Last news in Fakti

11 Май, 2021 17:55 3 570 8

Разбиха наркооранжерия в бургаски апартамент

  • канабис-
  • наркооранжерия

Бургазлията е задържан за срок от 24 часа

Разбиха наркооранжерия в бургаски апартамент - 1
Снимки: МВР

Поредна наркооранжерия за отглеждане на канабисови растения неутрализираха служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас. Оранжерията се помещавала в апартамент в бл. 37 в к-с „Възраждане”, обитаван от 38-годишен бургазлия.

При извършеното претърсване в жилището в специално пригодена палатка, разположена в хола на апартамента, са намерени
и иззети: няколко саксии с канабисови растения в различен стадии на растеж, вентилатор, шест неонови лампи, специално изградена вентилационна система и термометър.

В кухненския бокс са открити саморъчно свити цигари, съдържащи зелена суха тревна маса / канабис/, стъклен буркан с около 10 гр. суха тревна маса / канабис/ и близо 40 гр. суха зелена листна маса / канабис/.
Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. Повдигнато му е обвинение за отглеждане на канабисови растения. По случая е образувано досъдебно производство.

Разбиха наркооранжерия в бургаски апартамент


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai nudals

    32 0 Отговор
    Смешници, две саксии и кой знае какво.
  • 2 Наперкан

    23 0 Отговор
    А, готвачите на пико кога???
  • 3 ало

    19 0 Отговор
    и мен ме разби жандармерията от плевен,взеха ми книжката и 400лв акт че карам мотопед без гражданска пред къщата в с Загражден,на улица без асвалт ,пълна с бурени и прах

    Коментиран от #4

  • 4 Bossman

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "ало":

    За кокошка няма прошка,за милиони няма закони.Това е.
  • 5 sdds

    12 2 Отговор
    Изроди - и вашето време ще дойде гнусни куки! Ей така искам и на вас да ви влизат по апартаментите да ви питат що взимате пари от престъпниците и тормозите нормалните хора!
  • 6 Направо

    11 0 Отговор
    грандиозен удар на боковата милиция - две саксии с трева .А за нафрашкани с евраци и кюлчета чекмеджета мълчат като партизани на разпит.
  • 7 Сливен

    0 0 Отговор
    Елате тука на всеки 20 кв.м. има по 1 готвач...ще ви избия всичките корумпиряги
  • 8 😳😆😅😅

    0 0 Отговор
    Глей с к'во си губят времето и тва л.а.йно го пушат.Тоя явно няма наследствени земи и сади в саксии или то тв'а е разсад😅По добре да си посади лимон поне полза да има