Last news in Fakti

10 Февруари, 2017 09:11 2 451 1

За перфектен маникюр в домашни условия

  • маникюр-
  • у дома-
  • трикове
За перфектен маникюр в домашни условия - 1
Снимка: Shutterstock

Понякога времето просто не стига, за да отидете при добър маникюрист и да се радвате на красиви нокти. А вкъщи все не успявате да постигнете съвършенство. Ето няколко трика за перфектен маникюр в домашни условия.

За да имате перфектен маникюр с дълготраен лак, намазването на ноктите ви с лакочистител преди да започнете е първата и най-важна стъпка.

Намазването с лакочистител преди да започнето помага на лака ви да залепне по-добре, защото премахва натуралните мазнини от ноктите ви. Лакочистителят изсъхва почти мигновено и може да започнете да нанасяте лака си за нокти.

Един от проблемите, когато се лакирате сами, обикновено е излизането на лака от контура на нокътната плочка и лакирането на кожичките. За да не допускате повече тази грешка, преди да грабнете лака, първо намажете кожичките на нотките с вазелин. Освен това е хубаво да избирате лакове с широка четка, така че с едно нанасяне да покривате нокътя.

Друг често срещан проблем е, че повечето дами нямат време да изчакат лака да изсъхне, което после води до повреден маникюр. Ускорете процеса, като потопите лакираните нокти в купа със студена вода или пуснете сешоара на студена струя за няколко секунди.

Маникюрът ви ще остане безупречен за около седмица или дори по-дълго, ако нанасяте тънък слой лак през няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.