Last news in Fakti

15 Април, 2017 00:45 3 929 11

Гордън Рамзи няма да оставя пари на децата си

  • гордън рамзи-
  • пари-
  • деца

Той дори не им разрешава да пътуват в първа класа

Звездният готвач Гордън Рамзи разкри, че не глези децата си и не им позволява луксозен начин на живот, съобщи „Сън“.

Рамзи има верига от ресторанти и е водещ на няколко телевизионни предавания. Смята се, че само през миналата година той е спечелил $ 52 млн. Той обаче не позволява на децата си да пътуват първа класа и на този етап дори не смята да им завещава пари.

„Тези пари няма да отидат при тях, за да не ги развалят. Когато пътуваме, не им позволявам да седят в първа класа. Не са работили достатъчно, за да го заслужат. Аз се скъсах от работа, за да съм близо до пилота. Имам три деца. Тези от тях, които ходят на училище получават по 50 паунда на седмица. Голямата ми дъщеря, която е в университета получава по 100. Моето детство беше доста по-различно от тяхното. Работих като луд, за да успея. Те разбират това и не са разглезени. Мисля, че са благодарни“, заяви Рамзи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 niki

    7 11 Отговор
    По голяма измислица не бях чувал.
  • 2 Чворчо

    10 13 Отговор
    И защо,и за кого си се скъсал???Тъпак.
  • 3 Южен Манталитет

    16 3 Отговор
    Не разбирате, защото сте свикнали да ви дондуркат, цял живот. Човека се опитва да възпита децата си, а такива като вас ако имате неговите пари, ще ги дадете за гроб на детето ви наречен БМВ или някоя друга скъпа играчка, с която да са убийци за себе си и за другите.

    Коментиран от #6

  • 4 Lokoto

    9 1 Отговор
    Това малко като този виц - Елтън Джон заяви, че няма да остави наследство на децата си, за да ги научи на труд. Че бащата е гей децата знаеха, сега научиха, че е и п..*раст. 😀 Иначе браво на пича, не трябва всичко да е даром ,иначе не се цени.
  • 5 Чепатия чеп

    4 5 Отговор
    Това си е гейска ситуация😂😂😂
    Дай ги на Бойко кратунара😅😅😅

    Коментиран от #7

  • 6 ДжефриДонован

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Южен Манталитет":

    Що за комплексар ще каже ,че БМВ е гроб,Гроб е една партия на която се даде възможност от видно повече прости представители от българският народ която ще съсипе държавата при третият си управленски опит.БМВ е премиум марка правят хубави автомобили здрави надежни,красиви.Не е виновен неудушевеният предмет за смъртта на някой млад малоумник който няма нужните умения да шофира, виновни са родителите му ,че са му купили мощна кола.
  • 7 Самсон

    3 10 Отговор

    До коментар #5 от "Чепатия чеп":

    На Бойко ще целуваш краката и ръцете
  • 8 Bossman

    3 2 Отговор
    Възпитанието на децата е важно,но нали човек прави кариера за да успее?Все пак децата му не трябва да ходят да работят за жълти стотинки на тоя или оня.Спечелените пари са за това да се осигури спокойствие и да не мислиш какво ще сложиш на масата да ядеш.
  • 9 случаен

    4 2 Отговор
    Не се изненадвам, защото повечето заможни хора на Запад, които искат децата им да станат свестни хора, прилагат този метод на възпитание. Първите двама коментиращи обаче са ярък пример за нашия манталитет. Разберете, хора, от разглезените деца, свикнали да ползват привилегии и да се чувстват над останалите, нищо не излиза. Или се лепват за пиячка, или за наркотици, или прибягват до кражби, просто нямат стимул, нямат ясна цел в живота си, скучаят, с мисълта че за тях няма забранени неща. Мятат се насам-натам, докато пропаднат напълно. След това богатите им родители вече ги отглеждат като инвалиди до старостта им. Доста примери има в това отношение. Жалко, че с нашата психика много хора няма да разберат за какво точно става въпрос.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ники

    0 0 Отговор
    Аааа не разбирам от статията, Децата пътуват в Бизнес класа а той пътува в Първа класа така ли ? Или просто автора не прави разлика и така го е написал , че да се чудим ... По принцип това е масова практиката родителите отпред , децата отзад