Last news in Fakti

25 Май, 2022 18:54 1 884 3

Разследват насилие над 12-годишна в Свиленград

  • насилие-
  • 12-годишна-
  • кома

Детето е бито и е изпаднало в кома

Разследват насилие над 12-годишна в Свиленград - 1
Снимка: Shutterstock

Районната прокуратура в Хасково образува досъдебно производство по случай за проявено насилие спрямо 12-годишно момиче от други малолетни в Свиленград. Сигналът е подаден от социалните служби, след като детето е откарано в болница за интоксикация след употреба на алкохол. На този етап няма данни върху него да е упражнено насилие, но това ще бъде щателно проверено, уточниха от обвинението.

От там допълниха, че изнесените по-рано в публичното пространство данни, че детето е бито и е изпаднало в кома - не отговарят на истината. Ще бъде разследвано дали детето е карано насила да пие алкохол. Самото то не помни нищо от случката, подчертаха от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 казината

    6 0 Отговор
    си казват тежката дума и трябва да сте благодарни на др. Манолов комсомолчето корекомчето и т. н.
  • 2 Ококорен

    6 0 Отговор
    Под заглавието пише "Детето е бито и е изпаднало в кома". В текста пък пише "изнесените по-рано в публичното пространство данни, че детето е бито и е изпаднало в кома - не отговарят на истината".

    Това ли е нивото на "Факти", които за себе си твърдят следното:

    "Защо да четем новини във fakti.bg
    Гарантираме ви 100% достоверност и истински новини."
  • 3 Сали

    3 0 Отговор
    При Живков тези диваци ще бъдат бити и автоматично настанени в Бойчиновци