Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 13:34 2 684 2

Джоли vs. Пфайфър - коя е "Господарката на злото"? (ВИДЕО)

  • мишел пфайфър-
  • анджелина джоли-
  • злодеида

Анджелина Джоли и Мишел Пфайфър се борят за надмощие в нова холивудска продукция

Джоли vs. Пфайфър - коя е "Господарката на злото"? (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Продължението на хитовата продукция "Господарка на злото" от 2014 г. на Disney, което от днес е на екран в киносалоните на редица места по света, поставя три жени в центъра на битка за контрол между хората и феите, съобщава Ройтерс.

Анджелина Джоли, която е сред продуцентите на филма, се завръща в познатата ѝ роля на феята Злодеида, кръстницата на Аврора. В образа на младата кралица на феите се превъплъщава Ел Фанинг.

Когато Аврора се сгодява за принц Филип, предстоящият им брак поражда конфликт между Злодеида и кралица Ингрит - майката на годеника. В ролята на Ингрид зрителите ще видят Мишел Пфайфър.

Джоли vs. Пфайфър - коя е "Господарката на злото"? (ВИДЕО)

"Господарка на злото 2" се явява рядка за Холивуд продукция, в която мъжете изпълняват второстепенни роли. "В този филм те просто не са в центъра на вниманието", казва Пфайфър.

Продължението отразява посланието на оригиналния филм хората да не съдят книгата по нейната корица.

В "Господарка на злото 2" зрителите ще видят повече фантастични създания и по-сложни костюми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сифон Злобюл

    10 0 Отговор
    Готини мацки!
  • 2 Господарката е

    3 4 Отговор
    Маделин Олбрайт!