Last news in Fakti

8 Април, 2016 00:03 806 0

Ева Лонгория с безплатна булчинска рокля

  • лонгория-
  • бекъм-
  • рокля-
  • сватба

Ева Лонгория е в трескава подготовка за предстоящата си сватба с милионера Хосе Антонио Бастон. Актрисата обаче има една грижа по-малко, тъй като булчинската ѝ рокля ще бъде щедро предоставена от нейната най-добра приятелка Виктория Бекъм. А още по-добрата новина е, че тя няма да плати и цент за нея.

Двете дами вече трескаво уговарят дизайна на дрехата като бившата спайска се съобразявала изцяло с изискванията на своята дружка. Г-жа Бекъм вече потривала доволно ръце, тъй като чрез сватбата на Ева, щяла да си направи голяма реклама.

„Снимките на Ева ще обиколят целия свят, което е невероятна реклама за Пош. Тя се надява да спечели вниманието на хората към своята булчинска линия по този начин. Разбира се, Виктория няма да иска пари на Лонгория за дрехата. Двете са приятелки, а и не е като тя да страда от липса на средства“, разкри източник пред сп. People.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА