Last news in Fakti

12 Март, 2013 12:15 1 026 0

София Филм Фест акостира "На брега" в Бургас

  • софия филм фест-
  • "на брега"

11-ото издание на кинофестивала София Филм Фест „На брега" започва на 14 март от 18.30 часа, предаде официалният сайт на община Бургас.  Прожекциите ще бъдат в общинско кино "АБ" в сградата на Бургаския драматичен театър "Адриана Будевска" .

Киномаратонът ще бъде открит с музикален поздрав от Бургаския духов оркестър. В 19.00 часа ще започне прожекцията на първия филм. По традиция фестивалът се открива с творбата, с която стартира и София Филм Фест в столицата, а именно документалната лента на Любомир Младенов "Витоша".

Тазгодишното издание ще продължи до 22 март. То предлага на бургаските киномани 20 пълнометражни филма, участвали в конкурсната програма на фестивала в Кан, и 12 късометражни филма с награди от Берлинале.

От сайта на община Бургас допълват още, че  билетите за София Филм Фест „На брега" 2013 могат да бъдат закупени от касата на театъра. Редовната им цена е 7 лв., а 5 лв. е стойността на билетите за ученици, студенти и пенсионери. Предлагат се също абонаментни карти за цялата програма на фестивала, които не включват дните на откриването и закриването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА