница, съобщиха от пресцентъра на МВР в Кюстендил.

Жената е изчезнала от дома си на 13 февруари, когато е започнало и издирване по молба на близките ѝ. Днес, около 10.30 часа, човек от преминаващ автомобил е забелязал тялото и е подал сигнал на спешния телефон "112". При извършения оглед не са установени следи от насилие. Жената е имала здравословен проблем.

Трупът ѝ е транспортиран в кюстендилската болница за аутопсия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето яки

    8 1 Отговор
    Благодарение на "грижите" на децата и на държавата.
  • 2 Тъжно

    13 0 Отговор
    Бог да я прости. Но... след като е имала здравословен проблем, то задължително е било да бъде непрестанно с някой от близките си. Народът казва "Една майка може да отгледа пет деца, а пет деца не могат да се грижат за една майка"