Last news in Fakti

10 Ноември, 2011 11:59 868 0

Конгрес по урология в НДК

  • софия-
  • конгрес-
  • урология

 Днес и утре /10 и 11 ноември/ в зала 6 на НДК се провежда 7-ми Национален конгрес по урология, организиран от Българско урологично дружество. В научната програма на конгреса ще бъдат представени над 60 научни доклада по основни теми от  съвременната урология.  По време на двата конгресни дни са организирани и сателитни научни симпозиуми с гост лектори от Германия, Франция, Холандия, Австрия, Словакия. В рамките на конгреса ще се проведе Европейско училище по урология - съвместна инициатива на Европейската асоциация по урология и Българското урологично дружество, с участието на лектори от Австрия и Великобритания.
          Утре, 11 ноември, от 18.00 ч. ще се проведе  Отчетно-изборното събрание на Научното дружество по урология с избор на ново ръководство.
         
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА