847 1

Руски хакери пуснаха финалния епизод на "Шерлок" предварително

Руският "Първи канал" води разследване

Росен Стойчев

Руският „Първи канал“ обяви, че е започнал разследване по изтичането на финалния епизод от сериала „Шерлок“, съобщи ТАСС.

Финалният епизод на 4 сезон от култовата поредица на Би Би Си излезе в ефир през вчерашния ден. Часове по-рано обаче той беше разпространен в интернет от руски хакери.

„Веднага, след като информациите за теча станаха факт, от Първи канал започнахме тесен контакт с Би Би Си. Провеждаме разследване за установяването за източника на данните, които излязоха в интернет. Първоначалните информации сочат хакерство. Ще споделим допълнителна информация след приключване на разследването“, се казва в съобщение от телевизията.

Веднага, след като разбраха за теча, от Би Би Си се обърнаха с молба към всички, вече гледали епизода, да не споделят информация за него, преди той да бъде излъчен по британската телевизия. „Шерлок“ се превърна в най-гледания сериал във Великобритания през януари.

Русия

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Хемороида
    Отговор
    1 13:22  17.01.17
    Забравихте ли гаврите по Олимпиадата в Сочи и Бразилия със Русия? А и с параолимпийците? А Армстронг седем пъти първи във Франция? А? А? А?

Напиши коментар:


Публикувай