Last news in Fakti

10 Май, 2016 00:05 2 677 3

Виктория Бекъм никога не е пяла на живо

  • виктория бекъм-
  • пеене-
  • spice girls-
  • рокли
Виктория Бекъм никога не е пяла на живо - 1
Снимка: БТА/АР

Виктория Бекъм предпочита да бъде запомнена като дизайнер, а не като певица и затова има куп причини. През последните години съпругата на Дейвид изцяло се дистанцира от колежките си от бившата дамска музикална формация Spice Girls и сякаш иска да заличи напълно периода, в който е била част от бандата. Госпожа Бекъм призна, че не пази много добри спомени от онова време и дори шокира феновете си като сподели, че никога не е пяла на живо.

„Изключваха микрофона ми и оставяха другите да пеят. Но ето, че аз се смея последна и сега микрофонът ми най-накрая е включен“, сподели самата Виктория.

Г-жа Бекъм разкри още, че е била най-чувствителната от петте момичета и отказвала да се включва в техните лудории, защото просто не ѝ харесвали.

„Докато другите момичета бяха спонтанни и скачаха по масите, аз постоянно следях някоя от тях да не припадне. Бях много по-резервирана, а и винаги съм обичала токчетата, така че бях по-кротка и обрана в движенията си.

Винаги съм обичала модата и хубавото беше, че другите харесваха боклуците, които получаваха безплатно и имаше бюджет за моите малки маркови рокли“, добави Виктория.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бюджет за моите малки маркови рокли

    2 0 Отговор
    Тебе как ти беше името преди да станеш "Бекъм" , че не ме бива в модата, песните и танците... Кой па те бръсне за syn. Prunoideae, че се оправдаваш за достойнствата си?! Тръшна в земята всички с брака си с Дейвид Бекъм, а после ги размаза с оригиналните си модни идеи! Сега в политиката ли ще влизаш, че си готвиш плаца с жълти новини?!...

    Коментиран от #2

  • 2 един от многото

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бюджет за моите малки маркови рокли":

    Така е! Можеш да извадиш човек от бардака, но не можеш да извадиш бардака от човека.
  • 3 Бацоа маала

    0 0 Отговор
    Важното е, че е пяла на правилните кожени микрофони докато стане "Бекъм" после вече може да се прави на "дизайнерка", "дама" и 'квот си иска.
    C'est la vie ;)
    Гацо Бацо знае най-добре :)